Beauty

Met deze beauty hacks ben je klaar voor de zomer

Specsavers: Ooggymnastiek met Olga Commandeur

Zomer, de tijd van zon, zee en strand. Een tijd waarin we graag onze mooiste kant laten zien. Maar de hitte en het zonlicht kunnen ook een uitdaging zijn voor onze huid en ons haar. En wat te denken van make-up. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige beauty hacks die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je deze zomer straalt.

Algemene tips op het gebied van verzorging in de zomer

In de zomer heeft je huid andere behoeften dan in de winter. De hitte en het zonlicht kunnen de huid uitdrogen en beschadigen, dus het is belangrijk om je huidverzorgingsroutine aan te passen.

Hydratatie is essentieel. Drink veel water en gebruik een vochtinbrengende crème die past bij je huidtype. Vergeet niet om je gezicht en lichaam te beschermen met een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.

Voor je haar kun je een vochtinbrengende conditioner of een haarolie gebruiken om het te beschermen tegen uitdroging door zon en zout water. Ook is het een goed idee om je haar zo nu en dan rust te geven van stylingproducten en gereedschap.

Het bijwerken van je wenkbrauwen

Je wenkbrauwen kunnen je hele look beïnvloeden. In de zomer is het belangrijk om ze goed bij te houden voor een verzorgde en frisse uitstraling.

Gebruik een pincet om overtollige haartjes te verwijderen en je wenkbrauwen een nette vorm te geven. Als je wilt, kun je ze licht inkleuren met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwgel die overeenkomt met je haarkleur. Dit zal je gezicht definiëren en je een verzorgde look geven. Met de juiste producten word je wenkbrauwen bijwerken een stuk eenvoudiger.

Met deze beauty hacks ben je klaar voor de zomer

Je nagels herstellen

De zomer is een geweldige tijd om je nagels te laten zien, maar de zon, het zoute water en het zand kunnen ze beschadigen. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige stappen die je kunt volgen om je nagels herstellen

Hydratatie is ook hier de sleutel. Gebruik een nagelriemolie om je nagelriemen gehydrateerd te houden. Dit zal helpen om scheuren en breken te voorkomen.

Daarnaast is het belangrijk om je nagels regelmatig te vijlen en ze een goede vorm te geven. Gebruik een zachte nagelvijl om te voorkomen dat de nagels splijten of breken.

Met deze beauty hacks ben je helemaal klaar voor de zomer. 

Vergeet niet om altijd te luisteren naar je lichaam en je verzorgingsroutine aan te passen aan wat het nodig heeft. Geniet van de zon, maar doe het verstandig!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply