Over mij

IMG_20150118_183033

Clau, coconut every day

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen in de richting P&O. Daarna ben ik via via in de wereld van de farmaceutische industrie terecht gekomen. In die branche ben ik tot april 2015 werkzaam geweest.

Ruim tien jaar geleden besloot ik naast mijn werk de opleiding tot schoonheidsspecialiste te doen. Een praktijk aan huis voor twee dagen leek mij de ideale combinatie tussen zekerheid die ik had in de farma en iets wat ik zelf heel erg leuk vond: huidverzorging, make-up, fashion, haar etc. Door omstandigheden, een verbroken relatie, viel mijn droom in duigen. De onrust in mijn hart bleef. Ik was de laatste jaren niet meer gelukkig in mijn huidige functie en door een samenloop van omstandigheden ben ik op 1 april mijn hart gaan volgen. Ik ben nu de trotse oprichtster van Beautytag.nl. Een persoonlijk blog over beauty, lifestyle, travel, food en fashion.

visitekaart

Eigenlijk alles wat ik benvind je terug in mijn blog. In september ga ik de opleiding beautyjournalistiek volgen aan de Haagse Hoge school in samenwerking met Grazia. Helaas ging “how to start a blog” bij Danie Bles in mei niet door vanwege te weinig aanmeldingen maar dat weerhoudt mij er niet van om online te gaan. Dit is mijn passie, hier krijg ik energie van en ben ik sinds lange tijd weer gelukkig in mijn werk. Want ik ben van plan  fulltime te gaan bloggen.

Ik ben geboren op 14 januari 1972 in Hoogezand-Sappemeer. Mijn vader is Indonesisch en mijn moeder een belanda, ik heb een jonger zusje Desiree. Ik ben opgegroeid met de Indonesische keuken; dus heb ik een voorliefde voor sate ajam, nasi goreng en rendang. Net zoals ik ook van het land Indonesië houdt. Een blog over Bali staat nog op de planning hoor.

Feng sui Bali

Bali, Sanur

onze ingredienten

 

Mijn vriendinnen, mijn zus Desiree, mijn nichtje Sarah, mijn bonusdochter Lara en mijn grote liefde Dick zijn mijn allessie. Daarnaast ben ik dol op mijn twee bengels van katten Purkje en Pluimpje.

Momentopname 1 (1-6-2015 18-09)

Vriendinnen

Clau en Laar

Mijn lieffie bonusdochter Lara

 

 

 

Miran en Clau

Fotoshoot voor beautytag

Ik houd ervan om met haar vriendinnen lekker uit eten te gaan onder het genot van een lekker wijntje of cocktail. Ik houd van lachen en Engelse humor. Daarnaast luister ik vaak naar opera en vind ik het heerlijk als ik met vakantie ben om te lezen op mijn Kobo. Mijn quilty pleasures zijn shoppen, jurken, tassen en schoenen. Ik kan wel een winkel beginnen thuis. Daarnaast houd ik van Nederlandse ontwerpers zoals Nikkie Plessen, Olcay van Supertrash, Josh V, Zoe Karssen, Marlies Dekkers, Jan Taminiau etc. Mijn motto’s zijn ‘Shoppen is Healthy’ en ‘Carpe Diem’.

Samen met Dick heb ik al behoorlijk wat van de wereld gezien(Dubai, Thailand, Bali, Amerika, Hong Kong, Caribisch gebied etc) . Maar toen Lara jonger was stond ik ook regelmatig op een camping in Frankrijk of Spanje.

IMG_20150118_174610

Met Dick in Phuket

Clau, dees en sarah

Mijn zusje Desiree, Sarah en ik

 

 

 

 

 

 

 

Later wordt deze pagina geupdated over mijn volgers, werkschema en blogschema. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip hebben. Ik houd  jullie heel graag op de hoogte over hoe het met mij gaat. Dusssssssss.

Blog you zoen!!

Claudia XOXO