Beauty

Vision dagcreme voor de droge-gevoelige huid

vision-face-day

Als we de zon lekker in gaan beschermen we ons met een zonnebrandcrème,  zonnebril, eventueel een petje/hoedje en is het ook verstandig om je haar te beschermen tegen de UV stralen van de zon. Ook als we niet de zon in gaan kunnen er schadelijke zonnestralen onze huid binnen dringen en daarom zien we steeds meer dagcrèmes met een Sun Protection Factor(SPF). Ook steeds meer foundations en BB cremes bevatten een SPF. Ik heb de Vision dagcrème getest vanwege de LyphaZome technologie.

Vision face day goed

Vision dag crème is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, zuiver kwalitatieve grondstoffen waarbij zoveel mogelijk is uitgegaan van natuurlijke ingrediënten zoals  vitamine E en Aloë Vera.

Vision face Dagemulsie bevat bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling (SPF10). Hoeveel je ook van de zon houdt, je huid moet wel tegen haar schadelijke straling beschermd worden. Dankzij de LyphaZome™ technologie dringt Vision diep in de huid. Daarom laat het geen vet of plakkerig laagje achter en is het zéér waterbestendig. Omdat Vision geen parfum bevat is het geschikt voor (jonge) kinderen en volwassenen met een (zeer) gevoelige huid.
De zijde zachte gezichtsemulsie van Vision is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E en Aloë Vera. Door de unieke gepatenteerde LyphaZome™

Vision ingredienten goed

Hoe werkt het?
De bijzondere eigenschappen van Vision™ zijn te danken aan de LyphaZome™ Technology. Het Amerikaanse Dermatologische instituut ‘Fountain’ is er in geslaagd gewone liposomen te verkleinen en te injecteren met hoogwaardige UVA- en UVB-filters. Deze liposomen dringen diep in de huid door en zorgen ervoor dat de UVA en UVB zonnefilters, Aloë Vera en Vitamine E geleidelijk vrij komen. Hierdoor werkt Vision beter en langer dan gewone anti-zonnebrandproducten, omdat de filters niet op uw huid, maar in uw huid hun beschermende werking uitoefenen. Hierdoor wordt uw huid maar liefst 8 uur lang beschermd en gehydrateerd. De filters laten een veilige hoeveelheid straling door en beschermen daarnaast ook uw huid tegen uitdroging en vroegtijdige verouderingsverschijnselen (rimpelvorming) door de toevoeging van Aloë Vera en Vitamine E.

vision pomp goed

Hoe te gebruiken.

Alle Vision™ producten zijn ongeparfumeerd en geschikt voor mensen met een extra gevoelige huid, voor mensen met aanleg voor overgevoeligheidsreacties en voor mensen die bepaalde dermatologische behandelingen hebben ondergaan (bijv. met laser).De verzorgende dagemulsie zit in een pompflacon en dat is een groot voordeel. Ingrediënten zoals anti-oxidanten en vitamines kunnen echt minder werkzaam worden in een pot en een pompflacon is ook hygiënischer, iedere dag met je vinger in de pot brengt bacteriën met zich mee.. Dit kan ervoor zorgen dat er puistjes en irritatie plekjes ontstaan of zelfs rode vlekken op je gezicht.

Mijn ervaring:

Op dit moment gebruik ik de Vision dagcrème met volle tevredenheid. Ik gebruik 1 pompje om mijn gezicht te voorzien van de crème. Het wordt snel opgenomen in de huid en laat geen vettend of glanzend gevoel achter. Voelt goed aan en geeft genoeg voeding voor mijn droge huid en beschermd mijn huid 8 uur lang. Product is prima. Daarna breng ik mijn make-up aan.  Het product zit in een praktische verpakking. Wat mij op zich ook aanspreekt is dat de creme 8 uur blijft zitten. Ik heb geleerd dat een SPF na 2 uur uitgewerkt is en dat je daarna weer moet smeren. Met dit product is dat dus niet nodig.

Helaas zitten er in deze crème ook minder goede bestanddelen waar de meningen over verdeeld zijn bijvoorbeeld: Ehthylhexyl Methoxycinnamate en Benzophenone-3. Dit zijn beide bestanddelen die gebruikt wordt om UV straling beter te absorberen en beschermt tegen UVB- als korte UVA-straling. Echter deze stoffen kunnen in de bloedbaan terecht komen. Literatuuronderzoek van de SCCP(The Skin/Cosmetic Certified Professional) in 2006 naar de veiligheid omtrent het gebruik van oxybenzone leidde tot de conclusie dat er te weinig goede informatie beschikbaar was om een goede conclusie te kunnen trekken. Jetske Ultee(onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie) zegt:  ‘is smeren met een product met oxybenzone vele malen veiliger dan onbeschermd in de zon zitten’.

Vision creme had goed


Ingrediëntenlijst:

Butyl methoxydibenzoylmethane is een chemische zonnefilter die gebruikt wordt om UVA-straling te absorberen. Het is een van de meest gebruikte chemische zonnefilter (Rastogi, 2002). Butyl methoxydibenzoylmethane heeft een uitstekend veiligheidsprofiel: het is niet giftig en veroorzaakt geen huidirritatie.

Tocopheryl, vitamine E  Diverse laboratorium tests hebben aangetoond dat lokaal toegepast vitamine E een vitale rol speelt bij de bestrijding van huidaandoeningen zoals vroegtijdige veroudering en rimpelvorming.

Aloë vera, is goed voor de groei van nieuwe cellen in de huid. Het zorgt voor een stevige en jonge huid, maar het geneest wondjes ook sneller.


Voeden, herstellen en beschermen. Hoe werkt de LyphaZome technologie?

LyphaZome TM technologie zorgt voor gereguleerde afgifte van actieve ingrediënten tussen de huidcellen. Voor langdurige bescherming. Ongeveer 80 procent van de actieve ingrediënten in Vision dringen tot diep in de huid door, om haar continu van binnenuit te voeden, herstellen en te beschermen. De overige 20 procent laat een onzichtbaar, beschermend laagje na op de huid. Maar met zichtbaar resultaat!


Prijs ligt tussen de € 7,62 en € 21,66 afhankelijk van de aanbieder

Verkrijgbaar bij o.a:

www.Bol.com

www.koopjesdrogisterij.nl

www.parfumvrij.nl

www.huid-producten.nl

www.wohi.nl


Wat vinden jullie deze crème laten staan in de schappen of bescherming is beter dan geen bescherming? want regelmatig smeren beschermd tegen de zon en kan circa 80% van de gevallen huidkanker voorkomen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply