Beauty

YANA Collageen Drank van Image Skinscare

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik ruim 2 maand geleden de vraag kreeg van Image Skincare om hun drinkbaar collageen supplement uit te proberen, hoopte ik dat de Fountain of Youth een stapje dichterbij is gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van Nutricosmetics en ik weet uit ervaring de kracht daarvan. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nu ben ik inmiddels alweer 6 weken bezig met het drinken van Yana, een revolutionaire schoonheidsdrankje die de huid versterkt door de natuurlijke collageenproductie van het lichaam te versterken.

YANA Daily Collagen Shots

Image Skincare Yana Daily Collagen Shots is een revolutionaire geconcentreerde dagelijkse schoonheidsdrank die de huid versterkt door de natuurlijke collageenproductie van het lichaam te versterken. Image Skincare lanceert  Yana – an orange-flavoured “beauty liquid” die bioactieve collageenpeptiden, ceramides, antioxidanten en vitaminen bevat Het is een dagelijkse “collageen shot” voor huid en lichaam. Voor een mooie en gezonde huid van binnenuit. Je krijgt een stralende huid en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

Waarom is collageen belangrijk?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimples. Collageen is dus onmisbaar voor een stevige huid. Dus niet alleen voor je gezicht maar voor je hele lijf!

Ik houd mijn collageen dus op peil met gezond eten, veel water drinken en mij huid onderhouden  met producten waar collageen in is verwerkt en daarnaast alles uit het leven halen wat erin zit en enorm te genieten van de kleine dingen. Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar te veel stress heeft enorm veel  invloed op onze gezondheid/uitstraling.

Kenmerken YANA

 • Te gebruiken tegen huidveroudering
 • Zorgt voor de wederopbouw van collageen en elasticiteit
 • Zorgt voor 42% afname in poriëngrootte, 63% minder rimpels en 37% verbetering van de huidstructuur
 • Heeft een positief effect op artritis
 • Zorgt voor betere kwaliteit van nagels, haar en huid
 • Bevat geen calorieën, suiker en gluten
 • Is niet genetisch gemanipuleerd

Huidtype

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Tegen huidveroudering
 • Verlies van elasticiteit van de verslapte huid

Wat doet Yana Image Skincare collageen drank voor de huid?

 • zorgt voor een betere hydratatie
 • zorgt voor een vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • zorgt voor een stevigere huid

Wat zit er in Image Skincare Yana collageen drank

 • gehydroliseerde collageen peptides (onze huid bestaat voor 70% uit collageen)
 • phyto ceramides
 • biotin
 • antioxidanten complex
 • pyridoxine HCL

Wat maakt Yana collageen drank van Image Skincare zo bijzonder?

 • hoog geconcentreerd
 • bioactive collageen peptiden die van binnenuit de collageen aanmaak stimuleren
 • lekkere citrus smaak
 • o.a. suikervrij en glutenvrij
 • mooie combinatie van werkstoffen van binnenuit met Yana

Wat is het verschil tussen collageen tabletten en collageen drank

YANA is een vloeibaar collageen drankje. Vloeibaar collageen wordt beter opgenomen dan collageen tabletten, collageen serums en collageen crèmes. Je drinkt YANA dagelijks om de huid de beste verzorging van binnenuit te geven.

Inhoud YANA

450 ml / 32 shots ( 1 maand) € 99,50. 1 shot YANA is 15 ml. Het product YANA zit in een plastic wit en oranje fles met een gesealde kartonnen blister. Daar prik ik een klein gaatje in, schud het product een paar x heen en weer en voorzichtig vul ik het maatcupje( die in de doos zit) tot 15 ml met YANA. Vervolgens los ik YANA op in een glas water. Ik bewaar YANA na opening in de koelkast!

Claudia en YANA

Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig.  Ik wil mijn huid heel graag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uiteindelijk is de conditie van je huid een weerspiegeling van je algehele gezondheid! En daar is geen enkele crème of lotion tegen opgewassen. Hoe de huid eruit ziet wordt mede beïnvloed door het gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen en antioxidanten. Het effect van voeding op de huid wordt daarom steeds belangrijker en krijgt daarom meer en meer aandacht. Een aantal klinische studies hebben laten zien dat voedingssupplementen de conditie van de huid verbeteren en de tekenen van veroudering omkeren.

Ik gebruik YANA nu 6 weken. Mijn huid straalt en heb ik echt het idee dat mijn droogte rimpels meer opgevuld zijn. Daarnaast verzorg ik mijn huid ook van buitenaf altijd bijzonder goed. Ik kreeg van verschillende mensen om mij heen complimenten over mijn huid. Zeker toen ik vertelde dat ik 45 jaar ben. Er was laatst iemand op instagram die schatte mij eind 20 hahahaha. Ik vind ook dat mijn huid na 6 weken gebruik er vitaal en gezond uitziet. En voelt lekker gehydrateerd en zacht aan, maar zichtbare vermindering van rimpels heb ik niet kunnen constateren. Ik zie het drinken van vloeibaar collageen een mooie en positieve aanvulling op een goede huidverzorging. Het principe is simpel. Dagelijks drink je één shot YANA vermengt met water of fruitsap/ smootie. Ik zelf los 15 ml YANA op in een glas water.  Ik ben er behoorlijk aan gewend geraakt en ging het bereiden op de automatische piloot. Ik wil eigenlijk niet stoppen met het drinken van YANA  dus waarschijnlijk ga ik als deze fles leeg is, wel een nieuwe kopen en gebruik ik YANA als onderhoudsbehandeling, om wel het mooie effect te blijven behouden.

Éen fles YANA voor 1 maand kost € 99,50 en is verkrijgbaar bij op de webshop van Gabson en natuurlijk bij de Image Skincare Salons 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van vloeibaar collageen?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  hillybillybeauty
  mei 15, 2017 at 12:19 pm

  Op zich kan ik mijn indenken dat dit zeker wat voor je huid kan doen. Super dat je zo jong werd geschat zeg, dat doet je natuurlijk bijzonder goed!! hihi.

 • Reply
  Monique
  mei 15, 2017 at 12:27 pm

  Dit lijkt mij zeker wat te kunnen doen voor je huid! Erg interessant ook. Ik vind het alleen nog wel een beetje prijzig. Maar dat het werkt, lijkt mij zeker! Super!

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  mei 15, 2017 at 12:39 pm

  Hi Claudia, ik kende dit drankje nog niet. Maar als je 20 wordt geschat dan moet ik dit zeker ook eens gaan proberen!
  Fijn dat je het verschil wel voelt aan je huid, maar toch wel jammer dat je niet echt verschil ziet qua rimpels.

 • Reply
  Melissa krijns
  mei 15, 2017 at 12:51 pm

  Het ziet er goed uit. En snap het ook echt wel. Maar zelf zou ik het niet zo snel gebruiken. Ook omdat ik het best prijzig vind. Maar goed dat het wel geholpen heeft!

 • Reply
  Dhini
  mei 15, 2017 at 1:51 pm

  Dit kende ik niet. Dat klinkt goed product en hartstikke leuk dat je jonger geschat wordt

 • Reply
  kimberly
  mei 15, 2017 at 3:20 pm

  Ik had er eerlijk gezegd nooit eerder van gehoord en was bij het begin ook heel sceptisch over de werking. Maar het lijkt me nu wel eeen heek goed product!

 • Reply
  Lonneke
  mei 15, 2017 at 4:19 pm

  Wat een fijne en uitgebreide review. Ik heb hier niet eerder van gehoord. Ik ben ook niet meer de jongste als 33 jarige en ik stel net als jij steeds hogere eisen. Wat goed dat Yana Collageen zo goed werkt, ik ben nu ook wel benieuwd wat het voor mijn huid kan doen.

 • Reply
  Sherry
  mei 15, 2017 at 4:21 pm

  Dat klinkt veelbelovend. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit drankje. Ik heb hem al voorbij zien komen maar ik heb er nog geen ervaring mee. Wat leuk om jouw ervaring te lezen. Goed dat het geholpem heeft.

 • Reply
  Sonja
  mei 15, 2017 at 7:37 pm

  Oh wauw! Ik hoop dat ik weer eens een leuk centje over heb om zoiets aan te schaffen, want ja dit helpt echt. Collageen moet je niet smeren, maar verteren!

 • Reply
  Yvonne
  mei 15, 2017 at 8:23 pm

  Wij moeten toch maar eens wat van die bijzondere shots gaan drinken hoor, een poos geleden had je ook al zo’n bijzonder drankje.

 • Reply
  Astrid
  mei 15, 2017 at 9:46 pm

  Klinkt wel heel goed. Maar toch nog geen wondermiddel wat rimpels betreft. En jij ziet er sowieso al stralend uit 😉

 • Reply
  Lotte
  mei 15, 2017 at 9:56 pm

  Mooie uitgebreide review zeg! Het meeste over collageen wist ik al wel maar Yana zelf kende ik nog niet. Fijn dat het toch wel werkt en anderzijds dat mag ook wel met het prijskaartje denk ik.

 • Reply
  mieke | mieksmind
  mei 16, 2017 at 8:52 am

  Klinkt wel prima maar ik weet niet of ik het zou proberen. Het is ook wel wat aan de prijs. Jij hebt het ook helemaal niet nodig knapperd 😉

 • Reply
  Gonny
  mei 16, 2017 at 12:06 pm

  Wat leuk. 20. Haha… Je ziet er ook zeker stralend en jonger uit dan je leeftijdgenoten.
  Bedankt voor de leuke informatieve review!!!
  Xxx

 • Reply
  bychristiana
  mei 19, 2017 at 3:39 pm

  Oef haha. Nee claudia, ik had jou dus ook geen 45 jaar gegeven!!! Zo zie je maar weer, doe je al die moeite van drankjes drinken en goed smeren niet voor niets;-)

 • Reply
  Fleur
  mei 25, 2017 at 2:47 pm

  Mooie review, maar ik blijft toch wel een beetje sceptisch en vind het best een hoop geld.
  Veel water drinken, je gezicht goed reinigen, weinig zon, veel lachen en slapen doet ook een hoop 😉

 • Leave a Reply