Lifestyle

Mijn nieuwe Fashion Item Samsung Galaxy S8 Plus

Een leven zonder smartphone kunnen we ons tegenwoordig niet meer voorstellen. Voor het eerst in het bestaan der mensheid, groeit een generatie kinderen op met de altijd aanwezige smartphone. We brengen misschien wel meer tijd dagelijks door in de virtuele wereld dan in de echte. We gebruiken tegenwoordig de smarphone niet alleen meer om te SMSen en te bellen. We bevinden ons voornamelijk online. We swipen wat af op Tinder, bekijken YouTube filmpjes of zitten we gelijktijdig in tien verschillende Whatsapp groepen omdat we zo graag bij de tijd willen blijven Mijn smartphone zit ook aan mijn hand vastgegroeid puur en alleen omdat ik blogger ben. 

 

Basis aspect

Een basisaspect voor mij als blogger is  het merk en model van de telefoon en zie dit vaak  als een belangrijk aspect: de levensduur van de batterij, het geheugen, de kwaliteit van de camera voor het delen van wereldwijde websites zoals Facebook, Instagram, Pinterest, twitter enz. 

Een succesvolle blogger worden betekent dat je overal kunt werken. Dit geldt echter alleen voor degenen die optimaal gebruik maken van hun smartphones. Indrukwekkend: als je een paar tips en trucs kent, kun je je hele blog vanaf je telefoon uitvoeren.

Bloggen vanaf je telefoon is echter alleen een verstandige zet als je je bronnen optimaal gebruikt. Om te beginnen heb je geen dure, topklasse telefoon nodig om de klus te klaren. Als je de nieuwste versie van een telefoon gebruikt om te bloggen, kan dit je rendement op je investering aanzienlijk verminderen. Het kiezen van een eenvoudige, gebruikte smartphone met een goede gegevensverbinding en toegang tot een breed scala aan mobiele apps is alles wat je nodig hebt.

Micro Blog

Meer en meer bloggers merken dat de meerderheid van hun lezers zich bezighoudt met berichten via mobiele apparaten. Dit is goed nieuws voor bloggers, want wanneer bloggers mobiele apparaten gebruiken om berichten te bekijken, zoeken ze meestal alleen maar kleine stukjes tekst om te lezen. Dat betekent dat bloggers een breder publiek kunnen bereiken met hapklare stukjes inhoud die is ontworpen voor mobiel gebruik en die hun normale volledige berichten aanvullen.

Het belangrijkste in een blog is om dagelijks te communiceren. Het klopt dat langere blogposts over het algemeen beter presteren dan kleine stukjes informatie, maar microbloggen groeit in populariteit, en in combinatie met sociale media is het een grote hit.

Keuze

Voordat er een keuze wordt gemaakt voor een andere telefoon gaat daaraan vooraf maanden van uitzoek werk door mijn hubby’. Dit keer wilde ik een telefoon met de allerbeste camera omdat ik altijd op zoek ben naar het perfecte plaatje. Ik wist niet dat ik fotograferen zo ontzettend leuk vindt en ik stel erg hoge eisen aan mijn productfoto’s. Een site waar mijn man regelmatig op kijkt is GSMinfo.nl. Ik zat dit keer erg te twijfelen tussen de IPhone 7 plus en de Samsung Galaxy S8 plus.

Samsung Galaxy 8 Plus

Ik zie een mobile telefoon als een fashion musthave, een modeartikel waarbij je verwisselbare covers kunt gebruiken en bijvoorbeeld je handset kunt aanpassen en personaliseren. Als beautyblogger vind ik dat een telefoon ook goed bij jou moet passen én bij je outfit én tas. Hahahahaha. 

Door mijn man in de IT zit ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste technische snufjes. Zelf stel ik ook hoge eisen aan producten die ik koop. Ik ben een veeleisende Samsung gebruiker( ik had vroeger een S3, Note en S7) die een telefoon niet alleen voor telefoneren gebruikt maar duidelijk ook voor werkgerichte zaken benut, daarom ben ik op zoek naar een krachtpatser. Nadat ik bij de T-mobile winkel was geweest en ik beide telefoons in levende lijve had ontmoet, werd ik op slag verliefd op de Samsung. Ik houd van het afgeronde en 6,2 inch-scherm. En wat voor mij echt de doorslag heeft gegeven is dat de Samsung telefoon gebruik maakt van een sensor met f/1.7, er wordt meer licht opgevangen en kunnen er dus betere foto’s gemaakt in slechte lichtomstandigheden. Doordat de lens verder ‘geopend’ wordt bij het schieten van een foto kan er dus meer licht opgevangen worden. Ideaal voor de donkere dagen waarbij het best lastig is wanneer je product foto’s wilt maken. 


Ik vind de nieuwe Samsung Galaxy S8 plus een lust voor het oog. Het infinity scherm van de Galaxy S8 dat bijna volledig de voorkant bedekt is prachtig: elke keer als ik het scherm inschakelt, sta ik weer versteld van hoe mooi het eruit ziet. En daarnaast maakt hij ook prachtige foto’s mede dankzij de sensor met f/1.7.  Ik krijg altijd complimenten van mijn volgers over mijn foto’s. Dat is ook de reden waarom ik niet gekozen heb voor een Iphone, Huawei of een LG G4.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat was voor mobiele telefoon heb jij?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  querine
  december 4, 2017 at 11:21 am

  ik ben ook team android!
  ik heb ook een samsung s8
  en ik ben er verliefd op!

 • Reply
  Anja
  december 4, 2017 at 11:37 am

  Ik ben overgestapt van Samsung naar Nokia 🙂 Maar dat was puur toeval omdat het in de aanbieding was en ik helemaal niets hoefde te betalen omdat ik bonnen had liggen

 • Reply
  Lodi
  december 4, 2017 at 11:38 am

  ik heb altijd een Samsung gehad maar nu al langere tijd een iPhone. Deze is ideaal met mijn Mac. Beide telefoons vind ik mooi en fijn in gebruik.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  december 4, 2017 at 11:50 am

  Samsung lijkt me een fijne telefoon, ik had hiervoor de Sony maar ben weer terug gegaan naar de iPhone die vind ik toch echt fijn

 • Reply
  Vera
  december 4, 2017 at 12:23 pm

  Vind die veelste groot haha, ben daarom erg blij met mijn samsung 7s edge 🙂

 • Reply
  Hellen
  december 4, 2017 at 1:29 pm

  Mijn zus heeft deze telefoon nu en ze is ook heel blij. Ik heb een Sony en ben er superblij mee.

 • Reply
  Lesley
  december 4, 2017 at 2:40 pm

  Mooi toestel zeg! Ik heb nu zelf een iPhone en ben daar erg tevreden over. Alleen vind persoonlijk de foto’s van de Samsung ook mooier. Mijn vriend wil hierna zeker een Samsung die is een beetje klaar met de iPhone. Ik zal dit model eens aan hem laten zien

 • Reply
  Susan
  december 4, 2017 at 5:33 pm

  Yes, handjes omhoog voor Samsung. Hier nog een Galaxy S7Edge maar straks lekker tandje hoger, deze zomer mag ik weer volgens mij!

 • Reply
  Ivonne
  december 5, 2017 at 10:14 am

  Fijn om je bevindingen te lezen wanneer je binnenkort weer op zoek mag naar iets nieuws! Goede foto’s vind ik ook erg belangrijk!

 • Reply
  Jenny
  december 8, 2017 at 2:51 pm

  Toch wel weer een bevestiging dat Samsung wel er goede smartphones maakt. Ik heb al een geruime tijd een S7 en vind dat tot dusver de beste smartphone die ik ooit gehad heb. Hierna zeker weer een Samsung, maar ik wacht nog even op de S9 ………. 🙂

 • Reply
  Josine
  januari 7, 2018 at 12:10 pm

  Ik ben inmiddels anti Samsung na een slechte ervaring een paar jaar terug. Inmiddels weet ik dat ze echt een stuk vooruit zijn gegaan, maar de twijfel bestaat nog. Heb toen ZOVEEL spijt gehad van mijn telefoon en die was destijds een flinke uitgave.. Dus ik blijf toch bij die iphone plakken. Leuke review trouwens & je maakt mooie foto’s dus dat zit goed hahaha! Liefs

 • Leave a Reply