Beauty

Vegan make-up remover van STYLPRO

Vegan make-up remover van STYLPRO

Vegan make-up remover van STYLPRO

Bright Eyes’ verdienen de nieuwe ‘Easy on the Eye’  make-up remover van STYLPRO. Deze vegan remover werkt, zonder wattenschijfjes, snel en comfortabel op de huid. Het hydrateert en droogt de huid niet uit. STYLPRO Easy on the Eye neemt make-up, zelfs waterproof mascara, moeiteloos af – tot de laatste, minuscule deeltjes.

Stylpro Easy on the Eye is een fantastisch veganistisch, geurvrij product dat wordt gebruikt om alle make-up uit de ogen te verwijderen. Het heeft een  schattige verpakking, een smalle lange tube met een een ovaalvormige deksel. De zogenaamde Swiss cheese plant is het symbool op de achtergrond.

Ingrediënten op natuurlijke basis

Stap 1

De Jelly Cleanser wordt direct op de droge huid gebruikt en werkt als een vocht inbrengende gelreiniger en make-up remover ineen. Het is samengesteld op basis van een mix van actieve ingrediënten op natuurlijke basis. Bijzonder zacht voor de gezichtshuid en het kwetsbare oogcontour.

Stap 2

Na de Jelly Cleanser hoort bij de Easy on the Eye een heerlijke treat met de zachte microvezel wasdoek die je voor gebruik even onder de warme kraan houdt.

Voor een absoluut schone en stralende huid.

 • • vegan  formule
  • 100% actieve ingrediënten op natuurlijke basis
  • werkt snel en makkelijk
  • hydrateert de huid, droogt de huid niet uit
  • geschikt voor de gevoelige huid
  • dermatologisch en klinisch getest

De STYLPRO Easy on the Eye hydrating Jelly Cleanser & make-up remover (100 ml) en de Face Cloth (39,7 x 16,7 cm) zijn verkrijgbaar via bol.com en   beauty-import.nl

De adviesverkoopprijs is € 18,95


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply