Beauty

DIY Soap Natuurlijke Huidverzorgingsproducten

Natuurlijke DIY huidverzorgingsproducten voor elke moeder!

Op de tweede zondag van mei-dit jaar op 14 mei- is het Moederdag en wordt het moederschap gevierd. Traditiegetrouw is het een dag waarbij moeders van alle zorgtaken zijn ontheven en in de watten worden gelegd. DIY soap biedt ready to make pakketten aan van huid-en haarverzorging, waar elke moeder van zal houden. Dus een orgineel Moederdag cadeau. De producten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en worden aangeboden in een duurzame, herbruikbare verpakking. Dus: Feel good & do good. Hieronder laat ik jullie door middel van een persbericht zien, welke heerlijke verwenpakketten er zijn. Veel plezier met lezen!

DIY Soap

DIY Soap is begonnen met een nieuw concept: natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken. Het voordeel van DIY cosmetica is dat je producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt. Bij ieder product zitten alle ingrediënten en een handleiding. Centraal staat: Natural, Fresh, Fun. Ze verkopen ook kant en klare natuurlijke producten.

Ze besteden veel aandacht aan de ingrediënten, die zo puur en biologische mogelijk moeten zijn. Bij voorkeur zoeken ze naar een samenwerking met andere lokale ondernemers. Zo komt de biologische honing van een lokale Leidse imker.

 

 Zoek je nog inspiratie voor moederdag om lekker je allerliefste mama te verwennen, neem dan zeker eens een kijkje op de site van DIYSOAP. Voor heerlijke verwenmomenten voor jezelf of gezellig met je mama. Alle producten van DIY zijn natuurlijk, biologisch, handgemaakt in een dagbesteding en verpakt in duurzaam verpakkingsmateriaal.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Heb jij wel eens iets van dit merk gebruikt?

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Roelof
  maart 31, 2017 at 8:08 am

  Ik zie het vooral bij de HEMA, dat je er nog ei en water bij moet doen en daarna heb je chocoladekoekjes of van een ander merk zodat je ineens appeltaart hebt.
  Maar ik kende het niet met beautyproducten, wat ontzettend leuk is dit!

 • Reply
  Sonja
  april 1, 2017 at 6:36 pm

  Leuk concept. Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi idee!

 • Reply
  chucky1012
  april 7, 2017 at 7:03 am

  Erg goed en fijn concept!
  Interessant artikel.

  Xoxo

 • Leave a Reply