Beauty Lifestyle

Nutraskin Collagen Drink Anti-Aging Beautysupplement, Mooi van Binnenuit

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik ruim 2 maand geleden de vraag kreeg van Nutraskin om hun drinkbaar collageen supplement uit te proberen, hoopte ik dat de Fountain of Youth een stapje dichterbij is gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van Nutricosmetics en de kracht daarvan. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Ik voel mij als 40 plus beauty vaak beter en gelukkiger dan ooit. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen en ik weet wat ik in het leven wil en dat straal ik ook uit. Maar ik zorg goed voor mijn ouder wordende huid( met leef-en lachrimpels). Het goede nieuws is dat er op een natuurlijke manier iets aan te doen is met Nutraskin Collagen drink.

Waarom is collageen belangrijk?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimples. Collageen is dus onmisbaar voor een stevige huid. Dus niet alleen voor je gezicht maar voor je hele lijf!

Ik houd mijn collageen dus op peil met gezond eten, veel water drinken en mij huid onderhouden  met producten waar collageen in is verwerkt en daarnaast alles uit het leven halen wat erin zit en enorm te genieten van de kleine dingen. Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar te veel stress heeft enorm veel  invloed op onze gezondheid/uitstraling.

Nutraskin

Nutraskin is een dagelijks drinkbaar collageen anti-agingsupplement voor natuurlijke schoonheid van binnenuit.  Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van NUTRASKIN leidt tot een aanzienlijke verbetering van de huidelasticiteit, een afname van rimpels en een toename van collageenaanmaak.   De formule  bevat een krachtige combinatie van Verisol® collageen en vitamine C (80 mg), dat belangrijk is voor het bindweefsel van de huid. Daardoor is  Nutraskin  een krachtige bron van anti-aging collageen en antioxidanten. Nutraskin bevat een hoge dagdosering van dit hoogwaardige Verisol-collageen (7,5 gram). Deze hoeveelheid vind je niet in pillen en vrijwel nooit in flesjes.

Meng dagelijks 1 sachet Nutraskin in een glas met water of fruitsap en ga er jonger uitzien.  Roer goed en vul het glas verder aan met water of sap (ca. 200 ml). Laat de drank enkele minuten staan tot het poeder geheel is opgelost. Je collageendrank is klaar voor gebruik. Zichtbare resultaten binnen 4 tot 8 weken.

Nutraskin cleanlabel

Nutraskin staat voor ‘clean label’. Dit betekent dat er geen suikers, zoetstoffen of smaakstoffen zijn toegevoegd aan dit product. Helemaal niets! NutraSkin is neutraal van geur en smaak.  Verder is dit product vrij van bekende allergenen als tarwe, ei, melkeiwit, lactose, noten en pinda’s, tarwe, vis, schaaldieren en soja. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten.

Verpakking Nutraskin

Elk Nutraskin sachet  bevat 7,5 gram Verisol® bioactive collageen peptides.  In de shiny verpakking zitten 20 losse zakjes.  Past wel een beetje bij mij dat roze met zilver, totaal geen standaard verpakking. De inhoud van een sachet bestaat uit een witte poeder, die in in mijn ogen geur- en smaakloos is. Ik dronk elke ochtend op nuchtere maag dit beautydrankje het past perfect bij mijn dagelijkse beautyochtend routine. Op de verpakking staat informatie over het product, ingrediënten, voedingswaarde en gebruiksaanwijzing. En bij het doosje bevindt zich een handzame informatie brochure.

Claudia Nutraskin

In de loop van de jaren merkte ik dan mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig.  Ik wil mijn huid heel graag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uiteindelijk is de conditie van je huid een weerspiegeling van je algehele gezondheid! En daar is geen enkele crème of lotion tegen opgewassen. Hoe de huid eruit ziet wordt mede beïnvloed door het gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen en antioxidanten. Het effect van voeding op de huid wordt daarom steeds belangrijker en krijgt daarom meer en meer aandacht. Een aantal klinische studies hebben laten zien dat voedingssupplementen de conditie van de huid verbeteren en de tekenen van veroudering omkeren.

Elk sachet bevat 7,5 gram Verisol® bioactive collageen peptides waarvan is bewezen dat ze rimpels verminderen en de conditie van de huid verbeteren. Veelbelovend dus. Ondanks mijn scepsis, werd ik toch wel nieuwsgierig. Aangezien ik veel over voeding weet, weet ik dat de juiste voeding heel veel impact op je gezondheid en op de conditie van je huid en haar kan hebben. Dus deze inwendige aanpak sprak me toch wel aan en vond ik de moeite waard om uit te proberen. Op een natuurlijke manier de rimpels te lijf gaan, Joehoe! Ik kom als beautyblogger natuurlijk veel jonge meiden tegen, vaak prachtige meiden met stralende gezichtjes en vooral een perfect strakke huid. Enigszins jaloers keek ik daar naar en dacht weemoedig bij mezelf “ja dass war einmal”. Want dat is het natuurlijk waar wij vrouwen het vooral zo moeilijk mee hebben, de rimpels die we krijgen naarmate we ouder worden, toch?

Ik heb Nutraskin 40 dagen mogen proberen. Je moet wel even geduld hebben, maar na 4 tot 8 weken zie je resultaat, volgens de klinische studie onderzoeken. Of het ook zo is? Ja, dat vind ik van wel. Mijn huid straalt en heb ik echt het idee dat mijn droogte lijntjes meer opgevuld zijn. Daarnaast verzorg ik mijn huid ook van buitenaf altijd bijzonder goed. Ik kreeg van verschillende mensen om mij heen complimenten over mijn huid. Zeker toen ik vertelde dat ik inmiddels bijna 47 jaar ben. Ik vind ook dat mijn huid na 6 weken gebruik er vitaal en gezond uitziet. En voelt lekker gehydrateerd en zacht aan, Ook de huid op mijn handen vond ik verbeterd. Tijdens de zomermaanden heb ik altijd hele droge handen die er dan ook veel rimpeliger uitzien. Dat is nu veel minder. Conclusie: Nutraskin helpt om je huid weer een oppepper te geven en je er frisser uit te laten zien. Ik heb geen behoefte aan chirurgische ingrepen, omdat ik dat simpelweg niet nodig vindt, maar dat moet iedereen natuurlijk zelf weten. Ik ben bijna 47 en geniet van het mooie leven. Ik haal alles eruit wat erin zit. En ja, ik deel heel graag mijn beautysectret met de rest van de wereld.

En wat betreft mijn haar. Ik krijg daar de laatste maanden zowel positieve reacties over, de kapper zegt ook altijd dat mijn haar er zo gezond uit ziet. Terwijl ik regelmatig mijn haar verf, kleur en heel vaak zoutspray gebruikt. Ik vind zelf ook dat mijn haar danst en glanst. Maar ik moet het wel weer bijkleuren want ik heb uitgroei.

Maar goed ik vindt dat mijn huid in een goede conditie is en dat mijn huid een frisse en gezonde uitstraling heeft. Nutraskin heeft er een fan bij!!

 

Ik zie het drinken van vloeibaar collageen een mooie en positieve aanvulling op een goede huidverzorging. Het principe is simpel. Dagelijks drink je één sachet Nutraskin vermengt met water of fruitsap voor het ontbijt. Ik ben er behoorlijk aan gewend geraakt en ging het bereiden op de automatische piloot. Ik ga zeker verder met het drinken van dit product.

Éen doos Nutraskin Collagen Drink  20 sachets kost € 34,95

Kijk voor meer informatie, verkooppunten en webshop op de site van Nutraskin


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Ben jij bekend met Nutraskin?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Fleur
  september 25, 2018 at 10:31 pm

  Ik kende het niet, maar had het idd al voorbij zien komen op je Instagram. Fijn dat het zo’n mooi resultaat geeft

 • Reply
  Tania
  september 26, 2018 at 6:28 am

  Ik had nog nooit van het merk gehoord. Vaak geeft het niet veel resultaat maar aan jouw enthousiasme te lezen dus wel. Ben nu wel zelf benieuwd ernaar

 • Reply
  Amy
  september 26, 2018 at 2:30 pm

  Ik drink sinds kort ook een collageendrankje als supplement, wel van een ander merk. Ik merk er ook heel veel voordelen van!

 • Reply
  Monica
  september 26, 2018 at 3:14 pm

  Wat een uitgebreid artikel. Ik kende het nog niet maar wat fijn dat het echt resultaat heeft.

 • Reply
  Sofie Vanden broeck
  september 26, 2018 at 3:20 pm

  nog niet van gehoord maar het klinkt wel als iets fijns!

 • Reply
  Liset
  oktober 2, 2018 at 10:28 am

  Wat fijn dat het toch helpt! Dan drink je het tenminste niet voor niks ;).

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  oktober 2, 2018 at 10:43 am

  Grappig dat het echt resultaat heeft. Ik ken dit nog niet maar ik ben hier nu wel erg nieuwsgierig naar geworden.

 • Reply
  Macblogster
  oktober 2, 2018 at 2:41 pm

  Wauw, 47 had ik je echt niet gegeven! Anyway, fijn dat zo’n drankje huid en haar goed doet. Jaren geleden, zo’n 14 jaar geleden heb ik zoiets een tijdje geprobeerd, maar ik weet echt niet meer of dit echt resultaat had.

 • Reply
  Melanieke
  januari 17, 2019 at 12:16 pm

  Ik gebruik Nutraskin inmiddels 2.5 jaar, echt een aanrader! Het is niet alleen goed voor mijn huid maar ik heb ook sterkere nagels, mooi haar, minder cellulitis en ook nog minder last van mijn gewrichten. Na een maand of 4 begonnen bij mij echt dingen op te vallen bijv. minder rimpels op mijn decolleté Als onderhoudsdosering gebruik ik het nu nog 4 a 5x per week. Google als je het wilt aanschaffen want er zijn nogal wat prijs verschillen online. Topproduct!

 • Leave a Reply