Beauty

Cadeau tip: Moederdag cadeauset van Erica

Moederdag wordt gevierd als eerbetoon van het moederschap. De moderne Moederdag wordt meestal in maart, april of mei gevierd. Dit verschilt echter per land. In Nederland, België en vele andere landen valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In mijn ogen is het eigenlijk altijd moederdag en vind ik stiekem dat mijn mama blij moet zijn met mij whahahahahaha. Ik merk nu ik sinds ik blogger ben, mijn mama ook graag wilt verwennen met de allerbeste en allermooiste producten op beautygebied, want daar geniet ze ook zo van. Ik heb alvast een leuke cadeau tip voor. Lees je gezellig mee?

Webshop Erica

“Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”. Dit is reeds sinds de oprichting in 1973 de leidraad in de organisatie.

Waarden

De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

De afhankelijkheid van de natuur wordt vaak onderschat. De duurzame, natuurlijke en biologische afkomst wil Erica toekomstig waarborgen door respectvol met de natuur om te gaan. Daarom is Erica vooruitstrevend met haar voorzieningen van groene energie, recycling en het gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen.

Cadeausets

Naast een enorm uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten, verzorging, voeding, vitamines, oliën en kruiden zijn er tegenwoordig ook Erica  cadeausets verkrijgbaar. Ik kreeg er eentje opgestuurd om uit te proberen, dat zijn echt de leuke dingen aan bloggen.

 

Lavendel

Ik kreeg het cadeauset lavendel opgestuurd. Een shot in de roos want ik ben een enorme fan van lavendel. Wisten jullie dat heel lang geleden lavendel als heilig werd beschouwd? Het kruid werd opgevat als bescherming tegen negatieve krachten. Het is een zeer spiritueel kruid en dat komt door de paarse kleur van lavendel en daarnaast trekt door de heerlijke geur van lavendel ook liefde aan. Maar er zijn nog meer bijzondere eigenschappen en toepassingen van lavendel. Lavendel brengt de geest in balans, het fleurt op, het bedaart de zenuwen, verzacht en herstelt de innerlijke harmonie. Wat een super kruid is het eigenlijk!!

Cadeau set

Gedroogde zak lavendel 100g

In de cadeau set zit een gedroogde zak lavendel van 100g. Deze kan je gebruiken voor in de thee, of in het hoofdkussen of in je klerenkast om die lekker te later geuren. Ik heb altijd van die kleine organza zakjes in mijn kast liggen en op het toilet en die ga ik nu vullen met deze lavendel. Mijn huis ruikt naar de Provence in Zuid Frankrijk. Heerlijk

Douchegel lavendel 200 ml

Sinds ik dit pakket heb douche ik me dagelijks met deze ontspannende douchelgel van lavendel. Het ontspannen gevoel wordt versterkt door de milde reiniging, verzorging en bescherming van de huid. Na het douchen voelt de huid zachter en gladder aanHet is op deze manier echt heerlijk wakker worden en begint je dag rustgevend. De tube heeft een handige knijptube met klikdop, wat hygiënisch en praktisch werkt.

Ingrediënten

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Herb Oil*, inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Leavulinate, Cinnamic Acid, Linalool.   

 

Verkrijgbaar bij Ericakruiderijen voor €7,95

Naast lavendel kun je ook kiezen voor de keuze roos.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat gaan jullie doen met moederdag? of heb jullie er helemaal niks mee. Ik wens jullie alvast een hele fijne moederdag? En wat vinden jullie van dit cadeau pakket?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  hillybillybeauty
  mei 1, 2017 at 10:39 am

  Ik ben gek op lavendel!! Daar kan je mij altijd blij mee maken. Ik had ooit een lavendelstruikje in mijn plantenbak voor het huis….die heeft mijn schoonmoeder er een keer uitgetrokken….huil huil…

 • Reply
  Daphne
  mei 1, 2017 at 10:41 am

  Ik vind het mega leuk om mijn moeder extra te verwennen met moederdag! Leuk product

 • Reply
  Bianca
  mei 1, 2017 at 11:36 am

  Vind het een hele mooie set alleen zou ik dat liever in een andere geur kopen (hou niet zo van lavendel en mijn moeder ook niet) x

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 1, 2017 at 11:58 am

   Er is ook een cadeau pakket met de geur van rozen! X

 • Reply
  Jolanda
  mei 1, 2017 at 12:42 pm

  Heerlijk pakketje. Hier wordt elke moeder wel vrolijk van denk ik

 • Reply
  Kelly
  mei 1, 2017 at 12:50 pm

  Ik vind het een leuk pakket 🙂
  Wij doen verder niet veel aan moederdag

 • Reply
  Blog & Beauty
  mei 1, 2017 at 1:16 pm

  Wat een ontzettend leuke tip voor moederdag. Ik weet zelf eerlijk gezegd nog niet wat ik ga doen.

 • Reply
  Wendy
  mei 1, 2017 at 2:32 pm

  Een leuk pakketje!
  In mijn familie doen we niet echt aan moederdag. Ik koop niks voor m’n (schoon)moeder, en ik krijg ook niks. Hooguit een geknutseld frutseltje van mn kinderen…

 • Reply
  Judith
  mei 1, 2017 at 6:03 pm

  Ik neem altijd verse lavendel zakken mee uit de Provence, zooo lekker. Zal deze ook eens proberen

 • Reply
  irma
  mei 1, 2017 at 6:24 pm

  Wat een leuk cadeauset! Ik ben erg benieuwd wat ik van mijn dochtertje krijg 🙂

 • Reply
  Irina
  mei 1, 2017 at 6:59 pm

  Wat leuk dat er ook losse lavendel in de set zit! Daar kun je inderdaad van alles mee!

 • Reply
  Sammy Meinderts
  mei 1, 2017 at 7:31 pm

  Leuk om kado te geven inderdaad!?Ik doe zelf weleens lavendel in een zakje en die leg ik bij mijn kussen, ruikt heerlijk en heeft een ontspannende werking.?

 • Reply
  Sonja
  mei 2, 2017 at 6:01 pm

  Met zoiets maak je mijn moeder niet blij, we houden niet zo van Lavendel.
  Echter een andere geur waar ze echt dol op is, is frezia’s, score!

 • Leave a Reply