Beauty

Huidscan LavieSage meten is weten

Als jullie mijn blog al volgen vanaf het begin weet je dat ik een twee- tal artikelen had geschreven over het positieve anti-aging effect van Nutricosmetics van LavieSage voor de huid.  In november 2015 heb ik een huidscan laten maken omdat ik erg nieuwsgierig was wat er aan de “binnenkant van mijn huid” gebeurt. De buitenkant van mijn huid krijgt alle liefde en aandacht en verzorg ik met serums, hydraterende crèmes en lotions. Terwijl de binnenkant ook gevoed en verzorgt moet worden om alle drie de huidlagen te versterken. Na die huidscan ben ik begonnen met het slikken van LavieSage nutricosmetics. Nu 7 maand later heb ik weer een huidscan laten maken. Benieuwd naar het resulaat? Lees dan snel verder. 

Wil je mijn uitgebreid artikel nog even nalezen over de huidscan en LavieSage beautysupplementen. Klik dan op de link.

Nog even kort.

Waarom LavieSage?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Alle producten van LavieSage zijn erop gericht om het lichaam en de huid van binnenuit gezond te houden. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Die werkzaam zijn in alle huidlagen en zelfs in de diepere lagen waar crèmes en lotions niet bijkomen. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsels, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 Nutricosmetics/ beautysupplementen:

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. De Nutricosmetics van LavieSage zijn werkzame stoffen van topkwaliteit die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden ingenomen om de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan, verbetering van de vochtbalans en een soepelere en zachtere huid te geven.

Huidscan LavieSage

Drie huidlagen. Elke laag heeft zijn eigen speciale functie.

Meten is weten!

Het scanapparaat – de Collagenoson – is een ultrageluidsscanner; eigenlijk maakt het een echo van de huid. Het apparaat wordt op mijn onderarm gezet. Zo’n scan vertelt veel over de huidconditie. Hieronder de eerste foto van de huidscan genomen in 2015! Onder de beide foto’s vind je een uitgebreide analyse van de huidscan en resulaat!

 

Huidscan LavieSage meten is weten1

Huidscan november 2015 Voor!

Huidscan LavieSage meten is weten

Huidscan juli 2016 Na!

 

De huidbarrière

De linkerpiek op de scans is de beschermlaag van de huid, de huidbarrière (opperhuid). Hier liggen de huidcellen als dakpannetjes op elkaar, met daartussen de belangrijke huidvetten. Vaak zien we dat deze dakpannetjes open gaan staan en dat de vetten ertussen verdwijnen. (Door dagelijks douchen, verwarming, airco etc.) De eerste keer was de huidbarrière voor 25% gesloten, wat inhoudt dat er veel vochtverlies van binnen naar buiten kon optreden en dat de huid gevoelig was voor invloeden van buitenaf (zon, prikkeling van producten, snel droog en trekkerig etc.) De tweede scan laat een verbetering zien, naar 50%!! Dus de helft meer! Dit betekent dat de huid nu veel weerbaarder is, minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en dat de huid er bovendien veel sterker, gezonder en stralender uitziet.

Het collageen

De tweede piek bevindt zich in de lederhuid. Wat we hier zien is het collageengehalte in de huid. Collageen zorgt voor de stevigheid in de huid. Vermindering en verkleving van het collageen zie je in de huid terug als rimpels. Ook hier zien we een enorme verbetering, de eerste keer was het collageengehalte 10%, tijdens de tweede scan zien we dat het percentage 20 tot zelfs 30% is!! Dat is dus een verdubbeling tot zelfs een verdriedubbeling! Hoe meer collageen, hoe steviger de huid. Daarnaast zorgt meer collageen in de huid ook voor veel meer resultaat van een huidverbeterende behandeling. Het collageen zit immers niet in de handen van de schoonheidsspecialist of in het huidverbeterende apparaat of – product; dat moet je zelf aanleveren! Zonder cakemix kun je ook geen cake bakken!!

Het bindweefsel

Ook hier zien we meer “activiteit”. Het bindweefsel verbindt de huid aan de dieper gelegen spieren. Hoe meer bindweefsel, hoe steviger en strakker de huid, hoe minder last van de zwaartekracht. Het liefst willen we dat er V-vormige strengen bindweefsel zichtbaar zijn in het rechter gedeelte van de scan. Ook hier zie je al een toename van het bindweefsel. Wat dus betekent dat de huid steviger en strakker is.

Mijn huid

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het resultaat wel verwacht had. De afgelopen maanden is mijn huid weerbaarder, rustiger, gezonder en stralender en krijg ik regelmatig complimenten over mijn huid. Nu vind ik dat dat een combinatie is van veel water drinken, de juiste voeding en goede huidverzorgingsproducten én ik geloof echt in de kracht van LavieSage nutricosmetics. Want deze effecten signaleerde ik bij mij zelf:

 • Minder smeren ( voor de benen). Ik heb hele droge benen.
 • Minder huidverzorgingsproducten nodig
 • Ik ben mevrouw handcrème maar sinds maanden heb ik geen handcrème meer nodig
 • Ik ben gestopt met het smeren van zonnebrand crème voor mijn gezicht op Bali omdat ik een negatieve reactie kreeg maar ben niet verbrand en kreeg ook geen pigmentvlekjes of zonneallergie.
 • Om zo snel mogelijk van een litteken af te komen moet je huid heel erg  zijn best gaan doen. Je wil dat je huid zich snel hersteld en dat doet je huid via de aanmaak van collageen en elastine. Het slikken van Vitamine E is dan onmisbaar. Vitamine E en C zijn anti-oxidanten. Doordat in de producten die ik gebruik hebt Vitamine E en C zit krijgt mijn immuunsysteem een flinke boost, zodat wondjes en ontstekingen sneller zullen genezen. Ze gaan de effecten van huidveroudering tegen (zoals ongunstige vernieuwing van de cellen en een trage collageen en elastine productie) door tegen de vrije radicalen te ‘knokken’. Vitamine E voorkomt de vorming van littekenweefsel bij wondgenezing. Al met al heb je antioxidanten nodig om hun helende werk te laten doen. Vitamine E en C is een gouden duo en in mijn ogen de anti-aging krachtpatsers onder de antioxidanten. Ook verdwijnen plekjes, pukkeltjes, littekentjes en wondjes sneller dan voorheen. Ze vervagen sneller.

Deze producten slik ik en blijf ik slikken want ik geloof in deze producten. Dat zijn de Skin Balance en de Skin Protect en de laatste 3 maanden gebruik ik ook nog de Skin Boost & Lift ook uit de anti-aging line van LavieSage. Neem gerust eens een kijkje op de site van LavieSage voor meer informatie over producten.

huidscan tablet2

 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ben jij bekend met beautysupplementen?
Blog you zoen
Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Babs
  augustus 3, 2016 at 7:37 pm

  Wat goed! Super dat je het op een scan kan terugzien, En zo zie je maar weer dat een goed merk gewoon zeker weet dat er een positieve uitkomst met hun producten te verwachten is. En dat ook gewoon laat zien.
  Dat je het zelf ook echt merkt vind ik mooi, zeg! Ik was echt flabbergasted toen ik las over Bali en zonder SPF… wow.. Je lijf kan meer dan wij denken, mits je goede supplementen slikt/gebruikt.
  En je handen en benen… ik smeer mij ook een pukkel (en weet eigenlijk dat je dat juist niet moet doen)
  Toen ik in Vorstenbosch bij een salon liep voor diverse behandelingen zag ik ook LavieSage staan.. nu weet ik gewoon dat het werkt, mooi hoor!

 • Reply
  hilde
  augustus 3, 2016 at 7:59 pm

  Ik geloof best dat goede voedingssuplementen een hele hoop voor de huid kunnen doen! Al zal ik het missen om mijn lichaam lekker te moeten insmeren en mijn handcrème te gebruiken hahaha
  Super goed dat je al zo’n resultaat zag.

 • Reply
  Ivy
  augustus 11, 2016 at 10:37 pm

  Goed verhaal! Ik wil ook dolgraag eens weten hoe het met mijn collageen gesteld is. Temeer omdat de verslapping erug snel gaat op het moment ondanks zeer gezond leven en voldoende sporten enz. Leeftijd /Hormonen doen ook een hoop :(. Dus wil er alles aan doen zoals je begrijpt 😉
  Zo’n scan lijkt me zeer nuttig en leerzaam. Waar heb je dat laten doen (en kan je dat laten doen)?

 • Leave a Reply