Beauty

Oriflame Novage Nutri 6 gezichtscapsules

NIEUW! Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

De vaak extra droge winterhuid heeft behoefte aan een rijke voeding en dito verzachting. De nieuwe Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules zijn te gebruiken als aanvulling op elke dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het zijn intensief voedende capsules voor gezicht, hals en décolleté op basis van een unieke mix van zes waardevolle oliën die de huid herstellen. Ik kreeg dit product opgestuurd en was razend nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheid van dit product. Nieuwsgierig wat mijn tere velletje ervan vond? lees dan snel verder. 

Met Oriflame heb ik tijdens mijn tiener jaren al kennis mee mogen maken, mijn beste vriendin van vroeger haar moeder was Oriflame consulente en ik was het merk eigenlijk weer vergeten. Totdat ik van een Pr buro een pakje opgestuurd kreeg om te reviewen. Mijn eerste gedachte was “huh bestaat dat merk nog”, maar stiekem was ik toch wel een beetje blij. Want toen ik tiener was, zat ik alleen maar naar die indrukwekkende potjes te kijken van de vriendin van mijn moeder en nu had ik de mogelijkheid om het zelf uit te gaan proberen.

Oriflame

Oriflame bestaat dit jaar 40 jaar en is mede bekend vanwege de effectieve en betaalbare huidverzorging van hoge kwaliteit, ontwikkeld op basis van de meest nieuwe technologieën.  Oriflame introduceert 3 iconische nieuwe ‘star products’ binnen haar uitgebreide collectie huidverzorging. Hiermee laat je de huid op een aangename wijze overwinteren! Ik teste hiervan de Novage Nutri6 facial oil capsules.

ORIFLAME NOVAGE NUTRI6 FACIAL OIL CAPSULES

De nieuwe Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules zijn te gebruiken als aanvulling op elke dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het zijn intensief voedende capsules voor gezicht, hals en décolleté op basis van een unieke mix van zes waardevolle oliën die de huid herstellen. Sesamolie is rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en proteïnen en heeft een verbazingwekkend hydraterend en verzachtend effect op de huid. Avocado-olie bevat verzachtende, voedende en verzorgende eigenschappen – het versterkt de huideigen lipidenbarrière, is rijk aan antioxidanten en beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen. Perzikpitolie staat bekend vanwege de voedende, hydraterende en verzorgende eigenschappen en is perfect voor de zeer droge huid. Moerasbloemolie is rijk aan mineralen, lipiden en vetzuren die de huid verzorgen en heerlijk zacht maken. Zwarte bessenolie is een rijke bron van omega vetzuren en zorgt er dankzij hydraterende en voedende werkstoffen voor dat de huid er gezond en soepel uitziet. Sojaboonolie egaliseert het huidoppervlak en bevordert de zacht- en soepelheid van de huid dankzij intensief voedende eigenschappen. Deze oliën werken synergetisch samen om de huid intensief en diepgaand te voeden en herstellen en er gezond uit te laten zien. Deze nieuwe capsules vormen een rijke verwenverzorging voor de huid tijdens de koude maanden!

Nutri6

De 6 staat voor het aantal waardevolle voedzame natuurlijk oliën die als een mix in de capsule zitten. Deze oliën herstellen de huid, hydrateren, verzachten, voeden en beschermen. Sesamolie, avocado-olie, perzikpitolie, moerasbloemolie, zwarte bessenolie en sojaboonolie zijn rijk aan vetzuren, lipiden, antioxidanten, vitaminen en mineralen, en werken in synergie om de huid diep te voeden en beschermen en zijn gezondheid te herstellen. Dat klinkt als muziek in mijn oren.

Ingrediënten

  • Sesamolie is rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en proteïnen en heeft een verbazingwekkend hydraterend en verzachtend effect op je huid.
  • Avocado-olie bevat verzachtende, voedende en verzorgende eigenschappen, het versterkt de huideigen lipidenbarrière, is rijk aan antioxidanten en beschermt je huid tegen schade door vrije radicalen.
  • Perzikpitolie staat bekend vanwege de voedende, hydraterende en verzorgende eigenschappen en is perfect voor de zeer droge huid, ideaal voor de winter.
  • Moerasbloemolie is rijk aan mineralen, lipiden en vetzuren die je huid verzorgen en super zacht maken.
  • Zwarte bessenolie is een rijke bron van omega vetzuren en zorgt er dankzij hydraterende en voedende werkstoffen voor dat de huid er gezond en soepel uitziet.
  • Sojaboonolie egaliseert het huidoppervlak en bevordert de zacht- en soepelheid van je huid dankzij intensief voedende eigenschappen.

Claudia en Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Deze gezichtsolie is voor mij dé ultieme, luxe traktatie voor mijn huid tijdens de koude wintermaanden. De olie zit in een hele grappige capsule die vervolgens in een mooie glazen pot zit en zal je huid zachter en gladder aan laten voelen. Ik heb dit product een maand gebruikt, als nachtverzorging. Ik ben best wel kritisch als het gaat om nachtverzorging want niks is zo hinderlijk als een vet gezicht die aan de kussen blijft plakken. Ik gebruik 1 capsule per dag, in de avond, en merk de volgende ochtend meteen dat mijn huid lekker gevoedt en zacht is. Je draait het staartje van de capsule af en laat het product in je handpalm vallen, het is een heerlijk lichte en toch rijke oliemengsel die gemakkelijk en snel in de huid trekt. Hierdoor voelt mijn huid superzacht na het aanbrengen. Echt een mini traktatie voor de huid.  Als ik vervolgens op mijn kussen ga liggen voel ik niets plakkerigs en is het product volledig opgenomen door mijn huid, heerlijk! Naast dat het ook nog eens fijn in gebruik is, ruikt het ook heel lekker. Na deze kuur van 30 dagen voel en zie ik dat mijn huid enorm veel baat heeft bij deze capsules. Ik heb best wel in de wintermaanden een doffe en grauwe huid maar na een maand oogt mijn huid erg gezond. Mijn huid trekt niet meer, droogtelijntjes zijn nagenoeg verdwenen en zie ik een frisse huid.  Deze capsules kan je het hele jaar door gebruiken, alleen in de wintermaanden of als een kuur 1 à 2 keer per jaar. Het kan allemaal.  Het is gewoon soms heerlijk om je huid extra te verwennen als je merkt dat je huid iets meer aandacht nodig heeft. Ik zou dan deze capsules absoluut aanraden!

Nieuwsgierig naar deze nieuwe capsules van Oriflame? In een pot Novage Nutri6 Facial Oil Capsules zitten 30 capsules en kost €62. Je kunt ze los gebruiken, maar ook mengen met je eigen dag- en nachtverzorging. Deze Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules zijn verkrijgbaar via een Oriflame adviseuse bij jou in de buurt en natuurlijk online te bestellen via www.Oriflame.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze capsules?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply