Beauty

Kruidvat introduceert Soul Secrets Men

Kruidvat introduceert Soul Secrets Men en komt met de eerste mannenproducten in het Soul Secrets assortiment. Er zijn twee lijnen:
‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland’. Deze bestaan allebei uit een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Creëer met deze mannenproducten een heerlijk wellness moment in je eigen badkamer.


De ‘Elements of the Orient’ variant is geïnspireerd op het oosterse ‘Rasul’-badritueel dat de vier elementen water, vuur, aarde en lucht verenigt tot een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. De producten bevatten extract van de cactusvijg en papyrus die een kalmerend effect hebben op de huid en daarnaast ook de zintuigen harmoniseert. De warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel na het
douchen. De ‘Force of Iceland’ lijn is geïnspireerd op het traditionele ritueel van de sauna en combineert extracten van eucalyptus en berkenbladeren. Deze ingrediënten koelen en verfrissen de huid op een comfortabele wijze en geven de huid een stimulerend gevoel. De verfrissende geur zorgt voor een energiek gevoel na het douchen. Allebei de 2-in-1 douche & shampoo reinigen de huid en het haar op milde wijze. De 2-in-1 douche- & scheerschuim van beide lijnen zorgen voor een ultiem was- en scheerresultaat.

Over Soul Secrets

De eerste mannenproducten in het Soul Secrets assortiment, voorheen bekend als Spa Secrets, zijn een uitbreiding op de al jaren zeer succesvolle, luxe verwenlijn.
Met Soul Secrets haalt Kruidvat de traditionele en authentieke schoonheids- en badrituelen van over de hele wereld naar jouw badkamer. De luxe spa-verwenlijn neemt jou mee naar mystieke oorden, onthult de best bewaarde beautyrituelen en garandeert een waar wellness-moment in de vertrouwde omgeving van je eigen badkamer. Er zijn vier geurcollecties; Treasures of Morocco met arganolie en roos, Miracles
of Bali met kokosnoot en frangipani, Magic of Brazil met acaïbes en maracuja en vanaf nu: Wisdom of India met witte lotus en sesamolie.

Verkrijgbaarheid & prijs

Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99

De producten zijn vanaf 11 februari verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen in het mannenverzorgingsschap en online via www.kruidvat.nl.

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.180 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment
branchevreemde producten.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply