Beauty

Vitamin C Glow Revealing Liquid Peel van The Body Shop

Vitamine C is een van de beste bestudeerde cosmetische ingrediënten. Er is voldoende goed opgezet en onafhankelijk onderzoek dat aantoont dat vitamine C echt werkt. Ik gebruik dagelijks vitamine C in mijn huidverzorgingsproducten en ik kan er echt niet meer zonder. Voeg wat jeu toe aan je dagelijkse schoonheidsroutine en verkwik een futloze huid met vitamine C. Dat doe ik dus dagelijks. Toen ik het nieuwe product van The Body shop Vitamin C Glow- Revealing Liquid Peel opgestuurd kreeg, maakte mijn beautyhart een klein sprongetje. Ook zo benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder.

Ik ben een enorme fan van Vitamine C in huidverzorgingsproducten. Vitamine C is een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten. Dat vitamine C belangrijk is in onze voeding is geen verrassing meer. Maar ook in cosmetische producten is het een topper.

Vitamine C

Vitamine C is onmisbaar voor de vorming van collageen( bindweefsel) en net als de vitamine E is vitamine C één van de belangrijkste antioxidanten wat het immuunsysteem een flinke boost geeft. Deze krachtige antioxidant biedt bijvoorbeeld bescherming tegen huidbeschadiging door de zon, vermindert ontstekingen en hyperpigmentatie, versterkt de huidbarrière en beperkt vroegtijdige huidveroudering. Hij is dus onmisbaar in het vertragen van huidveroudering, een echte krachtpatser! En essentieel in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine.

 

Een stralende huid met Glow-Revealing Liquid peel met Vitamin C

Ontdek The Body Shop nieuwe Glow-Revealing Liquid peel die de  Vitamin C-lijn compleet maakt. De gelachtige textuur transformeert zich in een peeling nadat het in aanraking komt met de huid. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden die zich gedurende de dag opbouwen. De exfoliërende peeling is verrijkt met camu-camu uit het Peruaanse Amazoneregenwoud en zorgt in no time voor een glowing healthy skin. Deze Liquid Peel is een zacht alternatief voor traditionele peelings. Het exfolieert zacht de huid en geeft een gezonde en stralende look. Masseer het in op een droge huid gedurende 20 seconden, 2 à 3 keer per week, bij voorkeur voor het slapengaan.

Alle ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, PPG-26-Buteth-26, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Quaternium-80, Parfum/Fragrance, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Mel/Honey/Miel, Limonene, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Isopropyl Alcohol, Linalool, Myrciaria Dubia Fruit Extract.

Deze The Body Shop vitamin C Glow- Revealing Liquid Peel  komt in een handige en hygiënische pompflacon met een inhoud van 145 ml. Aangezien je dit product maar twee tot drie keer per week gebruikt en het ook nog eens erg zuinig in gebruik is kan je hier een flinke tijd mee vooruit. De geur is citrusachtig fris en de samenstelling is zoals je van een gelproduct kan verwachten: iets dikker en transparant. Als je een heel gevoelige huidje hebt dan zou ik vanwege de alcohol en parfum wel een klein beetje voorzichtig zijn en misschien vragen om een sample in de winkel.

Aangeraden wordt om deze peeling in de avond te gebruiken op een gereinigde en droge huid. Je brengt de liquid peel aan op je gezicht (niet te dicht rondom je ogen!), masseert het product met ronddraaiende bewegingen in en al snel verdikt de textuur en lost het op in een soort van kruimels. Even naspoelen met lauwwarm water en je bent klaar.

 

Klontjes na 20 seceonden inmasseren

Claudia en Vitamin C Glow- Revealing Liquid Peel

Mag ik als eerste zeggen, dat dit product echt super cool is. Ik bedoel dus ook echt cool! Het principe is makkelijk, wrijf een klodder van deze liquid peel op een droge en gereinigde huid en na 20 seconden, vallen brokjes gewoon in je handen. Het is als een exfoliator maar dan ook weer niet. Hoe meer je wrijft, hoe meer dode huidcellen je weg poetst en hoe gladder, frisser en zachter je huid aanvoelt. Dit geweldige product ontdoet je huid zeker van dode huidcellen en vuildeeltjes en dat in zo’n korte tijd zonder dat het de huid irriteert of trekkerig maakt.  Doordat je die klontjes voelt en ziet geeft dat echt een heerlijk clean gevoel! De huid is kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, airco en vervuilde lucht. De Vitamin C Glow Revealing Liquid Peel richt zich specifiek op vervuilende deeltjes die aan het einde van de dag op de huid blijven zitten. Het geeft de vervuilde stadshuid weer een gezonde glow en een energieboost.  Ik zag dat al na 1 toepassing! Ik ben een enorme fan van dit product.

VITAMIN C Glow-Revealing Liquid Peel is verkrijgbaar op de webshop van de  The Body Shop en in de winkels (met uitzondering van de outlets) en  kost € 21


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van dit product?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Fleur
  juni 12, 2017 at 8:56 am

  Klinkt als een heerlijk product. Ik hou ook erg van pompje ipv potjes. Ga snel eens kijken bij de Body Shop

 • Reply
  Lonneke
  juni 12, 2017 at 9:25 am

  Heerlijk lijkt me deze peeling en vind de prijs mee vallen. De geur van dit product zal mij zeker aanspreken.

 • Reply
  Mariska
  juni 12, 2017 at 9:48 am

  Ik wil het proberen! De geur lijkt me ook heel goed 😀

 • Reply
  Sonja
  juni 12, 2017 at 10:17 am

  Oooooh dit klinkt echt goed. Ik hou wel van een product dat je voelt en ziet werken.

 • Reply
  Sandra
  juni 12, 2017 at 11:39 am

  Oe, dit is echt iets voor mij. En ik ben onwijs fan van de producten van The Body Shop. 🙂

 • Reply
  Astrid
  juni 12, 2017 at 1:19 pm

  Dat klinkt echt zalig! Al ziet het er wel een beetje gek uit die klontjes 🙂 Ben benieuwd naar de geur.

 • Reply
  cassandra
  juni 12, 2017 at 1:45 pm

  Dit lijkt me echt heerlijk, maar die klontjes.. ik heb iets tegen klontjes haha!

 • Reply
  Sofie
  juni 12, 2017 at 2:19 pm

  Wauw, wat leuk! Ik ben dol op de producten van The Body Shop, dus deze ga ik ook eens proberen. 🙂

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juni 12, 2017 at 3:13 pm

  Dat ziet er goed uit! Handig flesje ook, met zo’n pompje. Dat pakt zo lekker makkelijk. Ik baal dat we hier geen Bodyshop in de buurt hebben.

 • Reply
  Manon
  juni 12, 2017 at 5:06 pm

  Ik heb dit nog nooit geprobeerd van The Body Shop, maar ik heb al heel veel goede reviews hierover gelezen en het maakt mij heel nieuwsgierig nu.

 • Reply
  Hellen
  juni 12, 2017 at 5:33 pm

  Jaa, ik ken het product ook. Echt een geweldig product is het ??

 • Reply
  Bianca Schrijft
  juni 12, 2017 at 7:20 pm

  Zo stom, vroeger kwam ik regelmatig bij de bodyshop. Ik had zelfs een stempelpas. Nu kom ik er eigenlijk nooit meer, stom eigenlijk. Dit product doet me wel denk er weer eens een kijkje te nemen.

 • Reply
  cindy
  juni 12, 2017 at 7:57 pm

  Bodyshop zo’n heerlijke winkel. Persoonlijk ben ik niet zo voor appelsiengeur maar dit lijkt me wel een topproduct net zoals bijna alles in de bodyshop 🙂

 • Reply
  Merel
  juni 12, 2017 at 11:27 pm

  Ziet eruit als verse jus in een pompflacon. Ruikt ongetwijfeld ook zo, ik hou ervan! Fijne producten

 • Reply
  Dascha
  juni 13, 2017 at 8:00 am

  Wat een mooie foto’s! Klinkt echt fijn!

  Liefs,
  Dascha

 • Reply
  Maaike
  juni 13, 2017 at 9:19 am

  Dat klinkt fijn zeg! Goede tip dit!

 • Reply
  Amanda
  juni 13, 2017 at 7:39 pm

  Klinkt heel erg fijn en wat heb je weer een prachtige foto erbij staan! Chapeau!

 • Reply
  Natalie
  juni 13, 2017 at 9:41 pm

  Dit lijkt me een heerlijk product, ook het pompsysteem vind ik handig werken en hygienisch!

 • Reply
  Madelon
  juni 14, 2017 at 7:48 pm

  Mooie foto’s , lijkt me een prettig product. Van pompjes ben ik altijd fan

 • Reply
  Jolien
  juni 21, 2017 at 10:19 pm

  Oh deze lijkt me echt heel fijn! Ik ben sowieso dol op The Body Shop!

 • Leave a Reply