Beauty

Oenobiol Beautysupplementen Review Mooi van Binnenuit

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik in juni de vraag kreeg of ik ambassadeur wilde worden van Oenobiol Paris om hun beautysupplementen uit te testen zei ik naruurlijk volmondig JA!! want de Fountain of Youth kon wel eens een stapje dichterbij zijn gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van Nutricosmetics en ik ben overtuigt van de kracht errvan. Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Op 28 augustus jl. vertelde ik jullie iets over de introductie van Oenobiol. Wil je dat artikel terug lezen, dan kan dat hier Hier Oenobiol Introductie. Ik had jullie een artikel beloofd over mijn ervaringen met Oenobiol na bijna 5 maanden de producten gebruikt te hebben.

Een baanbrekend concept, een natuurlijke visie

Als pionier in het versterken van de schoonheid van binnenuit, wil Oenobiol Paris het beste van de wetenschap
en voeding combineren. Oenobiol maakt gebruik van uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke
voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen en extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en
zaden. De producten zijn veelal wetenschappelijke onderbouwde beautysupplementen te gebruiken voor
cosmetische doeleinden. Er zijn 15 producten in 5 verschillende lijnen namelijk beautysupport, silhouette, skinsupport,  skin Support Sun en hair Support.

In de loop van de jaren merkte ik dan mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging en liefde nodig. Dat is ook de reden dat ik nu ook gekozen had voor de Skin Support sun, want ook op een bewolkte dag is er veel UV-straling in de lucht. En: bruin worden mag! verbranden liever niet! Daarnaast ben ik 3 weken naar Kreta geweest waar de temperturen soms opliepen tot 42 graden.

Ik koos daarom voor de volgende productlijnen:

Beauty Support 45+ die biedt ondersteuning bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering en voor mooi haar en sterke nagels. €19,99. 60 capsules, 1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.

♠Skin Support Oenobiol Jonge huid draagt bij aan een soepele en stralende huid. € 19,99. 40 capsules, 1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water. Voor een optimaal resultaat is het advies om Oenobiol Paris Skin Support Jonge Huid gedurende 3 maanden te gebruiken.

♥Skin Support Sun  Oenobiol Sun Age Protect bereidt de huid voor op de zon bij de eerste tekenen van huidveroudering. € 24,99. 30 capsules ,1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.

(Alle Skin Support Sun bevatten GEEN toevoeging van betacaroteen. Alle Skin Support Sun bevatten natuurlijke ingrediënten zoals lycopeen en luteïne)

Beauty support 45+

Hoe werkt het?

De formule van Oenobiol Paris Beauty Support is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Alle aspecten worden door de uitgebalanceerde samenstelling ondersteund. Van je huid tot je nagels tot je haar, ze worden allemaal optimaal gevoed zodat jij goed voor de dag kan komen en straalt van binnenuit. De speciale formule is samengesteld uit een breed scala aan vitaminen en mineralen, aangevuld met aloë vera, druivenpittenextract, biotine, cysteïne. Op basis van avocadopittenolie.

De voedingssamenstelling van Oenobiol Beauty Support voor 1 capsule ziet er als volgt uit:

Vitamine B2 (riboflavine): 1,4 mg (100%)
Vitamine B3 (niacine): 16 mg (100%)
Vitamine B5 (pantotheenzuur): 6 mg (100%)
Vitamine B6: 1,4 mg (100%)
Vitamine B12: 2,5 μg (100%)
Biotine: 50 μg (100%)
Foliumzuur: 200 μg (100%)
Vitamine C: 40 mg (50%)
Vitamine D: 5 μg (100%)
Vitamine E: 12 mg (100%)
Betacaroteen: 2 mg
Koper: 1 mg (100%)
Chroom: 40 μg (100%)
Mangaan: 0,5 mg (25%)
Zink: 12 mg (120%)
Jood: 150 μg (100%)
Selenium: 50 μg (91%)
IJzer: 12 mg (86%)
Aloë vera extract: 10 mg
Druivenpitextract: 15 mg
L-cysteïne: 10 mg
Avocadopittenolie: 180 mg

Vitamines en mineralen

Vitamine B is een beetje de alleskunner onder de vitamines. Zo zorgt vitamine B voor het behoud van glanzend haar en draagt koper bij tot een normale pigmentatie van het haar. Seleen en zink houden je haren sterk maar houden je nagels ook gezond.De huid is je grootste orgaan, het is Dé beschermende jas die je altijd aan hebt. En daar moet je gewoon erg zuinig op zijn. Om je huid in de beste conditie te houden, kun je bepaalde vitamines en mineralen goed gebruiken.  Vitamine B2 en B3 voeden de huid van binnenuit. En ook vitamine A en C  leveren een waardevolle bijdrage aan het gezond houden van de huid. Jodium en zink ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en koper bevordert een normale pigmentatie( dat is de kleur van je huid)

Skin Support

Hoe werkt het?

De formule van Oenobiol Paris Skin Support Jonge Huid is speciaal ontwikkeld voor het behoud van een soepele en stralende huid. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed voor het behoud van een jong uiterlijk. Skin Support Jonge Huid helpt bij het behoud van de elasticiteit van de huid, dankzij de combinatie van visolie, collageen, vitamine D, E en C.

De voedingssamenstelling van Oenobiol Skin Support voor 1 capsule ziet er als volgt uit:

Vitamine D: 20 μg (400%)
Vitamine C: 12 mg (15%)
Vitamine E: 1,8 mg (15%)
Visolie: 300 mg

Het nemen van visolie kan de kwaliteit van de huid  enorm verbeteren, zelfs wanneer je al een vrij gezonde huid hebt. Ze verminderen o.a roodheid op het gezicht.

Skin Support Sun

De formule in SKIN SUPPORT SUN AGE PROTECT is specifiek ontwikkeld om de dichtheid, elasticiteit en stevigheid van de huid van binnenuit te behouden. Het bevat actilycopeen*, luteïne, selenium, zink en vitamine C en E die de jeugdige uitstraling van de huid helpen te behouden. Voor een optimaal resultaat gebruik je Skin Support Sun Age Protect tot 1 maand na je zonperiode.  Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect beschermt niet tegen verbranding door de zon. Een zonnebrandmiddel dat geschikt is voor je huidtype is altijd noodzakelijk.

Onder invloed van zonlicht komen er vrije radicalen (onstabiele moleculen) vrij in onze huid. Vrije radicalen beschadigen het DNA in onze huidcellen en zorgen voor veroudering van de huid. Oenobiol Paris Sun Age Protect verhoogd het natuurlijke afweersysteem van onze huid en zorgt voor dat de huid betere bestand is tegen de kracht van de zon.

De voedingssamenstelling van Oenobiol Skin Support Sun voor 1 capsule ziet er als volgt uit:

Tomatenextract*: 80 mg
waarvan lycopeen*: 8 mg
Groot afrikaantjeextract: 8 mg
waarvan luteïne*: 1 mg
Vitamine C: 40 mg (50%)
Vitamine E*: 10 mg (83%)
Zink: 5 mg (50%)
Selenium: 50 μg (91%)
*bestanddelen van plantaardige oorsprong

Hoe werkt het?

Onderzoek heeft aangetoond dat anti-oxidanten de huid kunnen beschermen tegen beschadiging door UV-licht. De belangrijkste anti-oxidanten in relatie tot UV-licht zijn de carotenoïden en dan vooral lycopeen. Deze stoffen vindt zitten vooral in tomaten(producten), groente en fruit, maar zijn dus ook verkrijgbaar in complexvorm als voedingssupplement,zoals Oenobiol. Om de weerstand van de huid tegen UV-licht op te bouwen, is het belangrijk om tijdig met inname te beginnen. Het wordt aangeraden om 1 maand voordat de huid overmatig aan zon wordt blootgesteld (vakantie) te starten.

Claudia en Oenobiol

Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig.  Ik wil mijn huid heel graag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uiteindelijk is de conditie van je huid een weerspiegeling van je algehele gezondheid! En daar is geen enkele crème of lotion tegen opgewassen. Hoe de huid eruit ziet wordt mede beïnvloed door het gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen en antioxidanten. Het effect van voeding op de huid wordt daarom steeds belangrijker en krijgt daarom meer en meer aandacht. Een aantal klinische studies hebben laten zien dat voedingssupplementen de conditie van de huid verbeteren en de tekenen van veroudering omkeren.

Ik ben in juni begonnen met het slikken van Oenobiol, trouw elke dag. Het principe is simpel en ik had totaal geen probleem met het slikken van 3 ronde capsules per dag tijdens de maaltijd. Het was hap, slik, weg. Hahahaha. Ik ben er behoorlijk aan gewend geraakt en ging het bereiden op de automatische piloot.

Mijn huid straalt en heb ik echt het idee dat mijn droogte rimpels meer opgevuld zijn. Daarnaast verzorg ik mijn huid ook van buitenaf altijd bijzonder goed. Ik kreeg van verschillende mensen om mij heen complimenten over mijn huid. Zeker toen ik vertelde dat ik over  3 maanden 46 jaar wordt. En ze willen allemaal mijn geheim weten. Ik vind ook dat mijn huid na 4 maanden gebruik er vitaal, soepel,rustig en gezond uitziet. En voelt lekker gehydrateerd en zacht aan. Zichtbare vermindering van rimpels heb ik niet kunnen constateren. Ik zie het slikken van deze beautysupplementen  als een mooie en positieve aanvulling op een goede huidverzorging.  En wat betreft mijn haar. Ik krijg daar de laatste maanden zowel positieve reacties over, de kapper zegt ook altijd dat mijn haar er zo gezond uit ziet. Terwijl ik regelmatig mijn haar verf, kleur en heel vaak zoutspray gebruikt. Ik vind zelf ook dat mijn haar danst en glanst. Maar ik moet het wel weer bijkleuren want ik heb uitgroei.

Maar goed ik vindt dat mijn huid in een goede conditie is en dat mijn huid een frisse en gezonde uitstraling heeft. Oenobiol heeft er een fan bij!!

Oenobiol Paris is verkrijgbaar bij: Etos, Dia, Da, Kruidvat en diverse online platvormen. Voor meer informatie over het merk en de producten verwijs ik naar website van Oenobiol.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van (beauty) supplementen?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Cassandra
  oktober 19, 2017 at 12:36 pm

  Ik heb ze liggen omdat ik ze van jou heb gekregen, mega lief! Ik wil er volgende week mee starten (i was a bit busy) ik laat het je nog even weten hoe het bevalt. Dikke kus gorgeous!

 • Reply
  Jamey
  oktober 19, 2017 at 12:39 pm

  Ik heb nog nooit van oenobiol gehoord. Wel een grappige naam whah

 • Reply
  Wendy
  oktober 19, 2017 at 1:39 pm

  Wat fijn dat je zo’n goed resultaat hebt met deze producten. Ze klinken ook heerlijk om te gebruiken en top dat ze bij de lokale drogist te koop zijn! Ik ben nieuwsgierig geworden 🙂

 • Reply
  Debbythechocoholic
  oktober 19, 2017 at 2:01 pm

  Je wordt binnenkort 46 jaar? Dan krijg je bij deze nog een compliment over je uiterlijk: Wat zie je er goed uit! Mijn moeder zag er niet zo fris, verzorgd en jong uit op die leeftijd 🙈. De producten zelf lijken me heel goed en effectief te werken. Ik ben blij dat je er zo een goede ervaring mee hebt 😊.

 • Reply
  Susan
  oktober 19, 2017 at 2:16 pm

  Ik ben hier echt héél erg fan van. Zo vroeg mogelijk beginnen! Weet je of het gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap? Ik ben namelijk bíjna door m’n nutraceuticals van mijn huidige merk heen. Deze mocht ik gewoon “door slikken”. Zit er dus aan te denken om over te stappen omdat m’n huidige nogal wat bijwerkingen hebben [last van de maag door het omhulsel bijvoorbeeld] maar moet wel zeker weten dat het gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap. Bedankt alvast voor je reactie!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 19, 2017 at 2:37 pm

   Heee meid, ik ga het gelijk voor je navragen. Je hoort nog van mij!!!

 • Reply
  Fleur
  oktober 19, 2017 at 3:53 pm

  Waarom ook niet. Wat extra vitamine en mineralen kunnen nooit weg en zo werkt het ook van binnen uit

 • Reply
  Gonny
  oktober 19, 2017 at 4:26 pm

  Wat een fijne uitgebreide review geef je toch altijd!
  Ik slik sowieso dagelijks vitaminen en mineralen, omdat ik door ziekte vanalles te kort kom.
  Ik vind Beauty supplementen een mooie aanvulling op goede huidverzorging en zonbescherming.
  Beauty komt zeker van binnen uit.

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 20, 2017 at 10:46 pm

   Dankjewel lieve Gonny voor je compliment.

 • Reply
  Eva
  oktober 19, 2017 at 8:52 pm

  Ik gebruik eigenlijk nooit supplementen behalve B12, maar dat is geen beauty supplement, voor de energie die ik mis als veganist (het werkt trouwens heel goed 😉 ). Wel ben ik de laatste tijd steeds meer bezig met het ouder worden en het verzorgen van mijn huid. Volgend jaar wordt ik 25 en hoewel dat jong is weet ik ook dat dat wel het keerpunt zal zijn van de “ik-hoef-niks-te-doen-voor-mijn-zachte-altijd-gezonde-huid”- periode. Wat dat te gaat ben ik zeker geïnteresseerd in dit merk en de producten! Ook fijn dat ze gewoon bij de Etos te verkrijgen zijn, ik ga eens een kijkje nemen.

 • Reply
  A Fashion Taste
  oktober 19, 2017 at 10:35 pm

  Ik heb al oenobiol gebruikt (sun supplementen) en was heel erg tevreden! En ik las dat je bijna 46 wordt? Nu voel ik mij een beetje onnozel 🙆‍♀️😂 ik dacht dat je mijn leeftijd had! Ik wil al je geheimen kennen 😂

 • Reply
  Mieke
  oktober 19, 2017 at 10:42 pm

  Ik denk dat we heeeeeel veel voor onze huid kunnen doen van binnenuit, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf geen supplementen neem. Ik vind je blogpost super interessant en informatief, dus wie weet ga ik er binnenkort maar eens aan beginnen. X

 • Reply
  Nicole Orriëns
  oktober 20, 2017 at 7:09 am

  Ik geloof er niet in, en denk dat het vooral veel geld kost. Maar als iemand zich er goed bij voelt, helemaal prima natuurlijk.

 • Reply
  Sofie Katelijne
  oktober 20, 2017 at 11:35 am

  Ikzelf ben er nog wat te jong voor maar goed om weten dat zulke zaken bestaan!

 • Reply
  Manon
  oktober 20, 2017 at 1:25 pm

  Ik geloof er wel in, heb zelf de sugarbearhair vitamines en ik heb echt het idee dat het werkt, van Oenobiol had ik nog nooit gehoord dus leuk om te lezen!

 • Reply
  Anouk
  oktober 20, 2017 at 2:23 pm

  Ik heb een tijdje vitaminen geslikt voor mooier haar en stevige nagels (ander merk, gekregen van een ladies night) en toen merkte ik ineens wat zo’n supplement voor je kan doen! Wat een fijne review schrijf je! Super fijn en je kan ook echt zien dat je straalt doordat je zo goed voor jezelf zorgt. Mijn huid is hopeloos de laatste tijd dus wie weet schaf ik wel eens supplementen aan om hier weer iets aan te doen.

 • Reply
  Jessica
  oktober 20, 2017 at 7:30 pm

  Ik heb hier nog nooit van gehoord. Ik denk zeker dat het wel kan werken/helpen maar dan moet je de rest eromheen ook wel goed doet qua voeding en verzorging voor jezelf.

 • Reply
  Blog & Beauty
  oktober 20, 2017 at 7:46 pm

  Wat een interessante en fijne review. Ik loop ook al richting de 40, dus ik denk dat ik hier ook zeker wel resultaten mee kan boeken. Ik hou dit product zeker in mijn achterhoofd.

 • Reply
  Laura Martens
  oktober 20, 2017 at 7:58 pm

  Ik had dit al eens voorbij zien komen, maar had er nog nooit echt zo over gelezen als dit. Goed geschreven! Ik heb een makkelijke en fijne huid dus denk niet dat ik dit snel zal aanschaffen allemaal. Het lijken me toch echt wel veel capsules om te slikken elke keer zeg! Wel fijn dat je zo een goed resultaat hiermee krijgt!

 • Reply
  Sabine
  oktober 20, 2017 at 11:41 pm

  Ik gebruik de supplementen van Viridian omdat ze vegan 🌱 en heel pure ingrediënten hebben.
  Dit lijkt me ook wel interessant om eens uit te proberen! Goede producten denk ik zo na het lezen van jouw review.

 • Reply
  Layla
  oktober 21, 2017 at 7:31 am

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Ziet er wel leuk uit

 • Reply
  bychristiana
  oktober 25, 2017 at 10:49 am

  Oh wat goed om te horen dat ze voor jou echt wat doen! Je ziet er inderdaad nog helemaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet uit als 45 hoor, dus je doet het hartstikke goed!

 • Reply
  Lisa
  februari 19, 2018 at 6:26 am

  En wat merk je na 3 maanden dan?
  Ik slik t nu een week of drie maar merk nog niks dus zou wel willen weten wat de ervaringen zijn met “volume” van Oenobiol

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 19, 2018 at 4:24 pm

   Ik zie zowiezo verschil in de uitstraling van mijn gezicht. Ik zie er veel uitgeruster uit en minder dof. X

  Leave a Reply