Beauty

ASPA Den Haag Pedicure behandeling

Ongeveer 2 maand geleden werd ik uitgenodigd door Azra Secerbegovic van ASPA uit Den Haag. Ik had deze powervrouw leren kennen op een event die zij had georganiseerd. Waarbij ik weer in de gelegenheid werd gesteld om 3 voor mij onbekende prachtige merken te ontdekken. Het ging om  Margaret Dabbs, Richard Mears (Cult51) en Alexandra Janson van het nieuwe Oilixia. Margaret Dabbs is een vooraanstaande voet expert en ik liet haar tijdens ons onderonsje mijn voeten zien, dat ging niet erg gemakkelijk omdat ik mij al jaren schaam voor mijn voeten. Ze was er gelukkig niet van onder de indruk maar wilde wel erg graag aan de slag gaan met mijn voeten. En aangezien Margaret in Engeland woont bood Azra aan om mijn voeten een pedicure behandeling te geven in Den Haag.  De volgende beelden kunnen schokkend zijn……. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Je kunt de huid vergelijken met de aarde. Bij lange tijd van droogte, krijgt de aarde allemaal scheuren en barsten. Ditzelfde gebeurd met je voeten als je ze niet goed verzorgt.

 

Voor de lezer links Azra.

 

Azra oprichtster ASPA

Ik begon ASPA als een natuurlijke uiting van mijn opleiding en interesses. Na het leren over de kracht van verschillende planten vroeger, heb ik besloten om planten en plantkunde aan The Royal Botanic Gardens, Kew (Verenigd Koninkrijk) te bestuderen. Daarna heb ik vele jaren in de verkoop en marketing van verse biologische producten en natuurlijke cosmetica gewerkt.
Tijdens het werken met biologische producten in het bedrijfsleven, droomde ik over het opzetten van een salon en spa die eerlijke, natuurlijke schoonheid producten en de nieuwste technologie gedreven behandelingen kan brengen. Mijn persoonlijke missie is schoonheid zonder het gebruik van snelle oplossingen en agressieve chemische stoffen op je huid. Ik vind het erg leuk om de verbeteringen te kunnen zien in een cliënt’s zelfvertrouwen als de huid er gezond en stralend uitziet en de overall wellbeing is verbeterd. Drie woorden die mijn bedrijf beschrijven zijn: persoonlijke aandacht voor elke klant, hoogwaardige producten, persoonlijk op-maat behandelingen.

In de schoonheidssalon in Den Haag wordt er gebruik gemaakt van van natuurlijke, biologische, duurzame en eerlijke beauty producten voor de gezichtsbehandeling, massage, manicure en pedicure behandelingen. 100% eerlijke schoonheidsproducten.

Margaret and me

Margaret Dabbs

Margaret Dabbs, een erkend voetspecialist en podologe opende in 1998 haar eerste Foot Clinic in Londen. De huid van onze voeten heeft veel te verduren en heeft specifieke behoeftes op het gebied van verzorging. Margaret zag een gat in de markt en ontwikkelde een speciale lijn voor de voeten om thuis te gebruiken. De producten hebben als belangrijkste ingrediënt Australische biologische EMU Olie. Deze olie staat bekend om zijn genezende, anti-ageing en hydraterende eigenschappen en wordt al eeuwen als medicijn door de Aboriginals gebruikt. De olie zit onder de veren van de Emu, is huidvriendelijk en heeft anti-schimmel eigenschappen. De lekkere frisse geur van de producten komt van de Australische Lemon Myrtle (citroen tea tree). Bijna 20 jaar later heeft Margaret Dabbs overal Foot Clinics zoals in Harrod’s, Fortnum & Mason, Liberty, Selfridges en in Dubai.

 

Pedicure behandeling bij ASPA Den Haag

Pedicure bij ASPA betekent een volledige herziening van de voeten die uniek is in Den Haag. De behandeling wordt uitgevoerd op een droge voet om de uitzonderlijke langdurige resultaten te waarborgen. De voeten zijn veranderd met de veilige verwijdering van alle dode en droge huid en eelt. De nagels worden gevormd, gepolijst en re-gehydrateerd, en de voeten worden gerevitaliseerd en weer fluweelzacht. Deze samensmelting van gezondheid en schoonheid lijkt op een medisch pedicure  en maakt gebruik van de prachtige voetverzorgingsproducten van Margaret Dabbs.

De behandeling

♥ Eerst werden mijn voeten behandeld met de  Margaret Dabbs Professional Foot File, deze is ontworpen met behulp van gecomprimeerde crystal technologie. De Margaret Dabbs Londen Professional Foot File is perfect voor het effectief en veilig verwijderen van harde huid van de voeten. Mooi slank en elegant met een roestvrij stalen behuizing, is hij snel en makkelijk te gebruiken en geeft hij superieure, langdurige resultaten door het gelijkmatig en efficiënt verwijderen van de huid. Een foot file die met niks anders te vergelijken is. De Ferrari onder de voetvijlen! Ik heb hem na de behandeling zelf aangeschaft. € 36

♥ Daarna kregen mijn voetjes een heerlijk  ontspannend voetenbad om gezwollen en branderige, droge voeten te herstellen. Dagelijks te gebruiken in kuurvorm om gezwollen, extreem droge voeten te herstellen of wekelijks om de voeten gezond te houden. De Margeret Dabbs Hydrating Foot Soak  is ontworpen om langdurig, met effectieve verlichting, te zorgen voor bevrijding van gezwollen voeten en uitgedroogde en gebarsten huid en nagels. 200 ml €32

♥ De derde stap in deze heerlijke en ontspannen behandeling bestond uit gemalen Tea Tree Leaf en puimsteen, deze geconcentreerde Foot Mousse € 32 met een rijke romige textuur heeft mijn voeten gescrubt tot in perfectie. De werkzame bestanddelen van de Exfoliating Foot Mousse zullen helpen om de lagen van dode huidcellen te verwijderen, terwijl de Emu Oil de huid diep hydrateert en voedt. 100 ml €32

♥ Vervolgens werd mijn voetjes verwend met de bekroonde en Award-winning lotion luxe romige Margaret Dabbs Hydrating Foot lotion €35 die onmiddellijk absorbeert en zichtbaar de huid hydrateert, waardoor mijn voeten diep gevoed werden en zacht aanvoelen. Met de ingrediënten van Emu Olie en de geur van citroen mirte, heeft dit product inmiddels een wereldwijde heldenstatus verdiend.  Het is rijk aan Emu Oil en pure Tea Tree Oil om de natuurlijke anti schimmel en antibacteriële eigenschappen van de huid te bevorderen. Het is perfect voor dagelijks gebruik om de voeten te beschermen en gezond en fit te houden.  Deze heb ik ook zelf aangeschaft. 200 ml €35

♥ En last but not least eindigde deze uiterst effectieve, verzorgende en super ontspannende pedicure met de meervoudig werkende functionele Foot Hygiëne Cream om de symptomen te helpen te verlichten van pijnlijke droge huid en verkleurde nagels. Het is dé perfecte hygiënische maatregel om de voeten te beschermen en gezond en fit te houden. Het is rijk aan Emu Oil en pure Tea Tree Oil om de natuurlijke anti schimmel en antibacteriële eigenschappen van de huid te bevorderen. Perfect voor dagelijks gebruik. Deze cream heb ik ook aangeschaft voor thuis gebruik. Ik had tijdens de behandeling nog steeds niet gezien hoe mijn voeten eruit zagen. Ik zag wel dat Eva bij elke stap steeds meer begon te glunderen maar ik had geen idee hoe het eruit zag. 200 ml €26

Voor foto!

Claudia en Margaret Dabbs

Ik moet jullie iets bekennen. Ik schaam mij al jaren voor mijn voeten. Ik heb namelijk volgens de huisarts extreem droge voeten, met enorm veel eelt, kloven en schilfers.Dus de foto die ik zo aan jullie laat zien is niet over 1 nacht ijs gegaan. Verschillende doktersbezoeken, pedicures, crème’s op recept, weken met soda,slapen met klovenzalf en een sokje, ik heb al van alles geprobeerd om er iets tegen te doen, maar niks werkt bij mij. Mijn  voeten zien er zo onverzorgd uit dat ik ze nu al jaren verwaarloos.

Volgens de Oosterse geneeskunde, staan alle organen en lichaamsdelen in verbinding met punten op de voeten. Een goede verzorging van je voeten is derhalve belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de conditie van zowel lichaam als geest. Jouw voeten zijn jouw fundament. Ze dragen jouw gewicht en brengen je overal heen. En wat doe ik, ik verwaarloos mijn voeten. Volgens pedicure Eva van ASPA speelt naast  de droge huid meer factoren een rol bij het ontstaan van mijn hielkloven: het dragen van open schoenen en slippers, hormonale veranderingen en het lopen op blote voeten op harde en droge oppervlakken. Dit zijn mijn factoren volgens Eva. Ik loop thuis, zelfs in de winter op slippers.

Haar uitdaging was om mijn voeten en nagels weer mooi te maken en mij te laten voelen hoe blij ik weer kan zijn met mij voeten! En Holy moly wat een geweldig resultaat.  Ik wist niet wat ik zag! Wat een verbazingwekkend resultaat. Wat is het fijn om poezelige, mooie voetjes te hebben. Ze heeft al mijn eelt ( ook de hielkloven) weggehaald, nagelriemen kort gewiekt (hard nodig), nagels gepolijst en netjes afgeknipt. Eva is wel 1,5 uur met mijn voeten bezig geweest. Ik was super blij, want mijn voeten hadden er in heel wat jaren niet zo mooi uitgezien! En toen ik klaar was dacht ik: ‘Waarom doe ik dit niet veel vaker?!’ Ik besloot, toen ik de salon uit liep, nooit weer mijn voeten zó te laten verslonzen en minstens eens per 8 tot 12 weken mijn voeten aan de specialistische handen van een pedicure te onderwerpen. Want mijn voeten en ik zijn het waard! We zijn nu een maand verder en ook tijdens mijn wittebroodsweken heb ik trouw de producten van Margaret Dabbs gebruikt, want ik wil nooit meer mijn voeten zo in de steek laten.

Na foto, No filter!

 

Lieve Azra en Eva heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid op alle fronten. Jullie zijn een geweldig en kundig team! Hopelijk tot snel.


ASPA is de enige schoonheidsspecialist in Den Haag met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid. Klik Hier voor meer informatie over de behandelingen en website.

ASPA Den Haag
Since 7 March at
Antonie Heinsiusstraat 60
2582 VV The Hague
The Netherlands

Tel: 065 11 37 656
Tel: 070 345 0215
Email: info@aspadirect.com


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Verzorg jij je voeten goed?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  bychristiana
  augustus 1, 2017 at 8:30 pm

  WAUW Claudia wat een enorm verschil. Ik snap dat je hier HEEL blij mee bent;-) Ik heb zelf ook veel last van eelt, maar kan het zelf met een gewone voetvijl gelukkig altijd prima onder controle houden. Ik heb laatst voor het eerst een pedicure gehad, en dat vond ik wel echt geweldig. Over drie weekjes ga ik weer op vakantie, en voor die tijd ga ik er absoluut weer een nemen;-) Het is echt prettig om verzorgde voeten te hebben, zeker in de zomer want dan kun je zonder nadenken steeds je slippertjes aantrekken!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  augustus 2, 2017 at 7:16 am

  Dat klinkt goed zeg! Heerlijk om je voeten eens even goed te laten verzorgen. Ik denk dat je hele lichaam daar zelfs van opknapt.

 • Reply
  Fleur
  augustus 2, 2017 at 8:05 am

  Wat een fijne behandeling. Ik herken de droge voeten, die heb ik ook. Ik zou ook vaker naar de pedicure moeten gaan

 • Reply
  cindy
  augustus 2, 2017 at 10:22 am

  Nee ik verzorg ze eigenlijk niet zo goed maar ik verdraag ook niet dat er iemand aankomt dus dat maakt het wel moeilijk. Dit ziet er wel een goede verzorging uit.

 • Reply
  MamaPlaneet
  augustus 2, 2017 at 10:27 am

  Margaret Dabbs en Dubai daar heb ik eens over gehoord geloof ik. Maar dat een aantal jaar geleden. Volgens mij hing haar foto aan de muur tijdens mijn laatste pedicure behanding.

 • Reply
  Jody
  augustus 2, 2017 at 10:41 am

  Wow! Wat een verschil! Ik heb ook geen mooie voeten, maar ik haat het als iemand eraan komt.. Lijkt me dan niet zo fijn een pedicure.. 😉

 • Reply
  Manon
  augustus 2, 2017 at 1:01 pm

  Ik snap wel dat je hier blij mee bent want het is een enorm verschil! Fijn zo een behandeling zeg. Ik heb bepaalde plekjes die heel droog zijn onder mijn voeten

 • Reply
  Sonja
  augustus 2, 2017 at 8:12 pm

  Oooooh Claudiaaaaa… wat vervelend zeg. Ik heb het met je te doen! Dat moet ook pijnlijk zijn.
  En ik moet zeggen dat deze dame ontzettend hard gewerkt heeft om jouw voeten weer te laten stralen! Verbluffend!

 • Reply
  Merel
  augustus 2, 2017 at 9:10 pm

  Wat een verschil en wat fijn dat je je voeten lekker hebt laten vertroetelen. Goed dat je het toch gedaan hebt, ondanks je gevoelens vooraf.

 • Reply
  esther
  augustus 4, 2017 at 10:20 pm

  Oh ik doe dit echt te weinig terwijl ik het best kan gebruiken. Droge voeten die altijd heel moe zijn 😉

 • Reply
  Nicole Orriëns
  september 2, 2017 at 11:28 am

  Ik heb mijn voeten eigenlijk nog nooit goed verzorgd! Dit lijkt me echt wel heel goed voor de ’trouwe onderdanen!’

 • Leave a Reply