Beauty Fashion Lifestyle

Daniel Wellington Classic Black Sheffield+ kortingscode

Okay okay laten we eerlijk zijn! De toekomst gaat over verbinden en steeds meer verbonden raken. Super computers in onze zakken, stijlvolle en superdunne twee-in-één laptops en digitale assistenten op onze polsen zijn al de norm geworden. Het zal niet lang meer duren voordat onze auto’s zichzelf kunnen rijden en onze huizen volledig op zonne-energie kunnen draaien. Dus waarom zou je in een wereld met al deze mooie verbondenheid een analoge horloge kopen? En waarom zal jij de stekker er uit trekken om eens op een andere manier te connecten? Twee redenen, heel simpel: Stijl. En nog meer stijl. En dan heb ik het over de stijl van Daniel Wellington.

Ouderwets horloge

Zonder twijfel zijn de nieuwste smartwatches prachtig ontworpen en deze horloges lijken allemaal heel erg tof en cool en bieden de wereld enorm veel interconnectiviteit, zo snel als het licht en dat aan je pols.

Ik wil absoluut niet arrogant lijken/klinken, hoe mooie deze tech bedrijven deze smartwatches bouwen, ik voel me niet echt aangetrokken tot hun creaties. Het is meer dat smartwatches altijd worden ingeschakeld. Ze zijn er altijd, scannen de wereld om je heen en je kan in één oogopslag je berichten bekijken die je op je telefoon binnenkrijgt. Het is gewoon te veel connectiviteit voor mij.

Soms wil ik wel eens terug in de tijd gaan. Volgens mij ben ik ook 1 van de weinige bloggers die nog een papieren agenda heeft. Hahahahaha.  Toen ik vervolgens benadert werd door Daniel Wellington om lekker ouderwets analoog een horloge te reviewen, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Ik koos een horloge voor mijn toen nog aanstaande. Dat vonden de mensen van Daniel Wellington een erg goed idee, een huwelijkskado. Want op 17 juni 2017 ben ik getrouwd.

Daniel Wellington Classic Black Sheffield 40mm RG

Ik koos de Daniel Wellington Classis Black Sheffield 40mm. Het is een horloge dat mooi op je pols ligt. Met een perfect ronde en simpele wijzerplaat, een klassiek lederen band en een elegante kast, heb je een uurwerk dat bewijst dat perfectie in vakmanschap niet enkel een mogelijkheid maar ook werkelijkheid is. En is geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont, een partijtje tennis speelt of van de zon geniet in de country club – Daniel Wellington is een volmaakte compagnon. Niet enkel dat, maar met het verwisselbare bandje, heb je een uniek uurwerk voor elke dag van de week.

De classis Black Sheffield in de doos is sinds kort ongelooflijk populair. Een heel klassiek en tijdloos horloge. Dit horloge past overal bij. Naast dit model hebben ze ook nog een uitgebreid assortiment van andere prachtige modellen. De keuze was lastig, maar wel snel gemaakt.

De combinatie van een simpel maar strakke uitstraling, goed passende vorm en relatief betaalbare prijs hebben allemaal bijgedragen aan het succes van Daniel Wellington. DW horloges hebben een unisex, een soort van gelegenheidsgevoel voor stijl die zelden uit de pas loopt. Van casual t-shirts tot twee-knoop polo’s naar elegante maat pakken, alle DW horloges passen  daarbij. En nog beter passen ze bij stijlen voor beide geslachten.

Mijn horloge werd geleverd met UPS en na drie dagen had ik hem binnen met de post. Het horloge zit verpakt in een stevig en luxe doosje en er staat het logo van Daniel Wellington op. Als je hem opendoet ligt het horloge op een kussentje. In het doosje vind je nog een informatie boekje en een pinnetje om het bandje te kunnen verwisselen.

Het bandje is van echt leer en het uurwerk is minimalistisch en waterbestendig. Je vind geen cijfers of secondewijzers en dat maakt hem weer erg rustig. Het is niet de bedoeling dat je met dit horloge diep zee gaat duiken of baantjes gaat zwemmen. Hij is heel netjes afgewerkt en zit comfortabel om de pols. Het leer is nog wat strak de eerste paar uren, maar zal zich al snel gaan vormen. Houd je niet zo van leer, dan zijn er nog genoeg andere bandjes die DW aanbiedt in de vorm van nylon bandjes in verschillende kleuren.

Gewoon een horloge

Allereerst, dit horloge doet me er niet denken om aan het werk te gaan of om mijn digitale leven te controleren. Er zijn geen meldingen, complicaties of snel toegang menu’s. Er is geen alarmmelding om mezelf in de ochtend wakker te maken.

Nee. In plaats daarvan vertelt dit horloge gewoon de tijd. Niets meer. Niets minder.

Precies zoals ik het wil.

Daniel Wellington Classic Black Sheffield variant kost €189,- en is onder andere verkrijgbaar via de website van Daniel Wellington. Koop je nu een Daniel Wellington horloge, dan krijg je er een extra gratis bandje bij. Daarnaast heb ik speciaal voor jullie nog een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt. Als je de code ‘Beautytag‘ gebruikt op de website van Daniel Wellington, dan word de korting verrekend. Wereldwijd gratis verzenden en retouren.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van Daniel Wellington?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Cassandra
  september 5, 2017 at 9:35 am

  Hey Favoriete Groningse blogger! Wat heb je een mooi horloge! Ik hou van dit merk. Goede kwaliteit! Bedankt voor de korting! <3

 • Reply
  Ivonne
  september 5, 2017 at 9:41 am

  Ook ik heb een DW horloge en ben er nog steeds iedere dag heel blij mee! Leuke actie Claudia!

 • Reply
  Fleur
  september 5, 2017 at 10:01 am

  Mooi stoer horloge! Ik hou wel van die klassieke modelen

 • Reply
  Lotte
  september 5, 2017 at 10:21 am

  Super mooi horloge! Ik moet ook zeggen dat ik soms een beetje bang wordt van de hoeveelheid technologie we om ons heen hebben. Ik zal nooit een smartwatch gaan dragen te veel gedoe! En ik doe lekker met je mee met onze ouderwetse papieren agenda’s!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  september 5, 2017 at 10:29 am

  Ik vind het een erg mooi horloge. Heel klassiek en tijdloos. Maar ik zou toch mijn activity tracker missen ; )

 • Reply
  mirteblogt
  september 5, 2017 at 10:44 am

  Wauw ik vind je horloge echt prachtig! Ik wil zelf ook al een tijdje een DW horloge, maar ze zijn best prijzig:)

 • Reply
  MamaPlaneet
  september 5, 2017 at 12:08 pm

  Gave horloge. Mijn man is bijna jarig en ik heb serieus nog geen cadeau. Ik weet wel dat hij een mooie horloge als deze zou waarderen. Ik ga denk ik gebruik maken van je kortingscode 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   september 6, 2017 at 9:13 am

   Oh wat leuk! Laat je even weten welke jij hebt uitgekozen?? X

 • Reply
  Peter
  september 5, 2017 at 1:29 pm

  Dat is inderdaad een mooi horloge. Klassiekere modellen komen weer helemaal terug! 🙂

 • Reply
  Lonneke
  september 5, 2017 at 4:12 pm

  Wat gaaf dat je 15% korting mag gegeven. Ik heb toevallig dit horloge op het ook alleen was dat een nep- variant. Nu met de korting en het lezen van je review denk ik toch dat ik voor deze echt DW ga!

  • Reply
   Claudia Struijck
   september 6, 2017 at 9:14 am

   Nu met 15% korting is het misschien wel aantrekkelijker om een echte aan te schaffen en je krijgt er ook nog een extra bandje bij gratis. Laat je even weten welke je gaat aanschaffen? X

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  september 5, 2017 at 10:55 pm

  ja classy heel erg mooi! ik zie mezelf er al mee rond lopen hihi mooie black dress erbij love it

 • Reply
  Sylvia
  september 6, 2017 at 9:28 am

  Ik ken het merk niet, maar het horloge ziet er strak en mooi uit. En inderdaad, wat hebben we nog meer nodig dan alleen de tijd?

 • Reply
  Blog & Beauty
  september 6, 2017 at 1:20 pm

  Wat een prachtig horloge is dit. Zelfs de achterkant is mooi. Ik heb net een mooi horloge gekregen, waar ik erg blij mee ben.

 • Reply
  MC Kleuver
  september 6, 2017 at 1:42 pm

  Mooi inleiding voor dit horloge. Zelf heb ik nog steeds een horloge met cijfertjes. Ik denk dat ik niet snel naar analoog zou gaan.

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  september 6, 2017 at 6:11 pm

  ik hou wel van dergelijke klassiekers.
  Mijn meeste horloges zijn ook van deze stijl

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  september 6, 2017 at 10:29 pm

  Ik vind deze echt prachtig! Zelf heb ik ook nog een Oozoo, Cluse en Rosefield maar mijn DW is ook favoriet!

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  september 7, 2017 at 10:22 am

  wat een pracht horloge zeg! Ik snap wel dat je hier blij mee bent. Zou hem zelf ook wel willen hebben <3

 • Reply
  Mieke
  september 7, 2017 at 11:38 am

  Ik vind dit een super leuk merk! Bedankt voor de kortinscode, nóg leuker ??

 • Reply
  Merel
  september 7, 2017 at 2:41 pm

  Vind hem echt heel erg mooi, stijlvol. Ik hou ook wel van dat ‘ouderwetse’. Heb trouwens ook een papieren agenda haha, dus je bent niet de enige. En ik heb een stapel papieren notitieboekjes.

 • Reply
  Judith
  september 8, 2017 at 10:41 pm

  Heel gaaf horloge, binnekort een jubileum met mijn man.. leuk cadeau!

 • Leave a Reply