Beauty

CAPTION Nagellak DEFY THEN DENY

CAPTION – DEFY THEN DENY. Daar gaat deze korte review vandaag over. Ik heb Ciska van Ciskalala gevraagd of ze een review wilde schrijven over een nagellak set van Caption. Ik had dit prachtige doosje met inhoud gekregen tijdens een persevent. De doosjes waren speciaal door de meiden van Caption gepersonaliseerd  echter kreeg ik per ongeluk een verkeerd doosje mee( met andere naam) maar daar kwam ik pas achter toen ik al thuis was. De kleur vond ik niet helemaal bij mij passen en Ciska was net toe aan een nieuwe kleur en durfde de uitdaging wel aan te gaan. Nieuwsgierig wat Ciska van ervan vond? lees dan snel verder!

Caption

” Caption maakt alle bestaande lakken én gellaken overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, droogt zo snel als het licht, waardoor een lamp niet meer nodig is en glanst als een spiegel en wordt zo hard als gel. De lak kan wel tot 9 dagen blijven zitten en is vervolgens binnen enkele seconden te verwijderen met gewoon een nagellak remover”.

Nou laat ik dat eens gaan testen voor jullie. Ik kreeg een super mooi doosje met roze papier en daar zaten 3 flesjes in. Een basecoat, de nagellak zelf en een topcoat.
De kleur heet Defy then deny en heeft een mooie plum kleur met een tikkeltje metallic. De lakjes zijn voorzien de het Lac-q3 technologie en zijn vrij van de Big 3. Big 3 zijn de 3 meest giffitge stoffen in nagellak namelijk,  tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat ( DBP). Je kan zeggen dat de lakjes van Caption vrij zijn van deze gifftige stoffen.

Caption werkt in 3 stappen. En ik heb het precies aangebracht hoe het aangegeven wordt.

Stap 1. Breng Basecoat aan: De werkzame stoffen in deze basecoat maakt de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond. GETEST: Ik heb van mijzelf donkere nagels en heb mij laten vertellen dat dit komt door het niet gebruiken van een basecoat, wel doen dus! De basecoat droogt super snel op, binnen 5 seconden en is mat.

Stap 2. Breng gewenste kleur aan: 1 laag is meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie (m.u.v. een aantal pastel kleuren) GETEST : ik heb een donker paarse kleur en heb inderdaard maar 1 laagje lak nodig. Eindelijk een nagellak die zegt wat ze doet! Topkleur vind ik het.

Stap 3. Breng Topcoat aan: Kan al worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht (zo snel droogt de lak). Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, CAPTION is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd “schoon” blijft. CAPTION Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.
GETEST : het droogt inderdaad zo snel als ze zeggen. Ik was binnen no-time klaar met mijn nagels!

Hele fijne lakjes zijn dit! Dit heeft mij wel even doen realiseren dat ik altijd een base en topcoat moet gebruiken. En heel fijn was ook weer het kleurtje, niet de kleur die ik zelf zou uitkiezen, maar wel heel mooi!!

Groetjes en liefs Ciska Lala


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van de lakjes van Caption?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sandra
  juni 17, 2017 at 10:34 am

  Het lijken mij hele fijne nagellakjes alleen heb ik het idee dat ik het te dik op mijn nagels vind die drie lagen. Ik voel gewone nagellak soms al zitten. Ja, ik ben een beetje raar… haha…

 • Reply
  Astrid
  juni 17, 2017 at 11:33 am

  Sneldrogende nagellak is voor mij wel echt een must. Dus dit ziet er behoorlijk goed uit moet ik zeggen

 • Reply
  cindy
  juni 17, 2017 at 12:06 pm

  Ik ben niet zo voor metallic maar ik vind het enorm positief dat ze vrij zijn van de Big 3. Sneldrogend hoor elke persoon graag want wie heeft er eigenlijk genoeg geduld voor te wachten tot zijn nagels droog zijn? Ik niet hahaha

 • Reply
  Judith
  juni 17, 2017 at 12:24 pm

  Ik heb de set in hey knalroze, heel zomers echt.

 • Reply
  Linda
  juni 17, 2017 at 1:40 pm

  Oh wat ideaal dat de lak zo snel droogt want ik heb nooit genoeg geduld om te wachten, met as gevolg dat het niet meer strak zit haha

 • Reply
  Astrid
  juni 18, 2017 at 8:51 am

  Ik vind sneldrogende lak echt een must! Ik heb al zo vaak gehad dat ik na alle moeite toch mijn nagels verpestte… Zo balen!!

 • Reply
  Sofie
  juni 18, 2017 at 1:38 pm

  Ziet er echt mooi uit! Heb zelf een lakje van dit merk maar heb deze nog nooit geprobeerd, toch maar eens doen dan!

 • Reply
  Maaike
  juni 18, 2017 at 2:22 pm

  Dit klinkt handig! Precies de reden waarom ikvaak geen zin heb om nagellak op te doen omzeild. ±’

 • Reply
  Blog & Beauty
  juni 18, 2017 at 8:14 pm

  Caption zijn erg fijne lakjes, wat leuk dat je dit voor Claudia hebt gedaan. En wat een super mooi kleurtje.

 • Reply
  Lonneke
  juni 26, 2017 at 7:21 pm

  Ik ben fan van Caption het behoort tegenwoordig tot één van mijn favoriete nagellak merken.

 • Leave a Reply