Beauty

PUPA Glamourose Spring Collection 2020

PUPA Glamourose Spring Collection 2020

PUPA GLAMOUROSE Spring collection 2020

GLAMOUROSE is het fascinerende kleurenverhaal voor 2020 met de warmte en diepte van aardetinten als de hoofdrolspelers. Een intrigerend verhaal dat alle warme en primitieve tinten naar voren brengt en ze verzacht met een onverwachte poederachtige afwerking. Een
kleurvoorstel dat zich opent voor elegante tinten. Voor het eerst is dit een verzameling waarin de inspirerende sterspeler kleur is, in al zijn puurheid en communicatieve vermogen. De Glamourosevrouw kiest voor aardetinten om tot bloei te komen in de vroege warmte van de lente.

De ogen hebben de focus en spelen een sleutelrol in het kleurenpalet. Een hoogtepunt van poeder en steen met de Glamourose Vamp! Ready-to-Shadow en stralende bronstinten dankzij de Glamourose Metallusion. De lippen hebben een matte en ultrafijne finish door Glamourose Petalips met een geraffineerde kleurenrange van antiek roze tot amarant. Het gezicht wordt omhuld door Glamourose At First Blush die de wangen een oranje-roze kleur geeft. De make-up blijft lang zitten dankzij de Glamourose Make-up Fixer. Als laatste sluiten de handen het verhaal af met de Glamourose Lasting Color Gel in de kleuren powder pink en strawberry red.

 

GLAMOUROSE METALLUSION
“Foil” Effect Baked Eyeshadow
Eyeshadow met een verrassend sensorisch gevoel. Bij het aanbrengen laat dit product een zeer gepigmenteerde film achter met een super metallic glans. Dermatologisch getest.

Kleur
001 Glam Bronze
Adviesverkoopprijs: € 18,50

GLAMOUROSE VAMP! READY-TO-SHADOW
Jumbo Eyeshadow Pencil Fast Application Een revolutionaire eyeshadow: een compacte poeder in een potlood! Fluweelzachte textuur met het sensoriele gevoel van een poeder: lichtgewicht, fijn en onmerkbaar. Zeer makkelijk in gebruik want in een handomdraai is deze oogmake-up aan te brengen en te mengen zonder het gebruik van een penseel. Klinische en oogheelkundig getest.

Kleuren
011 Powdery Nude 012 Terracotta
Adviesverkoopprijs: € 17,35

GLAMOUROSE PETALIPS

Impalpable Matt Lipstick                                                                                                                                                                                                              Een onverwachtse textuur omhult de lippen en geeft de comfort van een balm en de dekking van een matte lipstick. Lichtgewicht en daardoor onmerkbaar voor sensuele en zachte lippen. Dermatologisch getest.

Kleuren
001 Pink Seduction 002 Rosewood 003 Tempting Red
Adviesverkoopprijs: € 17,50

GLAMOUROSE AT FIRST BLUSH
Cream – Powder Blush
Verfijnde cream blush die bij het aanbrengen op de wangen verandert in een poeder. Smelt op de huid en geeft een prachtige natuurlijke kleur. Zorgt ervoor dat de wangen “blozen” met een lichtgewicht en stralende kleur! Dermatologisch getest.

Kleur
01 Desert Rose
Adviesverkoopprijs: € 16,95

GLAMOUROSE MAKE-UP FIXER
Make-up Fixing Spray – Face Ultra fijne textuur op waterbasis die de gezichtsmake-up fixeert met een onzichtbare film. Gemakkelijk in gebruik. Klinisch en oogheelkundig getest.
Adviesverkoopprijs: 19,95

GLAMOUROSE LASTING COLOR GEL
Glass Effect Nail Polish

Ultragelakte afwerking met “glaseffect”. Rijk aan pigmenten voor een rijk kleurresultaat en een mooi gevuld effect.
Kleuren 189 Powdery Nude 190 Karkadè
Adviesverkoopprijs: € 7,95

De Pupa collectie is beschikbaar vanaf maart 2020.
pupa.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply