Beauty

Beauty report: Signature Facelift van Revité Skincare

 

Ik kom al jaren met veel plezier bij Gineke van Revité Skincare. Gineke is naast schoonheidsspecialiste ook massagetherapeute en kwaliteit, persoonlijke aandacht, en ontspanning staan bij Gineke voorop. Ik vind het zo heerlijk om naar haar te gaan. Ik word twee uur lang lekker in de watten gelegd en kan me helemaal ontspannen. Mijn huidje wordt grondig aangepakt, willen we dat niet allemaal?  en na afloop wandel fris en fruitig de deur weer uit. Vandaag laat ik jullie aan de hand van een vlog zien wat een peeling inhoudt van Image Skincare. Nieuwsgierig? kijk dan snel verder.

Gineke werkt o.a met Image Skincare, een huidverzorgingslijn waar ik echt heel enthousiast over ben en zelf ook gebruik. De huidverzorgingsproducten van Image zijn Medisch-cosmetisch en bevatten zeer hoge percentages actieve werkstoffen. Image Skincare is ontwikkeld door huidspecialisten en artsen.

Wat zijn peelingen:

Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. Een peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. Hello flawless skin!!

 

 

De Signature Facelift – peeling

Voorbereiding op de peeling:

reiniging (Medium)

Reiniging 1: Vital c cleanser: Deze cleanser verwijderd op een zachte wijze make-up en onzuiverheden.  Essentiële antioxidanten en vitamines kalmeren droge, gedehydrateerde en rosacea huid.
Reniging 2: Agelss cleanser: 3-in-1 gezicht en lichaamsreiniger. Exfolieert, verwijderd make-up en olie, balanceert de pH van je huid. Een zachte glycolzuur mix dat de huid zachter maakt.
Degreasing prep lotion: Een lotion die de huid ontvet. Verwijdert  olie en bacteriën. Voorbereiding  op de peeling of facial van Image.


Signature facelift (peeling):

peeling (Medium)

De peeling bestaat uit 4 lagen.

Eerste laag: Signature facelift ( bevat 30% Vitamine C). De hoge dosis aan vitamine c dringt de huid binnen om de huid te verstevigen. Het bevat glycolzuur. Glycolzuur exfolieert de huid en maakt het zacht. Door de hoge dosis actieve enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid oplichten.
Tweede laag: Ageless total resurfacing masker: Een mix van glycol – en salicylzuur en micro kristallen, die zachtjes de dode huidcellen verwijderen. Verminderd tevens pigmentvlekken. Dit masker is een mooie thuis peeling.
Derde laag: Signature facelift
Vierde laag: Vital c hydrating enzyme masker( 15% Vitamine C): Dit masker exfolieert op een zachte manier de doffe, vale, droge huid.  A,C en E vitamines zorgt voor een gezondere huid. Verwijderd dode huidcellen, terwijl de huid gevoed word met antioxidanten en vitaminen en mineralen. Zorgt nog voor uren aan hydratatie na gebruik door de hyaluronzuur.


Na het verwijderen van de peeling worden er huidverzorgingsproducten aangebracht..

verzorging (Medium)

Hyaluronzuur: geeft je huid een mega vocht boost, gemengd met de intense lightening serum verzorgd verkleuring en roodheid van de huid. Verminderd op een zachte wijze ontstekingen. Kalmeert de huid. Ook na een behandeling, laser en harsen.
Vital c hydrating anti-aging serum: Verjongt de droge, vale  en vermoeide huid.  Minimaliseert en verzacht zichtbare effecten van stress en vermoeidheid.
Ormedic balancing eye lift gel: verzacht en vermindert fijne lijntjes, vermindert donkere kringen, ontspant kraaienpootjes en hydrateert de huid rondom de ogen.

Prevention +: Moisturizer met spf 30. Met time released hydratatie

 


Mijn huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging en acne-littekens verminderen sterk. Ik krijg vanuit mijn omgeving vaak complimenten over mijn huid die er mooi, egaal en gezond uitziet. Veel vriendinnen willen mijn geheim weten. Ik ga wel 1x in de 6-8 weken naar Gineke voor deze peeling omdat in die tijd de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

Wil jij ook een keer een peeling ( inclusief uitgebreide gezichtsmassage en epileren) bij Gineke van Revite Skincare ondergaan? dan heeft ze nu een hele fijne aanbieding. Boek je nu een peeling dan krijg je 10% korting en een post-treatment kit cadeau. Dit is de link van haar site: Revite Skincare.

Ook heeft ze nog de volgende aanbiedingen:

B1 (Medium)Winter Treatment 72dpi rgb (Medium)


Heb jij wel eens een peeling laten doen? en wat vond je ervan?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply