Beauty

Korean Skincare Tony Moly Egg Pore serie

Zuid-Korea is verantwoordelijk voor mega veel innovatie op beauty gebied! Zuid-Korea is geobsedeerd door beauty. Koreaanse vrouwen zijn prachtige dames die heel veel over hebben voor een prachtige, dewy, gladde huid. Zichtbare poriën zijn een grote no-no.  Zuid-Koreaanse vrouwen hebben een enorme passie voor het verzorgen van hun huid. Niets is ze teveel. Een gladde en flawless skin is in Zuid-Korea een waar status symbool en dat is ook de reden denk ik, dat cosmeticahuizen enorm veel tijd en geld  steken in het ontwikkelen van vernieuwende huidverzorgingsprodcuten. Dus toen ik drie hele bijzondere Koreaanse beautyproducten opgestuurd kreeg van Tony Moly , kon ik niet wachten op ermee aan de slag te gaan! Benieuwd wat ik opgestuurd kreeg?  lees dan snel verder!

Zuid- Korea beauty

Zuid- Koreaanse vrouwen vermijden de zon en beschermen hun huid altijd tegen de schadelijke invloed van UV-straling. Hoge SP-filters komen alleen in hun woordenboek voor. Het Aziatische schoonheidsideaal is een zo licht mogelijke teint. De K-girls zullen hun huidje nooit genadeloos overleveren aan de zon. Ik had een keer ergens gelezen dat de beautyroutine van K-girls uit 10 stappen bestaat.  Cleansing is heel belangrijk, maar ook serums en essences maken te alle tijde deel uit van de dagelijkse routine.

Het begon allemaal met de BB en CC creams. En toen kwam het slakkenslijm. En toen de sleeping packs(gezichtsmaskers waar je in slaapt). Op de voet gevolgd door de ‘cushion’ foundations. En wie weet waar Zuid-Korea zijn beauty fans nog verder mee zal gaan verrassen. Ik volg deze ontwikkelingen als beautyliefhebber op de voet, want Korea is een fantastisch land als je net zo als ik gek bent op beauty.  Ik hoop echt binnen een paar op vakantie te gaan naar Zuid-Korea. Want ik wil het allemaal met eigen ogen zien en ervaren.

Tony Moly

Tony Moly is opgericht in 2006 in Seoul, Zuid-Korea. Het is een van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty Scene. Door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en de innovatieve technologieën wordt Tony Moly erkend als één van de pioniers op het
gebied van Koreaanse beauty trends. De producten staan bekend om de stijlvolle en unieke verpakkingen. Koreaanse beautymerken winnen steeds meer aan populariteit en bekendheid wereldwijd. Tonymoly is in 52 landen verkrijgbaar.

Egg Pore Serie

De Egg Pore serie Tony Moly zijn een wereldwijd succes en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Deze producten staan niet alleen adorable in je badkamer, maar maken ook waar wat ze beloven.
Beauty-junkies, let op! Laat je verrassen door deze Tony Moly beautywonders die je huid gereinigd en stralend achterlaten.
Je hebt het vast ooit gelezen, eieren zijn kleine vitaminebommetjes vol met vitamine B, eiwitten, ijzer en lecithine en werken zowel verzorgend als voedend voor je huid. Geen wonder dat Tonymoly eieren hét hoofdbestanddeel maakte van deze productlijn. Als je het Tony Moly stappenplan volgt is een stralende huid gegarandeerd.  ‘Bye, bye’ mee-eters en onzuivere poriën, ‘hello’ stralende huid à la Koreaanse celebs.

Steam-up

De Tony Moly Egg Pore Blackhead Steam Balm is een heel bijzonder ei. Dit reinigende product bevat een zachte op olie gebaseerde balsem die de huid verwarmt en de poriën op thermo-therapeutische wijze opent. Minutenlang je huid stomen boven een stoombad of met een stoom-handdoek is dus niet meer nodig. Na het aanbrengen verandert deze balsem in een gel-achtige textuur, waardoor vuil, overtollig talg en mee-eters gemakkelijk worden verwijderd. De Tony Moly steam balm is gebaseerd op eier-extract, zeezout, houtskoolpoeder en vitamine E, die je huid gehydrateerd en schoon achter laat.

Cool-down

De beste beauty rituelen gaan gepaard met een steengoed masterplan. ‘Great skin’ betekent ‘great care’. Tonymoly sluit zich hierbij aan. Met de producten uit de Egg Pore Serie werk je namelijk stapsgewijs toe naar het beste resultaat. Na het stomen van de huid volgt een ritueel met de Egg Pore Tightening Cooling Pack gebaseerd op ei-extract. Deze pack werkt als een masker, het reinigt de huid door middel van klei en door het gebruik van ijswater uit Alaska voelt je huid verkoeld, zuiver en zacht aan. Naast een cool down pakt dit masker in een handomdraai overtollig talg aan waardoor vuil en mee-eters geen kans meer krijgen!

Gouden tip

De gouden tip komt natuurlijk uit een gouden Tony Moly ei. Wil je nog make-up aanbrengen, vergeet dan niet stap 3, het aanbrengen van de Tony Moly Egg Pore Silky Smooth Balm. Deze all-day hydraterende balsem met eiwit als één van de hoofdbestanddelen maakt de huid zacht en olie-vrij, waardoor je make-up goed en langer op zijn plaats blijft zitten. Selenium- en kamille extract zorgen ervoor dat poriën minder zichtbaar zijn en EGF (Epidermal Growth Factors) zorgt dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt. Et voilà… een zachte en egale huid als resultaat.

Prijs en verkrijgbaarheid

Egg Pore Blackhead Steam Balm € 16,99
Egg Pore Tightening Cooling Pack € 16,99
Egg Pore Silky Smooth Balm € 16,99

 

Verkrijgbaar https://www.tony-moly.eu/nl/of bij ICI Paris


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Heb jij dit merk wel eens gebruikt?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mieke | mieksmind
    april 28, 2018 at 7:18 pm

    ik vind deze eitjes echt zo leuk! en daarnaast lijken me het ook fijne producten

  • Leave a Reply