Beauty Fashion

OTTO Zomer Must Haves Trends

De zomer is in aantocht! Joepie! Héhé, eindelijk! Tijd om weer aan lekkere luchtige kleding te denken. De zomer is de tijd voor kleur en vrolijkheid! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk lekkerder weer en het ijsjes seizoen is weer aangebroken. Ik was helemaal in de stemming voor een vroeg zomergevoel en was op zoek naar inspiratie voor de nieuwe voorjaarsmode. Dus struinde ik internet af op zoek naar heerlijke zomer-accessoires.  Benieuwd wat ik vond op de site van OTTO? lees dan gezellig verder.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, Zalando, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht naar zomer- accessoires stuitte ik op de webshop OTTO.

Ontstaan OTTO begon met schoenen

De eerste stappen

Schoenen. Daarmee zet Werner Otto in 1949 in Hamburg de eerste schreden op het postorderpad. De eerste, met de hand gebonden catalogus – 28 paar schoenen op 14 pagina’s – gaat in een oplage van 300 stuks de deur uit. Het is een schot in de roos. ‘Postorderen’ blijkt in de naoorlogse jaren in een enorme behoefte te voorzien. Het assortiment groeit gestaag en vanaf het prille begin wordt er gewerkt aan wat hét handelsmerk van OTTO zou worden: goede service! In de jaren ‘70 wordt Duitsland al gauw te klein: OTTO breidt haar werkterrein uit. Door overnames slaagt de organisatie erin marktleider van Europa te worden. In 1979 komt er een Nederlandse dochter bij: Otto B.V. in Tilburg. Na Nederland, volgt in de jaren ’80 Amerika en Japan. In de jaren ’90 maken ook India, China en Zuid-Korea en Taiwan kennis met OTTO.

De online shop van OTTO gelanceerd in 2010 biedt een ruime keuze aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen evenals trendy modeaccessoires, woontrends en multimedia. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken.

Omdat ik over 2 weken op vakantie ga naar Ibiza en toch nog op zoek ben naar een leuk badpak, maxirok en slippers ging ik even kijken op de webshop van OTTO. Ik heb ontzettend veel slippers in allerlei kleuren en voor elke dag een ander paar en mijn favoriete merk hierin is Havaianas. Vorig jaar heb ik een super mooi hoedje gekocht van het merk La Salle Amsterdam. De maxi dress waar ik hele hoge ogen mee gooi is van Superdry en Bonprix.

Maxjurk eigen collectie

We will ro(c)k you

Ik ben een enorme fan van maxi rokken. Er zijn zoveel leuke outfits te zien met de lange rok en ook op straat zie je steeds meer prachtige vrouwen met elegante looks voorbij komen. Maxi-rokken, zoals we denk ik allemaal weten, zijn niet alleen één van de meest comfortabele, flatterende en draagbare items om te dragen, maar ze zijn ook verrassend veelzijdig. Maxi rokken kan je lagen met andere belangrijke garderobe stukken waardoor ze de perfecte overgangsstuk zijn voor de komende zomer maanden.  Dit alleen maakt maxi jurken en rokken mijn favoriete kledingstukken om voor de zomer te dragen, omdat je lekker creatief bezig kan zijn met stukken die je al in je kast hebt hangen, gecombineerd met leuke accessoires. Mijn oog viel op deze prachtige hippie chic look van BUFFALO LONDON Maxi-rok in paisleydessin elk exemplaar is uniek. Band met smokinzet achter, voor glad. Steekzakken opzij. Ik zie mijzelf al helemaal lopen in deze rok op het strand van Ibiza. Klik hier om de Maxirokken van OTTO te bekijken.

It’s a flipflop kind of day

Een paar slippers in je backpack is een absolute must!  In de zomer loop ik het allerliefste op mijn blote voeten of slippers. Zelfs in de winter als ik thuis ben loop ik met sokken in slippers. Dat is iets wat ik heb overgehouden van mijn Indonesische roots, maar volgens vele de modeblunder van 2015. Hahahaha kan me niks schelen. Ik vind schoenen/laarzen een stuk minder lekker zitten als het zo warm is. Daarnaast vind ik het lopen op slippers ook gewoon heel lekker. Deze zomerse teenslipper met luxueuze sierapplicatie van BUFFALO GIRL heeft mijn hart gestolen. Het is een echte blikvanger! Ideaal voor in de stad of op het strand.  Verkrijgbaar in de kleuren Blauw/ multi en multicolor. Klik hier om  meer schoenen en slippers te bewonderen Schoenen en slippers

Eat, Sleep, Tan, Repeat

Badpak eigen collectie

Anno 2017  is de badpak hipper dan ooit, een badpak in je swimwear-collectie moet je dan ook gewoon hebben. Ik draag eigenlijk alleen maar badpakken. Ik ben geen size zero en ik voel mijzelf prettiger en zelfverzekerder in een badpak. Ik heb badpakken van designers maar ook van de H&M, bijna elk jaar schaf ik er weer 1 aan.  Dit badpak wat ik heb uitkozen heeft een trendy plissé in wikkel-look met modellerende softcups en onderbusteband. Verkrijgbaar  t/m cup E. Ook zijn er bikini’s die gaan t/m cup F. Klik hier om o.a. Badpakken van OTTO te bekijken en laat je inspireren.


Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van OTTO. Heel veel shopplezier en laat de zomer nu maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze (zomer) musthaves?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Sonja
  mei 8, 2017 at 6:46 pm

  Hieperdepiep hoera voor het badpak! Mijn zonen vonden mij altijd niet modieus, maar hey… ik hoef niet zo nodig helemaal bloot. Hihihihi dus ik ben blij!

 • Reply
  Josine
  mei 8, 2017 at 8:23 pm

  Wauw die jurk staat je echt prachtig! xx

 • Reply
  hillybillybeauty
  mei 8, 2017 at 9:22 pm

  Die slippers zijn echt super mooi!

 • Reply
  marleen
  mei 9, 2017 at 1:24 pm

  Ik bestel eigenlijk nooit wat op Otto maar ikg a toch ff kijken 🙂 Die jurk staat je inderdaad fantastisch <3 en die rok vind ik heeel leuk!

 • Reply
  laura
  mei 10, 2017 at 9:45 am

  Wat een leuke items, ik had al wel van OTTO gehoord en vind de items echt Ibiza vibes hebben, echt leuk!

 • Reply
  Annemieke
  mei 10, 2017 at 10:23 am

  Ohjeeee,, mijn vervolg website na jou blog word toch echt de Otto om zelf is te kijken! Bedankt!

 • Reply
  Martiena de Graaf
  mei 10, 2017 at 10:24 am

  Ik krijg spontaan helemaal zin in de zomer! Kom maar door zon! Bedankt voor de otto tip! Meteen even kijken!

 • Reply
  irma
  mei 10, 2017 at 11:03 am

  Wauw wat een leuk vrolijk badpak! Laat het mooie weer maar komen hoor 😀

 • Reply
  Manon
  mei 10, 2017 at 12:27 pm

  Ik kijk eigenlijk nooit bij Otto maar ze hebben daar wel leuke dingen

 • Reply
  Annemarel
  mei 10, 2017 at 1:29 pm

  Ik heb in het verleden wel wat bij Otto besteld, maar hij is eigenlijk in de vergetelheid geraakt. Thnx voor de reminder!

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  mei 11, 2017 at 8:00 am

  Oeh maxirokken zijn cool! Ik wil er ook wel een paar hebben voor de zomer. Ik heb kort geleden bij Otto een tienerkamer voor mijn zoon gekocht.

 • Reply
  Jennifer
  mei 12, 2017 at 2:59 pm

  De laatste badpak spreekt mij wel erg aan! Hoog tijd dat het zomer wordt!

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  mei 16, 2017 at 2:42 pm

  Persoonlijk totaal niet mijn stijl, maar de jurk staat je prachtig.

 • Reply
  MamaPlaneet
  mei 16, 2017 at 9:14 pm

  Vroegah bestelde ik nog eens wat bij Otto. Leuk! Die jurk staat je werkelijk fantastisch.

 • Reply
  bychristiana
  mei 19, 2017 at 3:40 pm

  Staat jouw ook altijd mooi, die maxi rokken! Ik vind het model van dat badpak erg mooi, zal wel een beetje shapend werken en dat kan ik wel gebruiken hèhè;-)

 • Reply
  Bianca
  mei 31, 2017 at 8:47 am

  Wat een leuke items! Ik shop regelmatig bij Otto vind dat ze een leuk aanbod hebben voor kids en plus size mode x

 • Reply
  Maaike
  juni 3, 2017 at 4:40 pm

  Mooi badpak! En die slippers zijn geweldig! Fijne vakantie!

 • Leave a Reply