Beauty

Gellak: Mooie nagels met gellak van Alessandro

Mooie nagels met gellak van Alessandro

Gellak is tegenwoordig helemaal in. Logisch, aangezien het er prachtig uitziet en het blijft goed zitten. Je kunt het laten doen in een nagelsalon, maar waarom zou je thuis er niet mee aan de slag gaan? Met de Striplac Peel Or Soak Deluxe starter kit van Alessandro kun je zelf de mooiste nagels creëren in 15 minuten. Met de gellak van Alessandro hoef je maar een aantal kleine stappen te volgen tot een prachtig resultaat. Ervaar de kwaliteit van een professionele salon nu super gemakkelijk thuis! Wil je meer opvallen met je nagels voor oud en nieuw? Go wild en voorzie dan elke nagel van een flinke dosis glitter.

Gellak: Mooie nagels met gellak van Alessandro

Gea van Glamview heeft de Alessandro Striplac Peel Or Soak Deluxe Starter Kit geprobeerd en laat hieronder weten wat ze ervan vind. 

Striplac Peel Or Soak Deluxe starter kit –  gellak van Alessandro 

Al eerder heb ik gellak geprobeerd van andere merken, maar met de gellak van Alessandro was ik nog niet bekend. Wel heb ik eerder van het merk Alessandro gewone nagellak geprobeerd in een mooie zomerse gele kleur, die overigens ook aan te raden is. De Striplac Peel Or Soak Deluxe starter kit van Alessandro is Limited Birthday Edition en de doos ziet er dan al alleen fantastisch uit! Mooi lichte roze, met champagneglazen en vooral glitters. Ik houdt ervan! De Starter kit bevat alles wat je nodig hebt om je nagels te voorzien van gellak. 

Mooie nagels met gellak van Alessandro

In de starter kit zit een grote roze led lamp met adapter om in het stopcontact te doen. Op de lamp zitten drie verschillende standen die je kunt gebruiken tijdens het proces, 30, 60 en 90 seconden. Op de doos staat precies uitgelegd bij welke stap, je welke graden je moet gebruiken. Naast de led lamp zitten er vier verschillende tinten gellak in. Zo heb je direct een aantal kleurtinten waar je mee vooruit kan, namelijk Creme de La creme (lichtroze), That’s Amore (bordeaux rood), Cheers! (Glitter), Flower Crown (roze) en een top coat. Mijn favoriet is denk ik de Flower Crown Roze, aangezien het een mooie roze kleur is die verzorgd staat, maar lekker op valt. 

Mooie nagels met gellak van Alessandro

Nu weet iedereen wel dat gellak lastig te verwijderen is, hier heeft Alessandro ook bij stil gestaan en hebben hiervoor een hele set bij gevoegd om de gellak te kunnen verwijderen. Denk aan Soak Off Liquid, Peel Off Activator, Cleansing pads en zilver folie pads. En om je nagels goed te kunnen verzorgen twee handige tools die niet kunnen ontbreken en een flyer met instructies van het aanbrengen van de gellak van Alessandro en het verwijderen er van. 

Mooie nagels met gellak van Alessandro

Meerdere keren heb ik de starter kit uitgeprobeerd en moet wel zeggen, dat het even oefenen is. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden, is dat je de gellak aanbrengt aan de binnenkant van de nagel en de zijkanten van de nagel leeg laat. Op deze manier blijft de gellak van Alessandro beter zitten heb ik gemerkt. De randjes zullen op deze manier niet snel gaan los laten, waardoor de gellak er sneller afbladdert. Een tip van mij die ik heb ervaren. Alessandro beloofd dat het 3 weken blijft zitten, dat heb ik dan niet heel goed ervaren, maar het resultaat mag er absoluut zijn! Als je het goed aanbrengt blijft het absoluut wel beter en langer zitten dan verwacht. 

Mooie nagels met gellak van Alessandro

Naast deze starter kit heeft Alessandro ook een handige base coat die je onder de gellak kan aanbrengen. Deze base coat zorgt ervoor dat je nagels beter beschermd zijn en tevens natuurlijk het geheel beter laat zitten. Deze kun je eventueel ook aanschaffen. Het verwijderen van de gellak gaat met de producten en de beschikbare tools ook goed. Fijn dat het merk dit er direct bij levert. 

Voor de feestdagen ben ik gegaan voor een combinatie van That’s Amore en Cheers! Donkerrood met een combinatie van glitters. Eerst heb ik op alle nagels de kleur That’s Amore aangebracht, waarna ik een twee van mijn vingers een extra feest vibe heb gegeven met de glitters door eroverheen te gebruiken. Om het af te maken de top coat en de cleansing pads zodat de gellak niet meer gaat plakken. Ik vind het resultaat prachtig geworden! Niet te vergeten dat de starter kit van Alessandro Vegan is, één van de weinige beauty merken die vegan gellak heeft.  


Breng jij wel eens gellak aan op je nagels?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply