Beauty

Witlof Skincare presenteert de Try & Travel set

Witlof Skincare presenteert de Try & Travel set

Witlof Skincare Try &Travel Set

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, presenteert de Try & Tavel Set. De set bestaat uit een duurzaam tasje van biologisch katoen, met hierin de travel sizes van de Cleansing Mousse, de Balancing Toner en de Nourishing Facial Cream. De Try & Travel Set is een perfecte manier op kennis te maken met het recent gelanceerde Witlof Skincare. Of geef de set cadeau aan een bewuste beautyliefhebber die vaak onderweg is.

Witlof Skincare presenteert de Try & Travel set

Cleansing Mousse

Begin je huidverzorgingsritueel met de rijke Cleansing Mousse die in een handige pompflacon zit.  De mousse bevat korenbloemwater dat zowel reinigt als afvalstoffen helpt af te voeren, de frangipani olie geeft op haar beurt een heerlijke geur en werkt tegen stress en vermoeidheid. Het rozebottelzaadextract levert vitamine C en de gember zorgt voor pro-vitamine A, allebei belangrijke vitamines voor je huid. Gebruik de mousse zowel ‘s ochtends als ’s avonds.

Balancing Toner

Spray na het reinigen de Balancing Toner op je gezicht om de huid te voeden, in balans te brengen en te verfrissen. De toner bevat rozen-, korenbloem- en toverhazelaarwater die je huid verzorgen en hydrateren. Appelciderazijn balanceert de pH-waarde van je huid en helpt tegen onzuiverheden. De toner komt in een fijne sprayflacon die een zachte mist geeft waardoor wattenschijfjes overbodig zijn. Leuk om te weten: je kan de toner ook gebruiken als haarspray. De pH-waarde sluit namelijk de haarschubben en werkt hierdoor ontwarrend, verzachtend en anti-pluis.

Nourishing Facial Cream

Sluit je routine af met de verzorgende dag-, en nachtcrème die heerlijk smeert omdat het niet te vet en niet te droog is. Het product wordt goed opgenomen en ruikt ook nog eens lekker. De crème heeft als basis hydraterende bloemenwaters van toverhazelaar en korenbloem. Antioxidanten, vitaminen en verschillende oliën, waaronder rozenbottelzaadolie en squalaan, zorgen voor bescherming en voeding.

Recycling
Duurzaamheid en transparantie zijn erg belangrijk voor Witlof Skincare. Via haar recyclingplan moedigt het merk kopers aan om bewust om te gaan met afval. Door de lege Witlofverpakkingen bij het gescheiden afval weg te gooien, krijgt de klant korting op de volgende Witlof Skincare aankoop.

Witlof Skincare presenteert de Try & Travel set

Extra informatie:

Prijs Try & Travel Set: € 43,95. Inhoud Nourishing Facial Cream (15 ml), Balancing Toner (50 ml) en Cleansing Mousse (50 ml). Verkrijgbaar via de Witlof Skincare webshop, beautysalons en Holland & Barrett.

De Witlof Skincare productlijn
Witlof Skincare bestaat uit zes producten: Cleansing Mousse, Balancing Toner, Smoothing Peel, Nourishing Facial Cream, Regenerating Oil Serum en Pure Argan Oil. De basis van de producten zijn hydraterende bloemenwaters en herstellende plantaardige oliën die de huid balanceren, voeden en verzachten. Samen met vitaminen, antioxidanten en ingrediënten als hyaluronzuur en squalaan zorgen ze voor een gezonde huid met een natuurlijke glans.

Over Witlof Skincare
Witlof Skincare is in 2019 opgericht door Caroline van Eeuwijk en Cis Nijenhuis. Witlof is in essentie het antwoord op Caroline’s jarenlange zoektocht naar een huidverzorgingsmerk dat naast natuurlijk en effectief, ook lekker ruikt, knap oogt én betaalbaar is. Caroline en Cis: “Witlof staat voor ‘with love for your skin’. En Witlof is een clean, crisp, lekkere en sappige groente, die er mooi uitziet en boordevol vitamines en andere
voedingsstoffen zit. Net als onze producten. En dus, een echte Hollandse naam. Witlof, with love.”

Caroline van Eeuwijk
Na een carrière in de juridische wereld start Caroline in 2009 met C. Cosmetics, de eerste ecoluxury spa en beautywinkel in Amsterdam met clean skincare als specialisatie. Aanleiding voor Caroline’s carrièreswitch is haar jarenlange zoektocht naar een remedie voor haar allergieën. Tijdens deze queeste komt Caroline er geleidelijk achter wat het effect is van
voeding op haar lichaam en tegelijkertijd ontdekt ze wat voor schadelijke stoffen er in veel cosmeticaproducten zitten en wat de effecten hiervan kunnen zijn op de lange termijn. Na een verandering van haar dieet en skincare routine nemen Caroline’s allergieën af. Ze is enorm gelukkig en wil vervolgens niets liever dan haar kennis met iedereen delen die ook
met gezondheids- en huidproblemen kampt. Deze roeping realiseert Caroline – sinds 2009 -via C. Cosmetics, lezingen en workshops. Uiteindelijk brengt Caroline al haar ervaring en kennis samen in Witlof Skincare. Witlof ’s missie is daarom ook om meer bewustzijn te creëren over de samenstelling van producten en de effecten daarvan op je lichaam. Kortom:
weet wat je smeert!

Cis Nijenhuis
Cis, woonachtig in Londen, komt uit de internationale marketingwereld waar ze altijd keihard heeft gewerkt (o.a. voor het beautyteam van Proctor & Gamble). Het moederschap was voor Cis een eyeopener voor een pas op de plaats. Hierna volgt een bewustwordingsproces dat Cis doet besluiten om de corporate wereld vaarwel te zeggen. Ze gaat vervolgens aan de slag bij een natural healthcare bedrijf en in haar vrije tijd helpt Cis een buurtwinkel waar green beauty wordt verkocht. Cis speelt in de periode hierna met de gedachte om een eigen groene onderneming op te zetten. Als Cis en Caroline elkaar in 2018 treffen op een vriendinnendiner – ze zijn al bevriend sinds hun studententijd – vertelt Caroline over haar plannen om een clean beautymerk te lanceren. Cis beseft dat dit geen toeval kan zijn en
doet haar verhaal. De twee vriendinnen besluiten vrijwel direct om hun gedeelde passie en drive te bundelen met als resultaat: Witlof Skincare.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply