Fashion

New in: Leren circle bag by Chantal Bles van TOV Essentials

 

Chantal Bles voorkant

Wat een cutie van een tas. Toen ik de lancering van deze hippe tassencollectie op de televisie zag, was ik meteen verkocht. Ik moest hem hebbe, hebbe, hebbe. Ik vind dat een mooie tas je outfit helemaal afmaakt en aangezien ik bijna dagelijks wissel van outfit hoort daar ook een andere tas bij….Vind je ook niet? Ik zie een tas als een echte eye-catcher. Mijn lief was niet zo blij met mijn aankoop. ” Alweer een tas, riep hij “.  Oeps…..hihihi.

Verpakking (Medium)

Sarah Lingg, TOV Essentials oprichtster heeft samen met Chantal Bles een tassenlijn ontwikkeld. Ik ken TOV Essentials vooral als sieraden- en horlogemerk, maar sinds kort zijn daar dus ook tassen bijgekomen. De tassen zijn er in twee formaten ( schoudertas en saddle bag) en in drie verschillende metallic kleuren, elke voorzien van een faux fur pom pom(s). Zooo leuk, dat extra detail. Ik houd ervan! De kleuren zijn cyclaam, blauw en zilver. Mijn favoriet in deze collectie is de zilveren schoudertas.

With love Chantal Bles (Medium)Chantal Bles achterkant (Medium)

 

 

Deze medium schoudertas kan je ook dragen als een cross body, dat vind ik zelf erg handig. Je hebt altijd je handen vrij tijdens het shoppen. Van de cirkel die de vorm van de tas heeft ben ik ook erg van gecharmeerd. Ik zie in verschillende bladen dat die vorm komend seizoen erg populair is bij de grote modehuizen. Het was voor mij wel moeilijk om te kiezen uit die prachtige kleuren waar ik dol op ben. Ik houd van metallic. Voor deze tint kiezen de desingers nu massaal. Van broeken tot tops en van jurken tot pyjama’sZoals je kunt zien op de foto, is de ene kant van de tas gekleurd en de andere kant zwart. Goed over nagedacht vind ik, zo kan je zelf kiezen of je op wilt vallen of niet.

DSCN1269 (Medium)

Details:

 • Materiaal: 100% leer
 • Kleur: Zwart/zilver metallic
 • Afmeting (hxbxd) (cm): 16x6x16
 • fake fur pompom
 • luxe bouclé binnenkant
 • Gun metal hardwaren
 • schouderband 110 cm

De tassen collectie van TOV zijn echt prachtig en worden stuk voor stuk gemaakt van het allerbeste Italiaanse leer die deskundig en 100% handmade worden verwerkt in het atelier van TOV in Florence.


Ik ben ontzettend blij met deze leren circle bag by Chantal Bles van TOV Essentials. Het zachte nappa leer met metallic finish en de praktische indeling aan de binnenkant, ik word er helemaal blij van. De fake fur pompom aan de tas kan ook gebruikt worden als sleutelhanger. De tas heeft een afneembare schouderriem, waardoor hij ook geschikt is als clutch. De tas sluit met een rits en dat vind ik eigenlijk toch ook wel prettig. Ik heb veel tassen die niet dicht kunnen. De tas ga ik voornamelijk gebruiken als ik met mijn vriendinnen op zoek ga naar een lekkere borrel met bite, op vakantie en als ik ga shoppen. De tas is een perfecte combinatie tussen chic en rock, helemaal Claudia dus.

TOV met blond (Medium)

 

Te koop:


Volgende week komt er ook een outfitpost online met deze nieuwe tas. Op dit moment mijn najaars favoriet. Als je benieuwd bent hoe mijn nieuwste aanwinst mij staat, houdt dan mijn blog de komende week in de gaten.


 

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

 

Blog you zoen

 

Claudia

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kim
  september 12, 2015 at 7:12 am

  Oh wauw wat een beauty!

  • Reply
   Claudia Struijck
   september 12, 2015 at 9:21 am

   Hoi Kim, jaaaaa dat is de tas echt. De andere twee kleuren zijn ook zo mooi. Kiezen was erg lastig hahaha.

  Leave a Reply