Beauty

Collagen Lift Paris

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik ruim 2 maand geleden de vraag kreeg van Collagen Lift Paris om hun drinkbaar collageen supplement uit te proberen, hoopte ik dat de Fountain of Youth een stapje dichterbij is gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van Nutricosmetics en de kracht daarvan. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Mijn laatste beautysupplement heb ik 2 maand geleden geslikt en een week later ben ik samen met vriendin Monique begonnen met het drinken van Collagen Lift Paris. Monique geeft aan het eind van dit artikel ook haar mening over Collagen Lift Paris.

Waarom is collageen belangrijk?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimples. Collageen is dus onmisbaar voor een stevige huid. Dus niet alleen voor je gezicht maar voor je hele lijf!

Ik houd mijn collageen dus op peil met gezond eten, veel water drinken en mij huid onderhouden  met producten waar collageen in is verwerkt en daarnaast alles uit het leven halen wat erin zit en enorm te genieten van de kleine dingen. Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar te veel stress heeft enorm veel  invloed op onze gezondheid/uitstraling.

Collagen Lift Paris

Collagen Lift ™ Paris is een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. De formule wordt gemaakt in Frankrijk en bevat een krachtige combinatie van Verisol® collageen , Ulva Mediterranea zeewier (Ulvaline® , geoogst in het zuiden van Frankrijk) en vitamine C. Daardoor is  Collagen Lift ™ Paris een krachtige bron van anti-aging collageen, mineralen en antioxidanten.

Meng dagelijks 1 ampul Collagen Lift™ Paris in een glas met water of fruitsap en ga er jonger uitzien. Zichtbare resultaten binnen 3 tot 6 weken.

Verpakking Collagen Lift Paris

Elke Collagen Lift Paris ampul bevat 5 gram Verisol® bioactive collageen peptides. De goudkleurige ampullen zijn gemaakt van gerecycled plastic en lijkt op een grote dikke vulling voor in een vulpen. De punt van de “vulpen”, breek ik met mijn duim af en giet ik in een glas water. De ampullen komen in een zwart met goudkleurige doos, waar duidelijke informatie op staat over het product, ingrediënten, voedingswaarde en gebruiksaanwijzing. In een doos zit een kuur van 28 dagen( 28 ampullen). In het doosje bevindt zich een uitvouwbare informatie brochure. De inhoud vermengd met water lijkt wat op ice tea en smaakt in de verte wat op sinaasappelsmaak.

Wat vindt Monique ervan?

Elke ampul bevat 5 gram Verisol® bioactive collageen peptides waarvan is bewezen dat ze rimpels verminderen en de conditie van de huid verbeteren. Veelbelovend dus. Ondanks mijn scepsis, werd ik toch wel nieuwsgierig. Aangezien ik voedingsconsulent ben, weet ik dat de juiste voeding heel veel impact op je gezondheid en op de conditie van je huid en haar kan hebben. Dus deze inwendige aanpak sprak me toch wel aan en vond ik de moeite waard om uit te proberen. Toen Claudia er een week later ook nog eens mee aankwam dat ze dit wilde testen was ik om. Joehoe, samen gaan we de rimpels te lijf. Toen ik vorig jaar workshops over gezonde voeding aan aankomende modellen gaf stond ik voor een zaal vol jonge meiden. Allemaal prachtige meiden met stralende gezichtjes en vooral een perfect strakke huid. Enigszins jaloers keek ik daar naar en dacht weemoedig bij mezelf “ja dass war einmal”. Want dat is het natuurlijk waar wij vrouwen het vooral zo moeilijk mee hebben, de rimpels die we krijgen naarmate we ouder worden.

Inmiddels heb ik twee doosjes van elk 28 ampullen naar binnen gewerkt. Dagelijks 1 ampul in een glas water vermengen en opdrinken is heel goed te doen. De smaak is niet fantastisch, maar ook niet vies. Je moet wel even geduld hebben, maar na 6 tot 8 weken zie je resultaat, zo beweert de pakkende tekst op het doosje. Of het ook zo is? Ja een beetje wel. Het verschil is helaas niet zoals wij vrouwen dat zouden willen. Ik keek echt niet ineens naar een 20-jaar jongere versie van mezelf in de spiegel. Helaas! Maar ik had wel het idee dat mijn huid er iets voller van werd en er daardoor iets strakker uitzag met meer glans. Met name de huid op mijn handen vond ik verbeterd. In deze tijd van kou en vorst heb ik altijd hele droge handen die er dan ook veel rimpeliger uitzien. Dat is nu veel minder. Ook de huid in mijn gezicht is naar mijn idee ietsje strakker geworden. Vriendinnen die erg met dit soort dingen bezig zijn zagen het, anderen totaal niet. Conclusie: Collagen lift Paris helpt vast wel een beetje om je huid weer een oppepper te geven en je er iets frisser uit te laten zien. Ik geloof er in elk geval meer in dan in alle crèmes bij elkaar. Maar laat je niet al te enthousiast maken, ook dit is niet het wondermiddel waar je als vrouw met rimpels op zit te wachten. Ik ben toch bang, dat wanneer je eenmaal rimpels hebt je hier niet meer van afkomt zonder operatieve ingrepen of botox behandelingen. Wat wel zou kunnen is dat, wanneer je tijdig begint met het innemen van collageen, je diepe rimpelvorming wel enigszins zou kunnen tegengaan of vertragen. Maar dan zou je dus al op veel jongere leeftijd moeten beginnen. Of ik doorga met het slikken van Collagen  Lift Paris? Ik denk het niet. Het is namelijk heel erg duur. Daarbij vind ik het juist wel een goede test om te kijken wat er gebeurt als ik stop. Mocht ik er ineens toch weer wat doffer uit gaan zien en rimpeliger handen krijgen, dan heb ik op dat moment een overtuigender reden om er wel weer aan te beginnen en ermee door te blijven gaan.

Claudia en Collagen Lift Paris

Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig.  Ik wil mijn huid heel graag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uiteindelijk is de conditie van je huid een weerspiegeling van je algehele gezondheid! En daar is geen enkele crème of lotion tegen opgewassen. Hoe de huid eruit ziet wordt mede beïnvloed door het gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen en antioxidanten. Het effect van voeding op de huid wordt daarom steeds belangrijker en krijgt daarom meer en meer aandacht. Een aantal klinische studies hebben laten zien dat voedingssupplementen de conditie van de huid verbeteren en de tekenen van veroudering omkeren.

Ik heb Collagen Lift Paris 2 maanden mogen proberen. Mijn huid straalt en heb ik echt het idee dat mijn droogte rimpels meer opgevuld zijn. Daarnaast verzorg ik mijn huid ook van buitenaf altijd bijzonder goed. Ik kreeg van verschillende mensen om mij heen complimenten over mijn huid. Zeker toen ik vertelde dat ik inmiddels net 45 jaar ben geworden. Ik vind ook dat mijn huid na 6 weken gebruik er vitaal en gezond uitziet. En voelt lekker gehydrateerd en zacht aan, maar zichtbare vermindering van rimpels heb ik niet kunnen constateren. Ik zie het drinken van vloeibaar collageen een mooie en positieve aanvulling op een goede huidverzorging. Het principe is simpel. Dagelijks drink je één ampul Collagen Lift Paris vermengt met water of fruitsap voor het ontbijt. Ik ben er behoorlijk aan gewend geraakt en ging het bereiden op de automatische piloot. Ik zou heel graag verder willen met het drinken van dit product maar de prijs houdt mij enigszins tegen. Voorlopig houden Monique en ik ons maar bij de quote van de oma van Loesje “Rimpels, die strepen heb ik verdiend!

Éen doos Collagen Lift Paris 28 ampullen kost € 80.

Kijk voor meer informatie, verkooppunten en webshop op de site van Collagen Lift Paris


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Ben jij bekend met Collagen Lift Paris?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Gonny
  februari 8, 2017 at 7:16 pm

  Ik was er heel benieuwd naar. Leuk om te lezen.
  Vind het best prijzig om eerlijk te zijn.
  Ik blijf maar bij mijn crèmes en maskers.
  En veel water en groene thee.

  Cheers!

 • Reply
  Yvonne
  februari 8, 2017 at 8:22 pm

  Really? De prijs is wel hoog inderdaad maar ik ben wel heel erg benieuwd na het resultaat als iemand het langere tijd drinkt. Fijne review.

 • Reply
  Hennie
  februari 12, 2017 at 4:07 pm

  Ik zag inderdaad dat je huid er heel ‘rustig’ uitzag. Ben dus grotendeels overtuigd!

 • Reply
  Hennie
  februari 12, 2017 at 4:08 pm

  Ps. Gaaf shirt! 😉
  x

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 6:42 pm

   hahahaha Hennie, dankjewel! Ja klopt, ik ben ook grotendeel overtuigd! X

 • Reply
  Aileen
  februari 14, 2017 at 12:21 am

  Wat bijzonder dat zo een product zo goed kan helpen. Als ik de prijs zie dan begin ik er meestal al niet aan. Ik ben bang dat ik het wil blijven gebruiken dan.

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:44 pm

   Klopt dat had ik ook. Ik had echt moeite met mijn laatste ampul. Omdat ik echt resultaat zag. Gelukkig heb ik nu een andere samenwerking….

  Leave a Reply