Beauty

Sieraden van KAYA Om je Outfit Compleet te maken

De leukste cadeaus voor de feestdagen

Sieraden van KAYA om je outfit compleet te maken. Het is nooit te laat om meer sieraden aan je outfit toe te voegen. Als je nog nooit zo’n fan bent geweest van het dragen van sieraden, is iets toevoegen aan je mode-arsenaal een geweldige manier om je garderobe nieuw leven in te blazen. Zodat je een sterke indruk kunt maken op mensen om je heen. En hoewel het niet zo moeilijk is om sieraden op de juiste manier te gebruiken, kun je nog steeds profiteren van een paar basisprincipes voordat je aan de slag gaat.

Sieraden van KAYA om je outfit compleet te maken. Dit artikel gaat over aantal van die basisprincipes en zou je moeten helpen bij het uitwerken van de details van het toevoegen van sieraden aan je normale mode routine.

Tip #1 – Geef niet meteen te veel uit.

Het kan als beginner verleidelijk zijn om gewoon een winkelwagentje te vullen met dure sieraden en er maar het beste van te hopen. Of om veel te veel te investeren in die ene ketting of die ene paar oorbellen waarvan je zeker weet dat je ze alle dagen gaat dragen zodra ze binnen zijn. Maar als je je sieradenbudget gelijk er doorheen jaagt, is dat gewoon vragen om problemen. Het probleem is dat als je nieuwe looks creëert met je eerste set sieraden, je ongetwijfeld ideeën hebt voor verschillende andere looks waar je meer van houdt, wat je natuurlijk zal aanmoedigen om meer kleding en meer sieraden te kopen. Dus in plaats van direct naar dure artikelen te gaan, begin je met het kopen van goedkope (kostuum)sierraden die er net zo uitzien als wat je in een luxe winkel zou vinden. Een mooi setje goedkope sieraden geeft je genoeg om mee te experimenteren qua ensembles. En dan kun je leren of je echt iemand bent die zich prettig voelt bij het dragen van meerdere ringen of dat je iemand bent die de hele dag grote oorbellen kan dragen. Als je een paar maanden kostuumsieraden draagt, kun je een weloverwogen beslissingen nemen om geld uit te geven aan luxe sieraden of niet.

Sieraden van KAYA Om je Outfit Compleet te maken

Tip #2 – Overweeg iets zinvols

Er is een reden waarom sentimentele, betekenisvolle en inspirerende sieraden allemaal populair zijn. Emotioneel beladen sieraden kunnen op elk moment veranderen hoe je naar jezelf kijkt en hoe je je voelt. En het kan je iets geven om over te praten als je nieuwe mensen ontmoet.

Tip #3 – Leer voor je sieraden te zorgen

Of de sierraden betaalbaar of duur zijn, juwelen zien er een stuk beter uit als ze goed verzorgd worden. Zorg ervoor dat je weet welke producten je op verschillende sieraden moet gebruiken om ze er op hun best uit te laten zien. Sieraden die niet van edelmetaal zijn gemaakt, kunnen gaan verkleuren. Dit komt doordat het materiaal in contact komt met stoffen waarmee het makkelijk reageert. Denk aan parfum, crème, bodylotion en water. Ook kan verkleuring optreden door de zuurtegraad van de huid. Dit soort sierraden moeten schoonmaakt en gepolijst worden.

Tip #4 – Bouw je outfit rond je sieraden

Als je het meeste uit je huidige sieraden set wilt halen, is het vaak het beste om eerst te beslissen welke sieraden je wilt gebruiken voor je outfit. Zo kun je je sieraden matchen met kleding die ze het beste tot hun recht laten komen, zowel in kleur als in snit. Een korte ketting past bijvoorbeeld beter bij een overhemd of blouse met een lage halslijn, zodat mensen de ketting kunnen zien. En goud past goed bij bijna elke kleur kleding. Het is een sterkere combinatie met blauw en rood, terwijl zilveren sieraden er geweldig uitzien tegen zwarte ontwerpen.

Tip #5 – Kies een focuspunt

Hoewel een centraal punt niet nodig is voor een geweldige look, is het misschien wel iets om in gedachten te houden bij het plannen van wat je draagt. Kies enkel een sieraad als eyecatcher van je look, of het nu extravagante oorbellen of een mooie hanger zijn en bouw de rest van de outfit rond dat centrepiece. Dat zorgt ervoor dat het middelpunt het eerste is wat mensen zien als ze naar je kijken. En dat kan je hele look veel gedenkwaardiger maken.

Sieraden van KAYA Om je Outfit Compleet te maken

Kado tip

Met de kerst voor de deur is iedereen , inclusief me, druk bezig met het samenstellen van de ultieme kerstgarderobe. Fluweel, glitters en strikken, hoe feestelijker, hoe beter. Er bestaat echter niet zoiets als een perfecte outfit zonder iets sprankelends om de finishing touch te geven! En aangezien wij altijd met 8 personen kerstvieren en ik mijn nichtje dit jaar wilt verassen met een kerstarmbandje ben ik druk bezig online om de juiste kado’s in te slaan. Op de site van Kaya sieraden is er nu een Black friday actie, waarbij je 20% korting krijgt op Black Friday sierraden van 21 t/m 28 november 2022. Extra speciaal is het dat je ook de sieraden met persoonlijke gravure, vingerafdruk en zelfs foto met korting shopt. Zelf koos ik ook voor twee gepersonaliseerde sierraden. Een infinity armbandje met de naam van mijn overleden zusje en mijn eigen naam en een ketting met drie ringen waarop de namen van mijn man en ons meissie ingegraveerd staan.

Sieraden van KAYA Om je Outfit Compleet te maken


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply