Beauty

Cera di Cupra, het Italiaanse cosmeticamerk in Nederland

Cera di Cupra, het Italiaanse cosmeticamerk in Nederland

KRACHTIG ITALIAANS BEAUTYDUO VOOR EEN STRALENDE RIJPERE HUID
Nieuwe collageen lijn van CERA di CUPRA
Cera di Cupra, het Italiaanse cosmeticamerk dat bekend staat om haar verzorgingsproducten op basis van bijenwas, introduceert een nieuw fenomeen: Collageen & Multivitamine Serum en Crème. Een dynamisch en betaalbaar beauty duo, dat de rijpere huid effectief tot bloei brengt en geschikt is voor ALLE huidtypes.

Cera di Cupra, het Italiaanse cosmeticamerk in Nederland
Cera di Cupra Collageen & Multivitamine Serum 30 ml

Dit NIEUWE geconcentreerde serum biedt een exclusieve mix van voedende en ultra-actieve ingrediënten met een anti-rimpel en verstevigende werking. Dit serum geeft de rijpere huid een effectieve en zeer krachtige energieboost.

Ingrediënten
Zeecollageen – Collageen bevindt zich niet alleen in botten, tanden, kraakbeen en pezen, het zit ook in je huid. Na je 25e jaar neemt collageen langzaam af. Zeecollageen is rijk aan aminozuren, eiwitten en Omega 3. Het helpt de huid stevig en soepel te houden en de celstructuur te versterken.Multivitaminen complex – We kennen twee soorten huidveroudering: chronologische en foto geïnduceerde veroudering.  De eerste geeft (diepe) rimpels en maakt de huid minder soepel, de tweede ontstaat door externe factoren zoals vervuiling, zonlicht en chemische stoffen. Deze vorm van veroudering uit zich in fijne lijntjes, verdikking en vlekjes op de huid. Het multivitaminen complex in het serum beschermt en draagt bij aan het herstel van de natuurlijke beschermlaag (lipiden) van de huid. Daarnaast worden de antioxidanten en anti-aging afweer van de huid naar een hoger niveau getild. Dit zorgt voor een gezond ogende en stralende teint.
Honingextract – Cera di Cupra is al jaren beroemd om zijn toevoeging van honing en honingextract in zijn traditionele lijn. In het Collageen & Multivitamine Serum draagt het in hoge mate bij aan de natuurlijke voeding en bescherming van de huid. 

Eigenschappen
Voedt en repareert – Beschermt de huid tegen oxidatieve schade door de natuurlijke fysiologische afweer te versterken en het stimuleren van de herstelprocessen.
Heelt en verzacht – Werkt actief tegen rimpels en de tekenen van een verslapte huid; de huid voelt steviger en tegelijkertijd meer ontspannen aan.

Verstevigt de huid – De collageenproductie wordt gestimuleerd om het verslappen van huidweefsel en het verlies van elasticiteit tegen te gaan.

 Gebruik

Het Collageen & Multivitamine Serum is geschikt voor ieder volwassen huidtype. De beste resultaten worden bereikt als het samen met de Collageen & Multivitamine crème wordt gebruikt. Maak de huid eerst goed schoon met de Cera di Cupra Acqua Micellar Water of met de Cera di Cupra hydraterende reinigingsmelk, met hyaluronzuur. Breng het serum aan, laat het goed intrekken en breng de crème aan.
Je kunt ook enkele druppeltjes van het serum door de crème mengen.

Cera de Cupra Collageen & Multivitamine Crème 50 ml

Deze NIEUWE voedende en herstellende collageen & multivitamine crème van Cera di Cupra is een geavanceerde oplossing in de strijd tegen huidveroudering. Met dank aan essentiële ingrediënten als zeecollageen, multivitaminen complex, honingextract en hoogwaardige voedende elementen. De crème heeft een fluweelzachte textuur en is perfect voor de vermoeide en doffe huid.

Ingrediënten

Zeecollageen – Collageen bevindt zich niet alleen in botten, tanden, kraakbeen en pezen, het zit het ook in je huid. Na je 25e jaar neemt collageen langzaam af. Zeecollageen is rijk aan aminozuren, eiwitten en Omega 3. Het helpt de huid stevig en soepel te houden en de celstructuur te versterken.Multivitaminen complex – We kennen twee soorten huidveroudering: chronologische en foto geïnduceerde veroudering.  De eerste geeft (diepe) rimpels en maakt de huid minder soepel, de tweede ontstaat door externe factoren zoals vervuiling, zonlicht en chemische stoffen. Deze vorm van veroudering uit zich in fijne lijntjes, verdikking en vlekjes op de huid. Het multivitaminen complex in het serum beschermt en draagt bij aan het herstel van de natuurlijke beschermlaag (lipiden) van de huid. Daarnaast worden de antioxidanten en anti-aging afweer van de huid naar een hoger niveau getild. Dit zorgt voor een gezond ogende en stralende teint.
Honingextract – Cera di Cupra is al jaren beroemd om zijn toevoeging van honing en honingextract in zijn traditionele lijn. Ook in de Collageen & Multivitamine Crème draagt het in hoge mate bij aan de natuurlijke voeding en bescherming van de huid.

Eigenschappen
Voedt en repareert – Beschermt de normale en droge huid door de natuurlijke fysiologische afweer te versterken en het stimuleren van de herstelprocessen.

Specifiek actief – Bestrijdt rimpelvorming en de tekenen van een slappe huid.
Herstelt en verstevigt – De huid voelt steviger en tegelijkertijd meer ontspannen aan.
Beschermt – Oxidatieve schade wordt verminderd en de huid krijgt een stralende teint.

Gebruik

De Collageen & Multivitamine Crème is geschikt voor ieder volwassen huidtype. De beste resultaten worden bereikt als het samen met de Collageen & Multivitamine Serum wordt gebruikt. Maak de huid eerst goed schoon met de Cera di Cupra Acqua Micellar Water of met de Cera di Cupra hydraterende reinigingsmelk, met hyaluronzuur. Breng het serum aan, laat het goed intrekken en breng de crème aan.
Je kunt ook enkele druppeltjes van het serum door de crème mengen.

Prijzen
Collageen & Multivitamine Serum € 21,90

Collageen & Multivitamine Crème € 16,90

 

Over Cera di Cupra

Cera di Cupra ontstond in de zomer van 1957 door een intuïtieve ingeving van dr. Nico Ciccarelli, oprichter van het gelijknamige familiebedrijf waarvan de oorsprong uit 1821 stamt. Als gepassioneerd imker bedacht Ciccarelli zich dat bijenwas dankzij haar beschermende en voedende eigenschappen wel eens het perfecte ingrediënt zou kunnen zijn voor een effectieve huidverzorgingslijn.

Inmiddels staat Cera di Cupra al meer dan zestig jaar symbool voor onvervalste Italiaanse kwaliteit, traditie en authenticiteit. Dat succes heeft het merk vooral te danken aan jarenlang gedegen farmaceutisch onderzoek in dr. Ciccarelli ‘s laboratoria in Milaan. In deze gespecialiseerde productiefaciliteit staat nog altijd één missie centraal: het beste uit de eeuwenoude farmaceutische traditie samenbrengen met de nieuwste innovaties in kwalitatief hoogwaardige producten, die het stempel ‘Made in Italy’ eer aan doen.

Alle Cera di Cupra-producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Farmaceutici dr. Ciccarelli in Milaan. In Nederland en België is Cera di Cupra verkrijgbaar via www.ceradicupra.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply