Beauty

Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum + Winactie

Eerder vond ik serums een overbodige luxe, inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn skincare
routine en gebruik ik er nu één die ik heel graag aan jullie wil voorstellen. Ik ben namelijk absoluut niet de beroerdste om mijn beautygeheimen met jullie te delen. Serums  worden regelmatig onderschat, maar zijn een belangrijke extra stap in je huidverzorging. Een serum, is namelijk een echte beauty quick fix.  Een snelle beautybooster, zeg maar.  Lees dus gauw verder over de Antipodes nacht serum voor een intensief herstel.

antipodes_bio_amable

Antipodes

Elizabeth Barbalich is begonnen met een huidverzorgingslijn in haar keuken in Wellington en zes jaar later was Antipodes een feit. Het is een van ’s werelds top biologische merken, het merk wordt verkocht bij  Selfridges en Sephora en bij de online retail reus ASOS , die als enige een wereldwijd bereik heeft van vijf miljoen. Antipodes bedenker Elizabeth Barbalich is zeer begaan met het leiden van een ecologisch verantwoorde onderneming, en het opleiden van mensen over de buitengewone voordelen van gecertificeerde biologische en premium natuurlijke huidverzorging.  Ze begon de ongelooflijke voordelen van de unieke bioactieve botanische extracten van Nieuw-Zeeland te verkennen en ontdekte de helende geheimen van het Maoridom. Het duurde niet lang voordat ze begon met het combineren van deze helende geheimen met het maken van haar eigen natuurlijke huidverzorging samen met toonaangevende cosmetische chemici van Nieuw-Zeeland. En na wat toegewijd onderzoek en ontwikkeling werd Antipodes op de markt gelanceerd met zeven producten. Het assortiment is bijna verdrievoudigd sindsdien, in slechts zeven jaar tijd, heeft Antipodes een reeks van 21 huidverzorgingsproducten voor vrouwen en mannen ontwikkeld. Door aan de vragende markt te voldoen wil Antipodes consumenten over de hele wereld een ruim assortiment huidverzorgings- en make-up producten aanbieden.  Door zich te onderscheiden dat elke formule wetenschappelijk gevalideerd is met de hoogwaardige ingrediënten, afkomstig uit de natuur van Nieuw-Zeeland. Wat een indrukwekkende missie, hier gaat mijn beautyhart echt sneller van kloppen! 

antipodes-pipet-drup

Antipodes Joyous Protein-Rich Night Replenish Serum

Deze intensieve op olie gebaseerd nachtserum hersteld zelfs de meest ultra droge en beschadigde huid. Het is een zijdezacht serum voor nachtelijk herstel van elastine. Het serum is rijk aan essentiële vetzuren zoals Gamma-linoleenzuur (GLA) uit frambozen en zwarte bessen extract en bevat wel 19 verschillende aminozuren uit Goji bessen om de huid in optimale conditie te brengen en houden. Subtropische hibiscus bloem en kiwi zaadolie helpen je teint te verfrissen. Pure skinfood and I love it!. Nog even op een rij de schoonheidskrachten van Antipodes.

 • Bewezen elastine toename van 60,5%!
 • Met biologische gojibes, framboospitolie en hibiscusbloem.
 • Geschikt voor normale en droge huidtypen
 • Helpt de huid te herstellen
 • Verfrist de teint

antipodes-ingredienten

Ingrediënten:

Ribes nigrum (blackcurrant fruit oil), Lycium barbarum (goji fruit extract), rubus Idaeus (raspberry seed oil), hibiscus sabdarifa ( hibiscus flower), fragrances of Blackberries: alpha isomethyl ionone, benzyl alcohol, citral, citronellol, coumarin, eugenol, farnesol, geraniol, isougenol, limonene, linalool.

antipodes-flesje

 Claudia en antipodes

Antipoden Joyous Night Replenishing Serum is het eerste product dat ik heb geprobeerd in deze reeks. Het is een merk wat ik nog niet kende. Zoals jullie misschien wel weten ben ik een echte pionier als het gaat om nieuwe treasures te ontdekken en deze in de spotlights te zetten. Dit serum is op oliebasis en de oliën in dit prachtige serum zijn Red Raspberry Seed Oil en Nieuw-Zeeland Zwarte bes Oil dat zijn essentiële vetzuren die de huid beschermd tegen UV straling en de huid hersteld. Samen met Hibiscus en Kiwi olie die de teint lekker verfrist. I love groene superfoods! 

Het product is licht, niet vettig en wordt gemakkelijk opgenomen door mijn huid waardoor het zacht aanvoelt en mijn huid een gezonde gloed krijgt.  En dat is zelfs vóórdat ik naar bed ga en het product de kans krijgt om zijn werk te doen. Ik gebruik de “vreugdevolle” voor het slapen gaan na mijn reinigingsritueel en ik moet eerlijk toegeven dat ik absoluut bekeerd ben tot het gebruiken van huidolie. Mijn huid ziet er in de ochtend zachter, gehydrateerd en evenwichtiger uit, hiermee bedoel ik minder vette T-zone en geen vlekkerige toestanden op mijn tere velletje! In het begin gebruikte ik een nachtcrème na het serum, maar op zich hoeft dat niet. Is je huid extreem droog en/of meer volwassen dan zou je kunnen profiteren van het gebruik van beide producten ’s nachts. De producten zijn uitvoerig getest en ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. 

Ik gebruik 5 tot 7 druppels van het serum( het is dus een oliestructuur die lijkt op rozenbottelolie) op mijn handpalmen, warm het op en druk het op mijn huid. (vergeet niet je hals en decolleté mee te nemen) Daarna masseer ik het in met zachte cirkelvormige bewegingen. Het serum wordt liefdevol opgenomen door mijn huid. De geur van dit serum is echt aangenaam, een perfecte combinatie van zwarte bessen en frambozen, het is niet overweldigend sterk, maar het ontspant me terwijl ik mijn gezicht een beetje een uplifting massage geeft! Het is een traktatie voor mijn zintuigen! Ik geniet echt van dat moment. De anti-aging effecten zal verder getest worden door mij, aangezien ik het product nog maar een maand probeer. Ik denk dat ik na 2 of 3 maanden iets kan zeggen over het anti-aging effect. Ik ben echt onder de indruk van dit product. Het is een ecoluxe lijn met natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten uit Nieuw-Zeeland waarbij de ingrediënten geheel  terug te vinden zijn naar de natuurlijke bron en de verpakkingen zijn recyclebaar en duurzaam. Antipodes staat voor pure en op resultaten onderbouwde huidverzorging van de bovenste plank, het heeft echt mijn hart gestolen. Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum kost €50 en is verkrijgbaar op de webshop van de Biggreensmile.

antipodes-serum

Weet je wat zo leuk is, je kan dit product nu ook zelf aanschaffen, want ik mag van de Biggreensmile weer een kadobon weggeven t.w.v. €50! Wat een feest zo vlak voor het weekend! Voor diegene die wint, heb ik een unieke code waarbij je zelf heerlijk kunt shoppen op de webshop van de biggreensmile. Maak kennis met het uitgebreide assortiment natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Er zijn producten voor, huid, haar en body maar ook voor de make-up lover is er een uitgebreide collectie van make-up producten. 

Hoe nu verder?

Eigenlijk heel makkelijk. Ik ga het jullie niet moeilijk maken. Daarom wil ik je vragen om de facebookpagina van Biggreensmile te liken en mijn facebook pagina Beautytag  en deze review te delen op je eigen facebook. Deze review staat ook op facebook, zo kan je het stuk ook  delen! Heb je geen facebook laat dat in de reactie hieronder even weten. Heb je wel beide pagina’s geliked en deze review gedeeld laat dat ook even weten, hieronder. Deelnemers uit Nederland en België zijn van harte welkom om gezellig mee te doen! Om de winnaar eerlijk te kiezen doe ik dat aan de hand van een random name picker (fruitmachine) De winnaar kies ik op vrijdag 7 oktober  a.s. en krijgt van mij per e-mail persoonlijk bericht. Heel veel succes!!

Wanneer er binnen 48 uur geen reactie komt, kies ik een nieuwe winnaar.


Zoals altijd bedankt, voor het lezen!!

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Jolanda
  september 23, 2016 at 9:40 am

  Ik ben helemaal gek op serums! Kende het merk overigens nog niet, maar klinkt goed! Ik doe dan ook heel graag mee met de winactie. Ik volgde je en Biggreensmile al op Facebook en heb je bericht gedeeld! ☺️

 • Reply
  Blog & Beauty
  september 23, 2016 at 9:47 am

  Ik volgde beide accounts al. En doe graag mee aan de leuke winactie. Duimen draaien en iedereen succes!

 • Reply
  Gonny
  september 23, 2016 at 10:18 am

  De zin helende geheimen van het Maoridom!
  Ik hou er van. Van geheimen en oreerde wijsheden. 60, 5 % elastiek toename kan mijn verslapte huid wel gebruiken.
  Mooi dat het merk biologisch is. In mijn badkamer staat nog te veel van het andere soort.
  Toffe actie ook!

  Zoveel moois te koop op Big Green Smile… dat wordt nog lastig. Ben benieuwd naar dit serum!

  Bedankt voor de kans

  • Reply
   Gonny
   september 23, 2016 at 10:20 am

   Ik like jullie beiden op FB en IG.
   En ga het nu delen.

   Fijn weekend!

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  september 23, 2016 at 10:22 am

  Wat een uitgebreide review, hartstikke fijn! Ik gebruik nu sinds een week ook een serum en ik moet zeggen dat het toch wel een goede toevoeging is in mijn routine, nu onmisbaar. Deze olie lijkt me ook heerlijk! klinkt goed adhv je omschrijving. Ik doe dan ook graag mee want heb op de site vele mooie items gespot! Ik heb de stappen uitgevoerd. Liefs,

 • Reply
  Sabine
  september 23, 2016 at 10:34 am

  Oké nu ben ik wel HEEEL nieuwsgierig naar dit serum. Alleen al om het feit dat er zoveel lekkers in zit qua fruit extracten, deze moet ik echt hebben <3 Doe graag mee voor de bon 🙂
  Ik heb alle stappen voorzien.

 • Reply
  Eva
  september 23, 2016 at 11:09 am

  Ah wow zeg! Wat klinkt dit goed. Ik doe even nu niet mee omdat ik genoeg op voorraad heb maar ik wens iedereen veel succes!

 • Reply
  Moniek jansen
  september 23, 2016 at 11:18 am

  Ik doe mee!
  Mijn huid kan wel wat extra’s gebruiken!
  Heel leuk stuk weer om te lezen en vooral veel informatie, zelf zou ikunnen geen 50 euro kunnen neerleggen voor een serum, maar winnen is altijd leuk.

 • Reply
  Astrid
  september 23, 2016 at 11:41 am

  Wat klinkt dat goed!! Ben heel benieuwd naar het assortiment van deze shop. Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Marian zw.
  september 23, 2016 at 12:02 pm

  Pagina’s waren al geliked, bericht gedeeld! Wow wat een gave prijs! Ik ga duimen!

 • Reply
  Yvonne
  september 23, 2016 at 3:12 pm

  Ik hou van een goed Serum, mijn huid reageert direct.

 • Reply
  Hilde
  september 23, 2016 at 4:25 pm

  Ik gebruik al serums sinds mijn 18e, maar deze is nieuw voor mij! Klinkt super lekker zeg!! Ik ga de Facebook pagina’s liken ( als ik dat nog niet heb gedaan ) en het bericht delen. 🙂

 • Reply
  Sonja de Jager
  september 23, 2016 at 6:15 pm

  Ge-?? en gedeeld!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit serum willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply
  Mariska
  september 23, 2016 at 7:59 pm

  Ik hou enorm van serums, een lekkere oppepper voor mijn huid. Ik doe dan ook graag mee met je gave winactie, zodat ik deze serum ook kan proberen?

 • Reply
  Grete Karina
  september 23, 2016 at 8:13 pm

  Ik like Beautytag en BigGreenSmile.nl allebei op FB en loot graag mee!
  Natuurlijk heb ik de review gedeeld.
  Nu maar duimen…….
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Reply
  Ivonne
  september 23, 2016 at 9:42 pm

  Geliked en gedeeld. Spannend! 🙂

 • Reply
  Tamara TS
  september 23, 2016 at 9:59 pm

  Mijn velletje kan wel weer wat extra hulp gebruiken, zeker deze herfst en winter, dus ik doe heel graag mee. (FB Tamara Mara Großmaul)

 • Reply
  Sazou
  september 23, 2016 at 10:13 pm

  Onwijs gaaf Claudia! Wat een prachtig natuurlijk merk Antipodes. Ik doe errug graag mee, want Big Green Smile heeft zoveel mooie merken/ producten die niet overal verkrijgbaar zijn! Heb jouw FB page een dikke like gegeven (Big Green Smile had ik al “geliked’) en jouw bericht uiteraard gedeeld 😉 Super bedankt voor deze gave winkans & veel succes met jouw mooie blog! 😀

 • Reply
  Sherry
  september 24, 2016 at 12:55 am

  Ik houd van biggreensmile. Mijn huid is supergevoelig dus ik bestel aktijd bij hun. Ik foe mee aan de winactie. Op fb Gedeeld ik had je al geliked ook had ik het bedrijf al geliked.

 • Reply
  Anja
  september 24, 2016 at 2:49 am

  Volg beide accounts al een tijdje en ben helemaal weg van de organische en biologische producten van Biggreensmile. Het merk Antipodes ken ik echter nog niet. Tijd om daar verandering in te brengen 🙂 Hele leuke winactie en ik doe heel graag mee…

 • Reply
  Ilsiee prins
  september 24, 2016 at 1:42 pm

  Wat een fijne revieuw. Dat klinkt veelbelovend. . Ben erg benieuwd of het ook iets voor mijn huid is,.. ik die graag mee voor dat fijne shoptegoed. Echt een fijne site, van alles voor je green smile in 1 handige site.. bestel er wel eens wat.. ideaal! Groetjes ilsiee

 • Reply
  Lucie
  september 24, 2016 at 3:29 pm

  Jouw blog is echt een verrassend leuke ontdekking Claudia, jouw goed geschreven review over Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum alleen al zit ik met een big smile te lezen, dit lijkt me dé oplossing om mijn huid een boost te geven en bijvoorbeeld die lachrimpeltjes nog maar even uit te stellen! En natúúrlijk maak ik dolgraag kans op een cadeaubon van Biggreensmile, want ik ben al heel lang fan, en ook van hun heerlijke én eerlijke producten! En nu dus ook fan van jou, ik hoop in de toekomst op nog veel meer mooie artikelen! O ja, en het spreekt vanzelf dat ik beide pagina’s geliked heb en deze review van harte gedeeld, en ik denk dat ik dit moois het via nog meer kanalen ga rondbazuinen! Succes met je blog!

 • Reply
  Anita H.
  september 25, 2016 at 10:11 pm

  Geliked en gedeeld!

 • Reply
  Melike
  september 26, 2016 at 8:49 pm

  Wat een heerlijk product lijkt het mij! Ik heb natuurlijk onlangs al een tegoed gewonnen en ik ben je daar nog steeds zo dankbaar voor! Ik vind het echt een geweldige webshop en ik had echt moeite met kiezen, aangezien er zoveel goeds verkocht wordt! Ik zal niet deelnemen aan deze winactie, omdat ik natuurlijk net al gewonnen heb. Ik gun het graag een ander en oh wat zal je die persoon ook super blij maken lieve Claudia!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  september 27, 2016 at 3:13 pm

  Dat lijkt me een heerlijk serum.
  Ik like beide Facebook pagina’s en eb de review gedeeld.

 • Reply
  Adelaide
  september 28, 2016 at 6:55 am

  Wij zijn ook echt fan van biggreensmile. FB van beide like ik al, ik heb gedeeld, en doe graag mee om weer extra te kunnen shoppen bij biggreensmile.nl

 • Leave a Reply