Travel

Persoonlijke kleine update omtrent mijn dagelijkse Photoblogs( Plog)

Lieve Lezers,

De komende 17 dagen staan in het teken van van een soort dagboekje in fotovorm. Ik laat jullie steeds mijn dag ervoor zien.  Op dit moment maak ik mij klaar voor mijn vakantie naar  Kreta. Jajajaja ‘ ik zeg Ja’ tegen Griekenland.  De eerste week zitten we vlakbij  Chania( dat is in het  Noord Oosten) en de twee week zitten we in Zuid Kreta, Agia Galini. We hebben twee weken een Suzuki Jimmy gehuurd en gaan lekker crossen over het eiland en zijn we benieuwd welke avonturen we gaan mee maken. Ik kan niet wachten om jullie elke dag even een persoonlijke update te geven van dit prachtige eiland. Tot morgen zeg ik maar. Blog you zoen, Liefs Claudia

P1070052 (Medium)

20140610_193542 (Medium)P1070089 (Medium)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  alida
  juli 10, 2015 at 6:31 pm

  Fijne vakantie! Ben benieuwd naar jullie avonturen! Liefs Alida

  • Reply
   Claudia Struijck
   juli 11, 2015 at 9:07 pm

   Hoi Aida, dankjewel! Wij zitten inmiddels op het mooie Kreta. Zondag komt even kort een stukje met foto’s op mijn blog te staan. Veel plezier. Liefs Claudia

  Leave a Reply