Beauty

Physalis Collageen Pro verbeter je huidconditie van binnenuit

Physalis Collageen Pro verbeter je huidconditie van binnenuit

PHYSALIS COLLAGEN PRO VERBETER JE HUIDCONDITIE VAN BINNENUIT!
Ook de huid verkeert niet altijd in topconditie. Door tal van invloeden (droogte, UVstralen, stress, vermoeidheid of milieuvervuiling) kan je huid er dof, droog en minder egaal uit gaan zien. Dan is het tijd om de zaak van binnenuit aan te pakken en je huid weer te laten stralen! Met Physalis Collagen Pro verbeter je je huidconditie van binnenuit met collageen, vitamine C én hyaluronzuur. Een dosis van dit slimme en veilige poeder los je gemakkelijk op in je sapje, smoothie, soepje … of in je cappuccino!

Collageenboost

Physalis Collagen Pro is een effectiefbeautyproduct dat van binnenuit werkt. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons onderhuids bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam be-staat maar liefst 30% uit collageen.Het bevindt zich niet alleen in de huidmaar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Hya-luronzuur is een huideigen stof die het vochtgehalte in de huid positief beïnvloedt. Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezond en fris uit!

Mooi meegenomen

Vanaf je 25e jaar neemt de collageenaanmaak in het lichaam af en rond de 50maakt het lichaam zelf bijna geen collageen meer aan. Erfelijkheid en hormonen,een slecht eetpatroon en teveel zon kunnen de onderhuidse collageenstructuurvroegtijdig aantasten. Met Collagen Pro met vitamine C vul je de bouwstoffenvoor de aanmaak van collageenweefsel snel en optimaal aan. Mooi meegenomen is daarnaast dat de formule ook een antioxidantwerking heeft, ontstekingen kan afremmen én een positief effect heeft op de gewrichten, botdichtheid, spier-kracht en spiermassa. Hyaluronzuur heeft een krachtige vochtbindende werking, vermindert rimpels en bevordert de gladheid van de huid.

Onderzoek

Uit klinisch onderzoek* blijkt dat bij dagelijks gebruik van Collagen Pro de huid al na 12weken steviger aanvoelt en minder diepe rimpels vertoont. Na acht weken meldden de respondenten zelfs al een zichtbare verbetering van de glow en egaliteit van de huid (.* Effect of Low Dose Type I Fish Collagen Peptides Combined or not with Silicon on Skin Aging Signs in Mature Women. Luc Duteil, Catherine Queille Roussel, Christelle Bruno-Bonnet, Jean Philippe Lacour. JOJ Case Stud. 2018; 6(4): 555692)

.Biobeschikbaar

Physalis Collagen Pro is een oplosbaar poeder dat is samengesteld uit werkzame stoffen die makkelijk door het lichaam worden opgenomen. Met collageen is dat niet vanzelfsprekend omdat het grote moleculen zijn die de darmwand niet kunnen passeren. Collagen Pro bevat daarom collageenhydrolysaat; het collageen is al opgesplitst (in kleinere peptiden) waardoor de biobeschikbaarheid en opname door het lichaam zeer goed mogelijk is. De collageen die Physalis gebruikt in Col-lagen Pro is het gepatenteerde Naticol® – een zeer pure vorm van Collageen type I uit vis waarvan de werking is bewezen in verschillende studies. ExceptionHyal®Staris een volledig spectrum hyaluronzuur complex waarvan de werking eveneens wetenschappelijk is aangetoond.

Physalis: Clean Label

Physalis Collagen Pro heeft een Clean Label. Dit houdt in dat het geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten bevat. Het product is minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Gebruik, prijs en verkrijgbaarheid: Physalis adviseert om dagelijks 1 of 2 sticks al roerend toe te voegen aan bijvoorbeeld fruitsap, yoghurt, een smoothie, soep of koffie. Physalis Collagen Pro€ 26,79 (30 sticks à 2,85 g)Het stickje bevat 2500 mg collageen, 100 mg hyaluronzuur en 125 g vitamine C. Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Ik deel hieronder 1 recept, die ik zelf heg gemaakt. De Collagen-Matcha Latte.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply