Beauty

Squalan 100% natuurlijke huidverzorging

Squalan 100% natuurlijke huidverzorging

Squalan is het resultaat van een lange zoektocht naar de ideale huidverzorging van twee Hollandse meiden die zelf jaren last hadden van een zeer gevoelige huid. Squalan kiest voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van de huid versterken en ondersteunen. De producten werken verzachtend, kalmerend en herstellend. Squalan is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en 100% natuurlijke huidverzorging zonder ingrediënten die allergische reacties kunnen veroorzaken. Daarom zit er in de producten geen parfum (ook geen natuurlijke en/of etherische), parabenen en andere ingrediënten die de huid niet nodig heeft. Squalan is parfum- en allergeenvrij, bevat geen conservering, is vegan, dierproefvrij en AllergyCertified. In deze Coronatijd neemt Squalan een mooi initiatief voor onze helden in de zorg.

Squalan 100% natuurlijke huidverzorging

Squalan voor je handen

Niet alleen de alcohol en zeep drogen de handen uit maar juist ook de hoeveelheid aan extra onnodige ingrediënten. Juist omdat de Squalan producten geen irriterende stoffen bevatten is het een weldaad voor mensen die momenteel droge handen hebben door het vele wassen.

Leslie en Monique hebben een aantal helden in de zorg verrast met een fles Squalan Body – die je ook uitstekend voor droge handen kunt gebruiken – en een Pure Travel rollertje voor op zak tijdens het werk. Ze kregen veel enthousiaste reacties van mensen in de zorg die heel blij waren. Dankbaar zijn ze dat ze iets kunnen bijdragen, hoe klein ook.

Squalan Body herstelt de huid door terug te geven wat er van nature al in zat en zit boordevol anti oxidanten, onverzadigde vetzuren en vitamine E. De ingrediënten van deze bodyoil zijn 100% plantaardig en identiek aan huideigen stof waardoor de olie snel wordt opgenomen. Squalan Body hydrateert de huid, maakt de huid zacht en sluit de huid niet af. Het verzacht rimpels en lijntjes, trekt snel in en is ook heerlijk als aftersun. Squalan Body is ook geschikt voor de gevoelige huid en werkt verzachtend bij jeuk en pijn.

Squalan Pure Travel Roller herstelt de huid door terug te geven wat er van nature al in zat. Het ingrediënt van dit serum is 100% plantaardig en is identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt – squalane – en die met de jaren afneemt.Squalan Pure is adaptogeen (vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft), geeft de huid zijn glans terug en maakt de huid zacht. Daarnaast verzacht Pure rimpeltjes en lijntjes. Squalan Pure is zo puur dat het slechts één ingediënt bevat: squalaan dat 100% afkomstig van Ecocert goedgekeurd suikerriet.

Prijsinformatie en verkrijgbaarheid Squalan Natuurlijke huidverzorging

Squalan is verkrijgbaar via op de website van Squalan waar je ook een overzicht vindt van alle verkooppunten.

Pure                                        € 59,- | 50 ml                Pure Travel Roller                    € 15,- | 5 ml

Moisturiser                              € 57,- | 30 ml                Moisturiser Travel Roller           € 15,- | 5 ml

Eye                                         € 57,- | 15 ml                Eye Travel Roller                      € 15,- | 5 ml

Cleanser                                  € 49,- | 100 ml              Cleanser Travel Roller              € 15,- | 15 ml

Body                                        € 39,- | 200 ml

Sun15                                      € 39,- | 50 ml

Sun30                                      € 39,- | 50 ml

Sample Box                             € 8,95 | 8 sachets

 

Founders Leslie van der Meijden en Monique Hugen Natuurlijke huidverzorging

Door een vergelijkbaar huidprobleem en gedeelde passie voor het ondernemen, besloten Leslie en Monique hun krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar het perfecte ingrediënt met het beste resultaat voor de huid. Uiteindelijk ontdekten ze squalaan, een ingrediënt dat identiek is aan een stof die van nature in de huid voorkomt en met de jaren afneemt. Mensen met zeer uiteenlopende huidtypen reageren bijzonder goed op de olie: een droge huid wordt minder droog, een vette huid wordt minder vet en een mooie huid krijgt een stralende, gezonde en jeugdige uitstraling. De huid vindt zijn natuurlijke balans terug. Alle producten van Squalan hebben squalaan als hoofdingrediënt en alleen ingrediënten die echt iets toevoegen. Zij houden van transparantie en daarom zijn ze open over alle ingrediënten die ze gebruiken. Squalan producten zijn 100% plantaardig, bevatten geen parabenen, alcohol of andere onnodige toevoegingen zoals parfum! De producten zijn dierproefvrij, veganistisch en duurzaam geproduceerd. Daarnaast zijn zij trots dat alle producten het Vegan & Cruelty free logo en het Allergy Certified keurmerk mogen dragen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply