Beauty

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing handset voor thuis

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing handset voor thuis

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing Handset voor thuis

SILKSKIN is een handige tool om er voor te zorgen dat jouw haargroei verminderd en niet snel groeit. Dit IPL Laser apparaat is makkelijk mee te nemen en handig voor thuis gebruik. Het kan gebruikt worden op het gezicht, oksels, benen, armen en bikinilijn. Ik mocht de SILKSKIN testen en laat in dit artikel weten wat ik er van vind.

IPL-ontharen in het comfort van je eigen huis. Je hoeft geen honderden euro’s  meer uit te geven in de spa. Behoud je zijdezachte babyhuid door je haren thuis te verwijderen; wanneer je het nodig hebt. Altijd binnen handbereik. De SILKSKIN IPL handset maakt gebruik van een technologie van klinische kwaliteit die is aangepast voor veilig en effectief thuis ontharen. Deze handset is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Met de at-Home IPL-handset kun je ongewenste haargroei verwijderen van elk deel van je lichaam, inclusief het gezicht en het Braziliaanse gebied. En dit alles is mogelijk vanuit het comfort van je eigen huis met langdurige effecten. Dus zeg vaarwel tegen dure laserbehandelingen en hallo tegen deze SILKSKIN IPL Hair Removal Handset. Gea van Glamview   vroeg ik om dit apparaat ook te testen, aangezien zij wat meer lichtere haartjes heeft dan ik. Hieronder staat het artikel en haar bevindingen en aan het eind mijn ervaring met de 30% kortingscode!

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing handset voor thuis

Hoe werkt IPL ontharen

Het verschil tussen IPL en laseren, is dat IPL effectiever werkt op grote gebieden, met de laser kan er gericht worden gewerkt zoals aan het gezicht. In salons kun je kiezen voor beide methodes. Met de SILKSKIN kun je een IPL behandeling gemakkelijk thuis doen. Het is een moderne soort van laser haarverwijdering, dat gebruikt wordt voor lang-durige en pijnloze haarverwijdering. Als de SILKSKIN handset wordt gebruikt, absorberen de haren de IPL die vervolgens de haarcellen verwarmen en vernietigen.

Kan wel tot 12 jaar mee!

Het apparaat is geschikt voor ieder lichaamsdeel en kan tot wel 400.00 flitsen geven. Dat betekend dat de SILKSKIN 12 jaar mee kan. Het is een aankoop die lang mee gaat. Je kunt geld besparen, aangezien je niet veel geld meer hoeft te uit te geven voor ontharingsproducten.  Het apparaat beloofd na een aantal behandelingen, al een zichtbaar resultaat. Bovendien is de SILKSKIN veilig in gebruik, pijnloos en geschikt voor alle huidtinten.  Het biedt een extreem langdurig resultaat, maar geen enkele vorm van laser ontharing is permanent, zelf niet in klinieken. Om de resultaten op langere termijn te behouden, wordt aangeraden om eenmaal per week gedurende 8 weken de SILKSKIN Laser Ontharing handset te gebruiken, vervolgens om de paar maanden onderhouden.

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing handset voor thuis


Hoe werkt het?

Van Claudia mocht ik de SILKSKIN IPL Haarhandset uit testen. Het apparaatje is wit van kleur, klein en heeft roze en gouden details. Prachtig vormgegeven, net als de doos waar de handset in zit. Bij de handset wordt een stekker bijgeleverd. Het apparaatje ligt fijn in de hand, licht en is makkelijk in gebruik. Om de handset te gebruiken, dien je eerst de stekker in het stopcontact te doen, aan de achterkant van het apparaatje zit een aan/uit knop. Zodra deze knop wordt in gedrukt, gaan er allemaal lichtjes branden. Vervolgens zie je op de voorkant de intensiteit door de knop in te drukken. Hoe hoger de intensiteit van de SILKSKIN, hoe harder het geluid. Om een goed resultaat te behalen dien je de intensiteit hoog in te stellen. Begin met de lage stand om aan het apparaatje te wennen.

Wat vind ik van de SILKSKIN handset?

Ik ben begonnen met het IPL ontharen van mijn benen. Ik heb de SILKSKIN handset 1x in de week gebruikt, gedurende drie weken lang. Ik zie zeker resultaat! De haargroei op mijn benen begint minder snel, zo hoef ik niet continu mijn benen te scheren. Om elk gebied goed te ontharen is het belangrijk om stuk voor stuk mee te pakken. Neem er zeker de tijd voor. Na iedere klik met licht, is het IPL onthaart. Het is pijnloos, maar hoe hoger ik de stand zet, merk ik wel dat het warm aanvoelt. Het is niet storend, maar het kan ook er mee te maken hebben op welk gebied je de handset gebruikt. Het zal per persoon verschillen, ik kan het gevoel niet als pijn ervaren, eerder iets gevoelig.  Ik ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn na 6 weken. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!

Kortingscode: SILKSKIN Laser Ontharing handset voor thuis

Claudia en de SLIKSKIN

De SILKSKIN  Laser Ontharing handset is de beste aankoop die ik ooit heb gedaan, het heeft me tijd en geld bespaard, heel eenvoudig te gebruiken, je hoeft alleen maar te zorgen dat je je van tevoren scheert en het doet helemaal geen pijn. Volledig lichaam kost me ongeveer 30 minuten.  Ik merkte dat mijn haar na 4 weken verminderde. Wanneer ik me scheer voor gebruik, is mijn scheermesje schoon en heb ik ook veel minder  ingegroeide haartjes rond mijn lichaam opgemerkt. Ik geloof echt dat ik binnenkort haarloos zal zijn en ik kan niet wachten tot die dag komt. Nu is het zelfs zo dat ik de meeste gebieden niet eens meer hoeft te scheren. Gebieden zoals mijn oksels zijn wat lastiger maar groeien heel langzaam weer terug, dus ik zal dat gebied blijven behandelen zoals SILKSKIN heeft aanbevolen. Het maak mijn leven zoveel gemakkelijker omdat ik me bijna elke dag scheerde. De gebruikershandleiding is eenvoudig en geeft goede tips om het apparaat goed te gebruiken en ook de verpakking is mooi.  Het apparaat is klein en sexy. Heel erg bedankt voor dit ingenieuze product, ik ben er ontzettend blij me.  Ik ben een 100% tevreden klant en  heb het geweldige nieuws doorgegeven aan mijn vrienden en familie

De SILKSKIN Laser Ontharing handset kost €121,95 en met mijn code Claudia30 krijg je 30% korting op de SILKSKIN IPL handset 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply