Beauty Lifestyle

Smyle: dé duurzame tandpasta revolutie

Smyle: dé duurzame tandpasta revolutie

Smyle: dé duurzame tandpasta revolutie. We zijn zo gewend onze tanden te poetsen met tandpasta dat het ondenkbaar lijkt dat dit ooit verandert. Maar in deze tijd, waarin plastic verpakkingen richting No-Go-Area gaan, komt Smyle met een nieuwe manier van tandenpoetsen. Wie deze nieuwe methode omarmt, helpt honderdduizenden plastic tandpastatubes op de afvalberg te verminderen.

Het nieuwe tandenpoetsen.

Smyle introduceert het nieuwe tandenpoetsen: houd je tandenborstel even onder de kraan, neem een Brush Mint tabletje in je mond, kauw er even op en poetsen maar! De smaak? Lekker frisse pepermunt! Het schuimt dankzij de toevoeging van een natuurlijk kokosextract. Weliswaar niet zo overdadig als we gewend zijn, maar dat is ook niet nodig voor het reinigen van je tanden en tandvlees. Smyle is er in een variant met én zonder fluor, zodat je ook hierin je eigen keuze kunt maken.

Message in a Bottle.

Smyle is natuurlijke, vegan tandverzorging die 100% vrij is van microplastics, kunstmatige toevoegingen zoals SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en allergenen. De Brush Mints zijn verpakt in een composteerbaar kartonnen doosje. Je kunt ze bewaren in het glazendesignflesje dat je eindeloos kunt hervullen. Hoe tof is deze Message in a Bottle van Smyle!

Smyle: dé duurzame tandpasta revolutie

Do gooders

” Met deze nieuwe methode bespaar je niet alleen plastic tubes, maar ook water voor de productie van tandpasta”, aldus Smyle oprichter Almar Fernhout. “Smyle wordt in Nederland gemaakt en is daarmee ook nog eens een lokaal product. We werken samen met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam dat als onafhankelijkonderzoeksinstituut de tabletten doortest. Daarnaast is Smyle goedgekeurd door PlasticSoup Foundation die zich inzet voor het terugdringen van (micro)plastics in de oceanen.”

Verkrijgbaar

via de website kun je heel gemakkelijk een abonnement nemen of los bestellen een abonnement kan al vanaf €5,99 per maand nemen zodat je nooit zonder Smyle komt te zitten. Smyle is ook verkrijgbaar bij winkels als Vitaminstore en Organic Food For You. Alles wordt gratis en CO2-neutraal thuisbezorgd


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply