Beauty

Win: MASSAGE PEELING VAN IVA NATURA MET MAAR TWEE INGREDIENTEN

Wat ontzettend leuk om de dag te beginnen om weer 1 van jullie gelukkig te maken met weer een blije winactie. Al zit ik in Thailand, het geeft me een goed gevoel jullie de hele week te verwennen met mooie producten.  Dit is de 3e winactie van deze week. En ik heb weer iets heerlijks voor jullie. Weten jullie nog dat ik begin november een artikel heb geschreven over de Massage Peeling van Iva Natura? Een heerlijke peeling met maar twee ingrediënten? Het lievelingsproduct van de eigenaresse van de webshop Way2natural Esen en stiekem die ook van mij…….. Ik denk dat ik niet meer hoef te vertellen wat de winactie inhoudt……Kijken jullie mee!

Nog even kort iets over Iva Natura. Iva Natura is volgens Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica. De complete lijn bestaat uit 26 diverse heerlijke producten verdeeld over drie categorieën namelijk: Hair Care, Skin Care en Face Care. Alle hoofdingrediënten komen uit Anatolië (Turkije) en dragen het Etko-keurmerk. De producten zijn vrij van stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phtalaten. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn dierproefvrij.

Alle basisextracten komen rechtstreeks uit Anatolië. Deze speciale kruiden, planten extracten, mineralen en andere componenten zijn afkomstig uit beschermde ecosystemen ver weg van de bewoonde wereld, die overleven en bloeien constant in diverse klimaten. En zijn door Iva Natura samengebracht tot een prachtig schoonheidsproduct dat ontspruit uit de natuur.

De masasage peeling t.w.v. 20,95

Ik ben altijd gefascineerd door de ingrediëntenlijst van producten en ik vind het super interessant om te zien wat er in een product zit en te ontdekken wat goede bestanddelen zijn. Van deze korte ingrediëntenlijst word ik erg blij. Twee ingrediënten maar!
Olive (Olea europaea) Fruit Oil)*, Petra Salis (Tuzluca rock salt) (AS), Fragrance.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Beautytag en Iva Natura op Instagram, ♥ het bericht
– Volg Beautytag op Facebook en deel het bericht.

Laat hieronder ook nog even een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet.

HEEL VEEL SUCCES

Deze winactie loopt tot en met 2 FEBRUARI 2016 . De winnares krijgt van mij  een persoonlijk bericht.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Eva Hellinx
  januari 16, 2017 at 1:10 pm

  Wauw weer zo’n leuke Winactie 😀 ik doe graag mee!
  Ps nog heel veel plezier in Thailand!! Geniet ervan!! Xx

 • Reply
  Ling Choi
  januari 16, 2017 at 1:48 pm

  Wat leuk! Ik like jullie beide op Facebook en heb je bericht gedeeld. Heerlijk om mijn huid weer zacht te maken. Ik hoop op een beetje geluk op deze Blue Monday 🙂

 • Reply
  gea
  januari 16, 2017 at 2:14 pm

  Dat is nu precies wat ik zoek!
  Ga dus snel alles invullen en blijven hopen op een gelukje

 • Reply
  Sara
  januari 16, 2017 at 2:31 pm

  Wow! wil ik wel uitproberen.. natural all the way 🙂 heb geen facebook-account maar zal aan mijn man vragen om te delen…

 • Reply
  chucky1012
  januari 17, 2017 at 7:52 am

  Leuk maar deze winactie sla ik over

  Succes allemaal Xoxo

 • Reply
  Tamara TS
  januari 18, 2017 at 10:16 pm

  Dit klinkt heel lekker, dus ik doe graag mee.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 • Reply
  Anita H.
  januari 20, 2017 at 5:46 am

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  januari 24, 2017 at 11:40 am

  Een heerlijke zachte huid, wie wil dat nu niet.

 • Reply
  Sharon
  januari 24, 2017 at 5:13 pm

  Ik doe mee <3

 • Reply
  Marian B
  januari 25, 2017 at 3:37 pm

  Het proberen waard!

 • Leave a Reply