Beauty

De Beauty- adventkalenders van The Body Shop

EEN DROOM ACHTER ELK LUIKJE…

Adventkalender. Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders van The Body Shop weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions. Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Dit thema komt overigens terug in de hele kerstcollectie van 2019. Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp. Ik ben helemaal klaar voor de kerst met deze prachtige adventkalenders van The Body shop!

Dit jaar kun je kiezen uit drie adventskalenders, voor elk budget één: het perfecte cadeau om jezelf of een ander te geven, voor een betoverende kerst.  Deze kalenders zijn altijd binnen no time uitverkocht. Zorg dus dat je niet misgrijpt deze feestdagen!

Beauty AdventKalender € 50 (inhoud ter waarde van € 98)

De originele beauty-adventskalender is gevuld met 24 goodies uit de iconische bad- en bodylijnen van The Body Shop. Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die jong van geest is!

Deluxe AdventKalender € 85 (inhoud ter waarde van € 148,50)

In de Deluxe en Ultimate AdventKalenders zitten 25 zorgvuldig geselecteerde verwenproducten. Denk hierbij aan heerlijke sheetmaskers, iconische producten uit de skincare-lijnen Drops of YouthTM en Oils of LifeTM, en verschillende make-upfavorieten.

Ultimate AdventKalender € 120 (inhoud ter waarde van € 277,50)

Dit is ‘m dan: de adventskalender van je dromen. Onze Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar bevat elke dag luxe verwennerij voor de echte beautylover. In elk van de 25 doosjes vind je een heerlijke verrassing, waaronder 14 fullsize verpakkingen en weldadige skincare-producten. Alvast een tipje van de sluier? Achter een van de luikjes vind je de verkwikkende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en achter een ander het romige Banana Truly Nourishing Hair Mask.

De adventkalenders zijn vanaf 17 september verkrijgbaar in The Body shop winkels en op thebodyshop.com. Wil je weten wat een van mijn favoriete producten van The Body shop is klik dan  hier

 

Ga jij een van deze geweldige adventkalenders aanschaffen?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen.

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply