Beauty Fashion

Review: Airbrush Root Touch up spray: nooit meer uitgroei

 

Oribe overzicht goed

Ken je dat gevoel……. dat je haar op een punt is gekomen dat je echt, echt, echt een week geleden of zelfs een maand geleden je uitgroei had moeten bijwerken maar dat je geen tijd of zin hebt om naar de kapper te gaan. Maar eigenlijk kan je met geen goed fatsoen naar een feessie of op stap. Dan is wellicht deze spray de uitkomst. 

In minder dan 30 seconden zie je je haar weer terug gaan naar de pre-rooty gloriedagen right before your eyes.  Bij La Coupe Coiffures in Groningen kon je tussen de afspraken door een demonstratie krijgen van dit wonderspray’tje van Oribe. Dus na een kort telefoongesprek met de eigenaresse van deze salon kon ik terecht. Ik beschouw deze spray als een spray-on concealer voor je haar. Het is een sneldrogende poeder spray die mijn grijze haren en uitgroei op een subtiele wijze bedekt met een dun laagje, een soort van ragfijne nevel. Die je ware kleur verbergt. Daarnaast doet het ook het zware werk van een droog shampoo door het haar te absorberen van vuil en olie. Terwijl tegelijkertijd mijn haar wordt beschermd tegen UV- schade. En niet geheel onbelangrijk, de pigmenten hechten zich aan het haar zonder dat het plakkerig of vet wordt.

De spray is verkrijgbaar in vijf kleuren. Mijn haar werkt bewerkt met 2 kleuren. De donkerbruine en de blond voor mijn uitgroei.(nummer 1 en nummer 4 op de foto)

Oribe zonder dop

 


How to use:

Geef het flesje een ‘shake” en richt op je wortels of daar waar het nodig is. Ik gebruik het als dekmantel voor mijn grijze haren hahaha. Volledige dekking in minder dan 30 seceonden. 2 minuten even wachten en klaar. Het is makkelijk en het ziet er natuurlijk uit.

Mijn ervaring:

Ik was bang dat de poeder niet zou vasthouden aan mijn haar maar dat doet het wel. De poeder laat niet af op mijn kleren of kussen of andere stoffen. Wel merk ik dat als ik met mijn vingers door mijn haar wrijf de poeder wat aflaat, maar anders dan dat blijft de poeder voor meerdere dagen zitten. De poeder lost op na elke wasbeurt.  Het is een comfortabel product die niet ruw aanvoelt op de haarwortel of dat mijn hoofdhuid ervan begint te jeuken. Het voelt niet zwaar of plakkerig aan. Oribe staat bekend om hun geweldige geuren en dit product ruikt heerlijk naar zomerse oranjebloesem. De spray gaf mijn haar weer een mooie opfrissing. Ik beschouw deze spray als een spray-on concealer voor je haar. Het is een sneldrogende poeder spray die mijn grijze haren en uitgroei op een subtiele wijze bedekt met een dun laagje, een soort van ragfijne nevel. Die je ware kleur verbergt. Het enige minpuntje is de prijs € 29 voor een kleine fles waar je 8x meedoet. De flacon is purse size dus handig om mee te nemen voor een snelle touch up tussendoor. Ideaal om de uitgroei tussen de kappersbehandelingen in bij te werken.

voor (2) (Medium)

Voor de behandeling

na (2) (Medium)

Na de behandeling

 

voor anders (Medium)

Voor de behandeling

Na (Medium)

Na de behandeling


Ingrediënten:

Natuurlijke Microfine Mineral kleurstoffen verbergen direct en moeiteloos ongewenste uitgroei. Rice Starch absorbeert het vuil en olie van het haar, resulterend in een snelle reinigende werking van het haar en styleUV Absorber helpt het verder teruglopen van de kleur te ver komen.   


Verkrijgbaar bij la coupe coiffures voor €29

Herken jij hoe vervelend uitgroei is? en zou jij dit product uit gaan proberen?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anderson Ilsa
  augustus 6, 2015 at 4:48 pm

  Dat je haar OP EEN PUNT IS BEREIKT? Foute contaminatie, heet dat

  • Reply
   Claudia Struijck
   augustus 6, 2015 at 7:29 pm

   Bedankt voor je reactie. Oeps. Ik heb het inmiddels aangepast.

  Leave a Reply