Beauty

Cera di Cupra, lanceert een nieuwe prebiotica lijn

Cera di Cupra, lanceert een nieuwe prebioticalijn

Het Italiaanse Cera di Cupra, bekend om haar hoogwaardige huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis, lanceert een nieuwe prebioticalijn met drie crèmes en een heerlijk gezichtsmasker. De verfijnde producten, geschikt voor zowel vrouwen als mannen vanaf 25 jaar, zorgen intens voor ieder huidtype en maken de Prebiotica lijn van Cera di Cupra tot een complete ervaring. De verzorgingslijn bestaat uit de ENERGIZZANTE dagcrème, de RIGENERANTE nachtcrème, TONIFICANTE dag- en nachtcrème (multi-actief) en de REGENERATE anti-wrinkle mask.

Aan de nieuwe verzorgingslijn voegt Cera di Cupra een prebiotisch complex toe, met effectieve ingrediënten die op de bovenste laag van de huid voor de perfecte balans zorgen. Micro-biotica geven de kwetsbare huid een waardevolle extra bescherming. Schadelijke invloeden van buitenaf en UV-straling worden geweerd, zodat de huid op eigen kracht straalt en satijnzacht aanvoelt.

Het toepassen van Prebiotica is één van de belangrijke internationale beautyontwikkelingen op dit moment. Het zorgt voor een gezonde, mooie huid met een jonge, frisse en egale teint.

Prebiotica zijn plantaardige stoffen die niet door het lichaam worden opgenomen. Op dezelfde manier waarop Probiotica het evenwicht van de interne bacteriële flora bevordert, zo stabiliseert Prebiotica de microflora die op de huid aanwezig is.

CERA di CUPRA PREBIOTICA

Bij regelmatig gebruik helpen de gezichtscrèmes uit de nieuwe lijn van Cera di Cupra de huid te beschermen en te versterken. Dit mede door de toegevoegde prebiotische vezelextracten die op het huidoppervlak werken.

Deze nieuwe producten van Cera di Cupra zijn toonaangevend en bovendien vriendelijk geprijsd. Verkrijgbaar via www.ceradicupra.nl en www.ceradicupra.be.

NERGIZZANTE Anti-Age dagcrème € 14,90

Cera di Cupra, lanceert een nieuwe prebioticalijn

Hydrateert de huid en helpt de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Het geeft de huid een nieuwe, energieke boost en houdt de huid zacht en soepel. De UV-filters beschermen de huid tegen de vorming van rimpels veroorzaakt door de zon. Op basis van onder meer:
BETAINE: prebiotisch werkstof in combinatie met huid verstevigende elementen
SOYA PROTEINS: ondersteunen de natuurlijke anti-oxidante werking van de huid
AVOCADO OIL: rijk aan vitaminen en mineralen tegen huidveroudering

RIGENERANTE Anti-age nachtcrème € 14,90

Cera di Cupra, lanceert een nieuwe prebioticalijn

Bij dagelijks gebruik ondersteunt het ’s nachts de huidregeneratie, het voedt de opperhuid, houdt deze ontspannen, verstevigt en helpt het de huidveroudering te vertragen. Met de werkzame stoffen:
BETAINE: prebiotisch werkstof in combinatie met huid verstevigende elementen
SHEA BUTTER: met verstevigend en regenererend effect
AVOCADO OIL: rijk aan vitaminen en mineralen tegen huidveroudering

TONIFICANTE dag- en nachtcrème (multi-actief) € 16,90

Hydrateert en verstevigt de huid, vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes, geeft kracht aan de huid die voelbaar zachter wordt. Met UV-filters tegen de schadelijke invloed van het zonlicht op de huid. Samengesteld met onder meer:
BETAINE: prebiotisch werkstof in combinatie met huid verstevigende elementen
JOJOBA OIL: revitaliseert, maakt de huid stevig en geeft deze spankracht
AVOCADO OIL: rijk aan vitaminen en mineralen tegen huidveroudering

REGENERATE ANTI-WRINKLE MASK € 15,90

Een intensief voedende behandeling geeft de huid nieuwe energie en vitaliteit en maakt deze steviger en soepeler en bevordert de huidvernieuwing.

REVITALYS TM: een innovatief complex op basis van algen, rijk aan proteïne, bètacaroteen en luteïne. Het voedt en herstelt de huid, en gaat de huidveroudering tegen.

ALPHA HYDROXY ACIDS: behoudt het vochtgehalte in de onderste laagjes van de opperhuid en voorkomt dat de huid vocht verliest. Het zet de huid aan maken voor een vitale huid – die straalt en zacht aanvoelt.

Op mijn blog staat ook nog en artikel over de nieuwe collageen lijn van CERA di CUPRA


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like