Fashion Lifestyle

Prima Donna Sport Lingerie, Ode to Curves

Een maand geleden was ik aanwezig bij de exclusieve lancering van Prima Donna’s eerste sportcollectie. Al sinds haar ontstaan in 1865 ontwerpt Prima Donna luxelingerie met één helder doel voor ogen: vrouwen met een grotere cupmaat de allerbeste pasvorm en steun bieden. Dat klink echt als muziek in mijn oren. Ik heb in mijn studententijd op vrij hoog niveau gehockeyd en ik droeg, twee sport bh’s over elkaar om de juiste steun en stevigheid te krijgen. Ik was nog geen goede bh tegengekomen die naast steun en stevigheid ook comfortabel zat dus waar ik geen rode striemen van kreeg. Je kan je denk ik voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar deze sportcollectie. In dit artikel laat je jullie de collectie zien met foto’s van het event maar ook van mij in een 4 tal sport items. Het persevent van Prima Donna vond plaats in het Gymlokaal in Amsterdam. Hoe toepasselijk. Een sportieve locatie en een multifunctioneel gebouw met naast de sportschool een café, restaurant en nachtclub.
Het Gymlokaal, gebouwd in de jaren ’60, bestaat uit twee authentieke gymlokalen waar functioneel bewegen centraal staat. Een ideale plek om de Prima Donna sport collectie uit te proberen!

Prima Donna Sport

Prima Donna introduceert haar eigen unieke sportlijn, Prima Donna Sport! Met de Prima Donna sportbh’s krijgen jouw borsten de ondersteuning en het comfort dat ze verdienen. Daarnaast zie je er ook nog eens als een echte fashionista uit. De trendy designs en kleurtjes zorgen voor een onweerstaanbare look. Voel je sportief, sexy en bovenal super vrouwelijk in de Prima Donna Sport collectie. Fitness, yoga of hardlopen met een cupmaatje maatje meer, vanaf nu kan dat eens zo comfortabel. Mét de legendarische pasvorm waarvoor het lingeriemerk zo bekend is, maar ook: ultrazachte en ademende stofjes, en natuurlijk een sporty en trendy look. Sporten was nog nooit zo leuk!

De drie sport lijnen van Prima Donna

The Sweater:

Super-de-luxe sportlingerie met een coole sweaterlook, speciaal voor grotere borsten. Fit, curvy én trendy? Dan is The Sweater jou op het lijf geschreven. De Sportbh’s in cosmetic Grey- een cool sweatergrijs met hippe fluo boordjes-hiuden je borsten stevig op hun plaats tijdens het sporten én geven je curves een trendy, sportieve look.  Een serie super-de-luxe sportbh’s die je borsten comfortabel op hun plaats houden en er nog hip uitzien ook. Zacht en fris aan je lichaam, cool om naar te kijken. Zo cool dat je ze ook als sporttop kan dragen, of als de ultieme mix-en-matchbh’s onder al je PrimaDonna Sport-accessoires. Stel je eens voor…. uren sporten zonder vervelende lasten.

 

The Sweater details

De bekende comfy PrimaDonna pasvorm
– Verstelbare schouderbandjes met kruisoptie
– 3-delige cup
– Naadloze cup om irritatie te voorkomen
– Een zachte elastische band om schuren te voorkomen
– Ademende stof die voor een koel en droog gevoel zorgt

Het model wat ik draag is een vormgevormde sport bh met beugel en die zijn verkrijgbaar in maat c t/m h.  Dit model heb je ook in een mousse bh sport in maat b t/m g.

The Mesh

The Mesh is comfy sportlingerie voor een cupmaatje meer, met een trendy meshlook in hippe kleurtjes. Stevige steun met hippe meshlook. The Mesh is een zacht stofje dat je huid droog houdt tijdens het sporten en een pasvorm die je borsten stevig op hun plaats houdt in een hippe gaatjeslook.. Ga voor stylish en trendy met Blue Crush of maak een fashion statement in Sparkling Pink, een felroze kleurtje dat je sportieve curves én je huid flatteert. Ready, set, go!

The Mesh details

Met de bekende fijne PrimaDonna pasvorm
– Verstelbare schouderbandjes met kruisoptie
– 3-delige cup
– Naadloze cup om irritatie te voorkomen
– Een zachte elastische band om schuren te voorkomen
– Ademende stof die zorgt voor een koel en droog gevoel

Het model wat ik draag is een vormgevormde sport bh met beugel en die zijn verkrijgbaar in maat c t/m h.  Dit model heb je ook in een mousse bh sport in maat b t/m g.

THE WORK OUT

The Work-Out is hippe sportswear met een perfect fit voor curves. Hardlopen, crossfit, yoga, fitness,… De accessoires van The Work-Out zien er zo leuk uit – en zitten zo goed – dat je ze nog het liefst elke dag zou aantrekken. Toffe tank tops in sporty kleurtjes, flatterende capri pants die je buikje shapen en yogatopjes en -broeken met de look van een trendy vrijetijdsoutfit. Met deze setjes in je garderobe wordt jouw sportmomentje pure me-time!
The Work Out details

– Fijne en comfortabele pasvorm
– Zachte en stretchbare stof
– Extra stevigheid rond de borsten
– Het materiaal zorgt voor een droog en koel gevoel

Claudia en Prima Donna

Een match made in heaven, dat zijn Prima Donna en ik. Dat wist ik eigenlijk ook wel na mijn laatste aankoop een gewone Prima Donna bh. Ik had al jaren geleden over moeten stappen op dit merk want wat zitten deze bh’s lekker, de ideale pasvorm, stevig en super vrouwelijk.

Mijn nieuwe bh van Prima Donna

Maar goed, wat ben ik blij met deze geweldige ontwikkeling, dé nieuwe Prima Donna sportbh’s!. Ook voor de grotere maat een supersportbh. Alles blijft op z’n plek zonder ademnood te veroorzaken. Ik ben echt zo blij met deze bh’s ! Met mijn grote cupmaat 85E had ik altijd moeite om een goede bh te vinden. Ik droeg tijdens het sporten twee over elkaar. Er was altijd wel iets dat uitpuilde of klemde of stak… Maar sinds ik deze bh’s heb weet ik eindelijk hoe het is om comfortabel en goed ondersteund door het leven te gaan zonder last te hebben van je borsten of bh. Wat een herademing! Op een gegeven moment toen ik aan het bodyhoopen was voelde ik de bh niet eens meer zitten. Ik heb ondertussen 2 sport bh’s en draag nooit meer iets anders. En zoals we van Prima Donna gewend zijn zien ze er ook nog fashionable uit én zitten ze uiterst comfortabel en stevig.

Neem gerust eens een kijkje op de website van Prima Donna, daar ontdek je de nieuwe sportcollectie, storelocator maar ook de zomercollectie en de prachtig ontworpen swimcollectie. Waaruit ik een hele mooie badpak heb aangeschaft. Een onweerstaanbaar shapewearbadpak dat mijn silhouet verslankt en imperfecties elegant wegwerkt.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Heb jij wel eens lingerie van Prima Donna gedragen?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  cassandra
  mei 30, 2017 at 9:04 am

  Ik heb nog nooit lingerie gedragen van dit merk. Ga eigenlijk altijd naar hunkemoller. Dit klinkt erg goed, mooie sport outfit ook!

 • Reply
  Bianca
  mei 30, 2017 at 9:17 am

  Wauw wat staat het je allemaal mooi en gaaf! Ik ken dit merk al wel een beetje, maar ga mij er toch eens wat meer in verdiepen x

 • Reply
  Alexa
  mei 30, 2017 at 9:34 am

  Wat fijn deze uitbreiding voor mensen met een grotere cup! Het ziet er ook wel heel comfy uit.

 • Reply
  Lonneke
  mei 30, 2017 at 9:43 am

  Allereerst wat een super leuke en blije foto’s! Wat een mooie sportkleding en lijkt mij echt heel fijn zitten. Ik sport zelf niet dus heb eigenlijk ook niet echt veel sportkleding 😉

 • Reply
  Blog & Beauty
  mei 30, 2017 at 9:45 am

  Wat lijkt me dit heerlijk voor jou! Een goede ondersteuning is erg belangrijk, helemaal tijdens het sporten. En ze zijn ook nog eens super hip ook. De foto’s zijn ook super leuk geworden, en wat grappig om jou eens in een broek te zien. Zolang ik je ken heb ik je alleen nog maar in rokken en jurken gezien. Je blijft hoe dan ook een charmante dame!

 • Reply
  Marjolein
  mei 30, 2017 at 9:56 am

  Wat leuk dat ze mooie kleurtjes en leuke materialen gebruikt hebben! Ik ben zelfs jaloers op je sportoutfit!! Steun is heel belangrijk, en zeker nu je nog jong bent.

 • Reply
  Josine
  mei 30, 2017 at 10:29 am

  Wat een leuke foto’s! En wat een prachtige items, lijken inderdaad heel comfortabel maar staan ook nog eens leuk. Ik ken het merk wel inderdaad, maar heb er nooit geshopt. Misschien toch maar eens doen 🙂 Liefs Josine

 • Reply
  Jamey
  mei 30, 2017 at 10:54 am

  Wat zien die er fijn uit zeg! Echt een goede support BH is een must!

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  mei 30, 2017 at 10:58 am

  Wat een leuke foto’s! De BH’s zien er ook lekker stevig uit! Schandalig eigenlijk dat dames met een flinke boezem zo lang hebben moeten wachten op de juiste ondersteuning. Go go go Prima Donna zou ik zeggen!

 • Reply
  YuSt
  mei 30, 2017 at 11:37 am

  Wat een topfoto’s! En fijn dat ze ook in grote maten sport bh’s hebben. Helaas zijn mijn tatten echte platten… wahaaaa nee serieus, bodybuilden is funest voor je sexy boobs!
  Echter ik leef in sport bh’s ik vind ze fijner zitten! Met vulling off course ?

 • Reply
  Rosita
  mei 30, 2017 at 12:36 pm

  Wat een leuke sport outfit, het staat je erg mooi! Prima Donna, draag ik zelf nooit. Ik heb een aparte maat omdat ik heel tenger ben. Ik koop altijd mijn bh’s bij een lingerie speciaalzaak (waar ze ook Prima Donna verkopen), waar ze mijn maat bestellen voor mij en dan de bandjes voor mij vermaken. Hierdoor heb ik altijd de juiste maat en goede ondersteuning.

 • Reply
  Anouk
  mei 30, 2017 at 2:15 pm

  Wat een fijne lijn, en wat heb je er prachtige foto’s van gemaakt! Zelf heb ik geen grote cup maar sinds kort ben ik er wel achter dan een sport bh hoe dan ook belangrijk is.

 • Reply
  Anne-Marie
  mei 30, 2017 at 7:30 pm

  Wat een heerlijke foto’s weer. Die bh’s lijken me ronduit fantastisch!!

 • Reply
  Astrid
  mei 31, 2017 at 10:10 am

  Ik ben niet gezegend met een enorme beozem waardoor ik uit kan met een sportbh van de H&M 😉 Maar ik vind deze bh’s er prachtig uitzien. En je foto’s vind ik ook geweldig! Zeker een ode aan de curves! Xx

 • Reply
  MamaPlaneet
  mei 31, 2017 at 1:49 pm

  Mijn boezem is de laatste tijd wel gigantisch. Althans zo voelt het. Misschien is dit wel wat voor mij.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  mei 31, 2017 at 7:54 pm

  lijkt me super fijn ! comfort met een grotere boezem is wel echt fijn. ik heb cup e dus heb wel goede ondersteuning nodig vooral tijdens het voetbal. dit ziet er top uit

 • Reply
  Maaike
  mei 31, 2017 at 8:56 pm

  Ziet er goed tot zeg! Ik ben fan van prima donna bh’s en dit maakt me zeker nieuwsgierig naar hun sport bh’s! Ik ga ze binnenkort passen!

 • Reply
  Merel
  mei 31, 2017 at 10:04 pm

  Kende het merk niet, maar zou deze bh’s goed kunnen gebruiken. Ga nu meestal naar hunkemoller, maar deze lijken me heel prettig voor als ik weer echt ga sporten.

 • Reply
  Lotte
  juni 1, 2017 at 9:12 am

  Prima Donna is echt fijn voor grotere cupjes haha. Ik vind denk ik the sweater het mooiste.

 • Reply
  Natalie
  juni 2, 2017 at 10:16 pm

  Ik vind ze er nog eens mooi uitzien ook, maar belangrijkste is natuurlijk dat hij goed aanvoelt tijdens het sporten, met grotere borsten kan dat nogal eens vervelend zijn idd.

 • Reply
  Ciska Lala
  juni 6, 2017 at 4:04 pm

  Super mooie foto’s en artikel!! Lijkt mij een hele fijne lijn. Toevallig ben ik nog op zoek naar nieuwe sportwear!

 • Reply
  cindy
  juni 13, 2017 at 7:21 am

  Nee ik heb geen prima donna in mijn collectie want ik draag sinds kort geen beha’s meer maar ben dan ook gezegend met een Acupje. Maar wat straal je op de foto’s en de beha’s zien er enorm comfortabel maar mooi uit!

 • Reply
  Macblogster
  juli 7, 2018 at 1:13 pm

  Zeer handig. Ik ben namelijk op zoek naar een sportbh met een grotere cupmaat. Die zijn maar moeilijk te vinden.

 • Reply
  Elly
  juli 28, 2020 at 7:25 pm

  Helemaal mee eens. Ik ben zelf niet erg sportief, dus de sport collectie is niet nodig. Maar sinds ik de PrimaDonna bh’s ontdekt heb wil ik niets anders meer dragen. Goede ondersteuning en prima pasvorm. En er zitten prachtige kanten exemplaren tussen, ook voor de grote maten zoals ik.

 • Leave a Reply