Food Lifestyle

Keukenmachine: Cuisinart Cordless Mini Prep Pro

Keukenmachine: Cuisinart Cordless Mini Prep Pro

Cruisinart heeft een nieuwe draadloze keukenapparaat collectie gelanceerd voor in je keuken! Met deze diverse apparaten bespaar je niet alleen veel tijd in de keuken, maar ook dankzij het compacte ontwerp neemt het niet veel ruimte in beslag op het aanrecht, keukenkasten of neem je het gemakkelijk mee onderweg bijvoorbeeld op de camping. Hieronder lees je nu meer over één van deze draadloze keukenapparaten uit de nieuwe collectie van Cuisinart, namelijk over de Cuisinart Cordless Mini Prep Pro Keukenmachine. Lees je mee?

Een tijdje geleden kreeg ik van een PR buro een super leuk pakket opgestuurd. Een draadloze keukenmachine, de Cordless Mini Prep Pro van Cuisinart. Omdat ik graag samenwerk met andere bloggers, vroeg ik aan Gea van  Glamview  om een artikel hierover te schrijven.  Op mijn instagram account maakte ik een video dat ik zelf pesto maak met dit handige apparaat. Hieronder haar feedback, veel leesplezier!

Keukenmachine: Cuisinart Cordless Mini Prep Pro

Cuisinart Cordless Mini Prep Pro keukenmachine

De Cuisinart Cordless Mini Prep Pro Keukenmachine is compact, makkelijk in gebruik en vooral een krachtige mini-keukenmachine. Je kunt er eenvoudig groenten mee hakken, zoals uien en kruiden, het mengen van sauzen en je kunt er zelfs mee pureren. De pureer functie kan bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor het maken van babyvoeding.

Maak gemakkelijk je eigen heerlijke huisgemaakte dips en dressings voor bij het eten, zoals hummus, pesto en mayonaise. Je kunt hem gemakkelijk gebruiken voor dagelijkse taken en heeft een maximale capaciteit van 90 ml. Daarom ook ideaal voor kleinere hoeveelheden zoals het maken van dips, sauzen en heerlijke dressings. Zelfs het malen van noten en het vermalen van broodkruimels kan de Cuisinart Cordless Mini Prep Pro keukenmachine goed aan.

Hoe werkt de Cuisinart Cordless Mini Prep Pro?

Het is eerst belangrijk dat je de Cuisinart Cordless Mini Prep Pro Keukenmachine goed oplaad. Het opladen van het gehele apparaat duurt 115 minuten, waarna je er ongeveer 15 minuten gebruik van kan maken. Dit komt neer op 60 uien die kan worden gesneden in de keukenmachine. Zo zie je maar dat het draadloze apparaat best lang mee kan. De Cordless Mini Prep Pro wordt aangedreven door lithium-ion batterij en wordt opgeladen via USB.Ben je benieuwd tot hoe lang het apparaat nog mee kan als je hem hebt gebruikt? Via de batterij-indicatielampjes wordt het resterende laadniveau aangegeven. Het advies van Cuisinart:  Na elk gebruik de mini-keukenmachine opladen, zodat je niet plotseling met een lege batterij zit bij het volgende gebruik van het apparaat.

De Cordless Mini Prep Pro Keukenmachine bevat een hoogwaardig roestvrijstalen mes die dubbelzijdig is. Aan één zijde is het scherp om mee te kunnen snijden, aan de andere zijde is het mes stomp om mee te malen. Gebruik de hak knop voor hak- en mix taken en gebruik de maalknop voor het malen van noten, kruiden en zelfs koffiebonen. Voor de veiligheid zit er een vergrendelingsschakelaar op voor totale veiligheid tijdens het gebruik.

Makkelijk schoon te maken!

Als je denkt dat het veel werk is om de mini-keukenmachine schoon te maken, dan kan ik je vertellen dat dit reuze mee valt. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken, aangezien het een afveegbare basis bevat, met een vaatwasmachinebestendige kom, deksel en mes. Na gebruik stop je ze in de vaatwasser waarna alles goed wordt gereinigd. Heb je geen vaatwasser? Dan kun je natuurlijk ook alles met de hand afwassen.

De cordless collectie bestaat ook nog uit een draadloze handmixer, on the go blender, draadloze wijnopener en een draadloze pro staafmixer.

Wat vind jij van draadloze keukenapparaten?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    gea
    februari 14, 2023 at 11:39 am

    Echt een ontzettend fijn apparaat. Nu nog eens een heerlijke taart maken met een noten bodem. Mooie uitdaging voor mij.

  • Leave a Reply