Beauty

5 onmisbare items voor in je (toilet)tas

5 onmisbare items voor in je (toilet) tas. Wanneer je er een paar dagen op uitgaat, dan wil je zeker weten dat je de belangrijkste spullen altijd binnen handbereik hebt. Niets is zo vervelend als op je bestemming aankomen en erachter komen dat je tandenborstel of je ondergoed bent vergeten. Met deze 5 items kom je in ieder geval fris en mooi verzorgd voor de dag. Zorg dus dat je deze producten altijd met je meeneemt. 

5 onmisbare items voor in je (toilet) tas

Mascara

Laten we eerlijk zijn. Hoewel lang niet elke vrouw elke dag make-up draagt, of heel weinig, slaan ze de mascara vaak alsnog niet over. Mascara is het meest gebruikte make-up item en dat is ook niet zo gek. Met de beste mascara zorg je ervoor dat je de make-up look helemaal afmaakt en je oogopslag er net wat vrolijker en wakkerder uitziet. Je mascara wil je dus het liefst de hele dag bij je hebben, maar in ieder geval altijd mee in je toilettas als je een weekendje weg of op vakantie gaat. Vergeet je de rest van je make-up, dan heb je in ieder geval je oude vertrouwde mascara nog om er fris uit te zien. Het vinden van de ideale mascara is voor iedere vrouw weer een zoektocht. En heb je net de perfecte gevonden, gaat hij weer uit het assortiment. De gouden tip bestaat helaas niet, het is een kwestie van uitproberen. 

lipbalm
5 onmisbare items voor in je (toilet)tas

Verzorgende lippenbalsem

Droge lippen zijn nooit fijn. Een fijne verzorgende lippenbalsem in je tas is dus geen overbodige luxe. In sommige lippenbalsems zitten schadelijke stoffen of producten die ervoor zorgen dat je droge lippen alleen maar droger worden. Hierdoor raak je al snel verslaafd aan zo´n product en ben je dus eigenlijk je probleem alleen maar erger aan het maken. Gelukkig heb je tegenwoordig ook fijne natuurlijke producten die geen kwaad kunnen voor je lippen.  

Voedende handcrème

Net als droge lippen, zijn ook droge handen geen pretje. Vooral in de winter kunnen je handen behoorlijk droog zijn. Maar ook nu we richting de zomer gaan kunnen je handen erg droog worden door de stralingen van de zon. Helemaal sinds we vanwege de pandemie vaker onze handen gingen wassen, werd de huid erg droog en trekkerig. Droge handen voelen niet alleen onprettig, maar zien er bovendien ook niet heel aantrekkelijk uit. Met een fijne crème heb je altijd zachte en verzorgd uitziende handen.

Een lekker parfum

Zodra je een geurtje opspuit, voel je je altijd direct een ander mens. Als je die heerlijke, zoete geur opsnuift dan waan je je even op een tropisch eiland. Bovendien is het een fijn idee dat je de hele dag door lekker kunt ruiken, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Ook je favoriete luchtje mag dus niet ontbreken in je tas. Het beste kies je voor een klein formaat, die past altijd in je tas en dan laat je de grote fles lekker thuis.

Bescherming tegen de zon

Onmisbaar in de zomer, maar eigenlijk ook in de winter, is een bescherming tegen de zon. Het beschermen van de huid is heel erg belangrijk, vergeet je dus ook nooit in te smeren tegen de schadelijke straling van de zon. Kies de factor die het beste bij jouw huid past en smeer lekker royaal. Om de huid van je gezicht te beschermen kun je ook kiezen voor een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht. Die zijn vaak minder plakkerig en zorgen ervoor dat je geen of minder last krijgt van bultjes of andere uitslag.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply