Lifestyle

Een telefoon abonnement met betrouwbaar netwerk

Een leven zonder smartphone kunnen we ons tegenwoordig niet meer voorstellen. Voor het eerst in het bestaan der mensheid, groeit een generatie kinderen op met de altijd aanwezige smartphone. We brengen misschien wel meer tijd dagelijks door in de virtuele wereld dan in de echte. We gebruiken tegenwoordig de smarphone niet alleen meer om te SMSen en te bellen. We bevinden ons voornamelijk online. We swipen wat af op Tinder, bekijken YouTube filmpjes of zitten we gelijktijdig in tien verschillende Whatsapp groepen omdat we zo graag bij de tijd willen blijven, een telefoon abonnement met een betrouwbaar netwerk, is voor mij een must.  Mijn smartphone zit ook aan mijn hand vastgegroeid puur en alleen omdat ik blogger ben.

 Nieuw telefoonabonnement met betrouwbaar netwerk

Basis aspect

Een basisaspect voor mij als blogger is  het merk en model van de telefoon en zie dit vaak  als een belangrijk aspect: de levensduur van de batterij, het geheugen, de kwaliteit van de camera voor het delen van wereldwijde websites zoals Facebook, Instagram, Pinterest, twitter enz. 

Een succesvolle blogger worden betekent dat je overal kunt werken. Dit geldt echter alleen voor degenen die optimaal gebruik maken van hun smartphones. Indrukwekkend: als je een paar tips en trucs kent, kun je je hele blog vanaf je telefoon uitvoeren.

Bloggen vanaf je telefoon is echter alleen een verstandige zet als je je bronnen optimaal gebruikt. Om te beginnen heb je geen dure, topklasse telefoon nodig om de klus te klaren. Als je de nieuwste versie van een telefoon gebruikt om te bloggen, kan dit je rendement op je investering aanzienlijk verminderen. Het kiezen van een eenvoudige, gebruikte smartphone met een goede gegevensverbinding en toegang tot een breed scala aan mobiele apps is alles wat je nodig hebt.  Hierin is een betrouwbaar netwerk natuurlijk ook erg belangrijk, dus voordat ik een keuze maak over welke telefoon in combinatie met het juiste telefoon abonnement laat ik mij goed voorlichten.

Nieuw telefoonabonnement met betrouwbaar netwerk

Telefoon abonnement

Voordat er een keuze wordt gemaakt voor een andere telefoon abonnement  gaat daaraan vooraf weken van uitzoek werk door mijn hubby. Dit keer wilde ik een telefoon abonnement met een betrouwbaar netwerk. Ook vind ik het belangrijk dat ik keuze heb uit verschillende mobiele abonnementen, die ik zelf kan samenstellen en achteraf kan aanpassen.

Nieuw telefoonabonnement met betrouwbaar netwerk

Ik zie een mobile telefoon als een fashion musthave, een modeartikel waarbij je verwisselbare covers kunt gebruiken en bijvoorbeeld je handset kunt aanpassen en personaliseren. Als beautyblogger vind ik dat een telefoon ook goed bij jou moet passen én bij je  outfit én tas. Hahahahaha. 


Bij het afsluiten van een telefoon abonnement vind ik het belangrijk dat ik niet teveel betaal voor mijn abonnement en dat ik over een betrouwbaar en snel netwerk beschik. Daarnaast vind ik het van belang dat ik gebruik kan maken van een soort MB pauze zodat ik nooit voor onverwachtse kosten kom te staan. Zo houd ik maandelijks geld over voor echte leuke dingen.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij belangrijk aan het telefoon abonnement?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply