Beauty

Dr Pierre Ricaud Anti Rimpel Gamma Hyalurides LP

Dr Pierre Ricaud stelt aan ons voor het ideale nieuwe gamma Hyalurides LP die perfect helpt bij de volgende diagnose: zichtbare rimpels en onegaal huidoppervlak.  Een productlijn die mij erg aanspreekt, omdat ik de kracht weet van Hyaluronzuur, Hyaluronzuur is een weldaad voor de huid. Wat was ik dan ook blij verrast dat ik een pakje opgestuurd kreeg om uit te proberen. Toen ik mij meer ging verdiepen in deze range van beautyproducten las ik dat de producten ontkreuken, glad strijken en opvullen, nou je kan je voorstellen dat ik enorm nieuwsgierig was geworden naar de producten van dit veelbelovend Franse merk.  Het klinkt als alles wat mijn droge tere velletje nodig heeft. Ben je ook zo nieuwsgierig als ik, lees gauw verder!

Anti Rimpel Innovatie van Dr. Pierre Ricaud 

De Innovatie Hyalurides bestaat uit een serum, een dagcrème en een oogcontourenverzorging. De drie producten bevatten maar liefst 4 hyaluronzuren voor een 4-voudige werking! De wetenschappers van Dr. Pierre Ricaud hebben dus 4 soorten hyaluronzuren samengevoegd. Het vierde wordt langzaam afgegeven voor een antirimpelwerking met Kracht 4.!

KRACHT 1: de rimpels aan de oppervlakte worden meteen gladgestreken

KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk opgevuld.

KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.

KRACHT 4: het effect van een langzame afgifte voor een geleidelijk herstel van de contourlijnen.

Glycalox is het exclusieve werkstof van Dr Pierre Ricaud die glycatie en oxidatie de 1w oorzaken van huidveroudering, tegengaat. 

Hyalurides LP Huidvernieuwend Anti-Rimpel Serum

Ik trap deze review af met het huidvernieuwend anti-rimpel serum van Dr Pierre Ricaud. De aanwezigheid van hyaluronzuur in de huid neemt af met het ouder worden en dit leidt mede tot huidveroudering. De huid houdt minder goed vocht vast, ze wordt dunner en minder soepel en er ontstaan rimpels. Het ligt dan ook voor de hand dat de extra aanvoer van hyaluronzuur een belangrijk wapen kan zijn in de strijd tegen huidveroudering. Ik gebruik altijd een serum onder mijn verzorging. Het is naast dat een serum een verwenmoment is voor de huid, het geeft de huid ook een flinke oppepper omdat de ingrediënten van een serum veel geconcentreerde zijn. Ik was daarom ook zo benieuwd naar het effect van het serum van Dr. Pierre Ricaud. Het serum is niet doorzichtig maar een beetje ‘melkachtig’. Ik gebruik dus een paar druppels en verdeel het product over mijn huid, het trekt lekker snel in en principe kun je vrijwel direct door met je dag of nachtverzorging. Het serum is niet plakkerig en ruikt heerlijk. Het houdt mijn huid soepel en zacht en vult mijn droogtelijntjes op. Het is een weldaad voor mijn huid.

Een serum breng je aan voor de dag- of nachtverzorging, voor een anti-rimpeleffect. Het serum breng je aan op een gereinigde  huid.

Verpakking

Het serum is waanzinnig mooi verpakt in een groene glazen flacon met een dito pipet. Met de pipet kun je erg makkelijk een kleine hoeveelheid aanbrengen op de huid. Ik deed een paar druppels op mijn handpalm en masseerde het serum in mijn huid. Heb je huid iets meer nodig, gebruik je een paar druppels extra, met een pipet kan je op maat gemaakt doseren. Daardoor is het product ook heel zuinig in gebruik. De hele lijn heeft een mooie luxe uitstraling. I love it.

PRIJS: nu  € 59,90 

INHOUD: 30 ml

Hyalurides LP Anti-Rimpel Dagcrème Kracht 4

Na het aanbrengen van het serum gaan ik naar het anti-rimpeleffect Kracht 4 voor de dagverzorging. Deze dagcrème combineert 4 vormen Hyaluronzuur voor een anti-rimpelwerking die meteen en urenlang zichtbaar is.
Al direct na het aanbrengen nemen het volume en de diepte van de rimpels af. Na 4 weken: de huid ziet er jonger uit.

Ik vind de crème heerlijk. Hij smeert goed en gemakkelijk, ruikt lekker, net als het serum en in de ochtend voelt mijn huid heel soepel, zacht en gehydrateerd. De crème in combinatie met het serum vult zeker de lijntjes iets op en laat mijn huid er gezond en fris uit zien.

Verpakking

De dagcrème zit ook weer in een mooie glazen pot en gebruik ik als laatste stap in mijn beautyroutine. De dagcrème kun je krijgen in een luxe pot of tube. Een tube is natuurlijk ook ideaal voor op reis. Goed dat Dr Pierre Ricaud hier ook aan heeft gedacht.

PRIJS: pot en tube normaal € 49,90 nu voor € 24,90

INHOUD: 40 ml

 

Hyalurides LP Rimpelopvullende Oogcontourcrème

Het anti-rimpeleffect Kracht 4 voor de oogcontour: deze oogcontour crème maakt de huid onder de ogen langdurig gladder. Voor vrouwen die hun eerste rimpels ontdekken tot vrouwen die sterk bezig zijn met het tegengaan van de tekenen van veroudering en op zoek zijn naar gerichte oplossingen die echt werken. De huid rondom de ogen is altijd wat dunner en extra kwetsbaar en heeft daarom in mijn ogen altijd wat extra aandacht nodig. Zelf ben ik net 45 jaar geworden en ontstaan er voorzichtig toch wat rimpeltjes, helaas.

Verpakking

Dit product breng ik ’s ochtends aan vóór de dagcrème. De rimpelopvullende oogcrème is verpakt in een kleine tube met een heel fijn pompje, waar precies genoeg product uitkomt voor beide ogen. Een pompje is genoeg. Hier is ook weer over nagedacht, door het pompje is het product  weer heel zuinig in gebruik en ook nog hygiënisch. De oogcrème voelt babyzacht aan en laat zich makkelijk onder de ogen aanbrengen met zachte kloppende bewegingen. Ook weer een super fijn product. De kwetsbare huid onder mijn ogen worden goed gevoed en gehydrateert en droogtelijntjes zijn minder zichtbaar.

PRIJS: nu van € 25,90 voor € 12,90

Claudia en Dr Pierre Ricaud Anti Rimpel Gamma Hyalurides LP

Met deze fijne productlijn heb je eigenlijk je eigen beauty ritueel in handen. De Hyalurides LP Anti-Rimpel lijn heb ik gebruikt totdat de producten bijna op waren. Ik merk echt verschil aan mijn huid.  Het is niet zo, dat ineens de groeven in mijn gezicht zijn verdwenen, maar mijn huid voelt gewoon een stuk gladder en zachter aan. Ik merk dat de conditie van mijn gezicht is verbeterd. De producten zijn makkelijk in gebruik zonder poespas, laat geen vettig gevoel achter maar het resultaat mag er absoluut zijn. ! Mijn favoriet uit deze lijn is het serum. Met deze beautylijn kan je echt genieten van een private me-time moment voor jezelf, wat oh zo belangrijk is in de hecktiek van alledag. Het is altijd een genot en een feestje om de producten van Dr Pierre Ricaud te gebruiken. Ik ben erg te spreken over dit merk!

Neem gerust eens een kijkje op de website van Dr Pierre Ricaud. Het merk heeft heel vaak mooie aanbiedingen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!

 

Ben jij bekend met de producten van Dr Pierre Ricaud?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Gonny
  januari 29, 2017 at 11:59 am

  Niet bekend met Pierre Ricaud. Ken het wel van naam. Maar nooit iets van gebruikt.

  Ben wel weg van de mooie groene kleur…

 • Reply
  Jeapiebel
  januari 30, 2017 at 12:44 pm

  Mooie korting en de verpakking vind ik er ook erg goed uitzien.

 • Leave a Reply