Beauty

Makari Advanced Lightening Toning Serum

Ik heb eigenlijk al jaren last van hyperpigmentatie en sindsdien ben ik altijd druk in de weer met het egaliseren van mijn huid terwijl ik ondertussen in de categorie ‘rijpere huid ’ val en ik nog altijd geplaagd wordt door pukkels.  De zon is in de meeste gevallen de oorzaak van pigment vlekken. Elke huid is weer anders dat weet ik maar ik probeerde
Makari Advanced Lightening Toning Serum uit. In combinatie met wekelijks peelen is mijn huid binnen korte tijd (1,5 maand)goed opgeknapt. Het is nu een stuk egaler en ik heb minder onzuiverheden dan voorheen.

Makari

Makari de Suisse is een unieke lijn van schoonheidsproducten die speciaal zijn ontworpen om de behoeften van vrouwen en mannen met donkere huidtinten aan te pakken. Decennia lang zijn mannen en vrouwen met donkere huidtinten verwaarloosd in de schoonheidsindustrie, Makari is hier om dat te veranderen. Makari  heeft luxueuze lijnen van huidverzorging, haarverzorging, cosmetica en meer ontworpen om de unieke huidverzorgingsbehoeften van deze demografische situatie aan te passen. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Arganolie, Wortelolie en Kaviaar om extra hydratatie en voeding te bieden. Makari’s huidverzorgingslijn is geformuleerd om het uiterlijk van donkere vlekken, striae en acne littekens te verminderen, die zo’n barrière kunnen vormen om de perfecte huidtint te bereiken. De MAKARI-producten zijn gemaakt  in Zwitserland, een land dat voor hoge kwaliteit staat en daarvoor wordt gerespecteerd, terwijl ze intensief wetenschappelijk en technisch onderzoek ondergaan, wat resulteert in een formule die luxe kaviaar-extracten en natuurlijke plantenextracten combineert.

Makari Advanced Lightening Toning Serum

Dit krachtige serum, verlicht de huidtint en verbetert de algehele teint drastisch en geeft een stralende teint. Van donkere vlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, verkleuring na acne en helpt mee aan een egaal en stralende teint te creëren. Samen gesmolten met met de meest krachtige en hoogste concentratie van Makari belangrijkste exclusieve helder makend  ingrediënt dat zich richt op gebieden van hyperpigmentatie en helpt de droge, volwassen huid te verlichten.

Aanbevolen gebruik:

Breng een dunne laag eenmaal per dag over het gezicht, ’s ochtends of’ s nachts, na het reinigen, vermijd oogcontact en nek. Vermijd langdurige blootstelling aan zon tijdens het gebruik van dit product.

Nog even op een rij:

Ben je op zoek naar een veilig, effectief middel die je huid verzorgt? Makari exclusive serum met Organiclarine werkt doeltreffend tegen verkleuringen, donkere pigmenten, littekens, rimpels of hyperpigmentatie. De reinigende, voedende werking helpt om een gladde, egale, stralende huid te krijgen – zonder bijwerkingen

♥ Bevat het krachtige, natuurlijke ingrediënt Organiclarine, dat je huid kan oplichten

♥ Eenvoudig gebruik – twee keer per week voor het beste resultaat

♥ Vervaagt geleidelijk donkere pigmenten en verkleuringen

♥ Helpt om een lichtere, egalere huid te krijgen

♥ Beschermt, verlicht en verfijnt je huid

♥ Geschikt voor het gehele lichaam

♥ 100% natuurlijk – zonder pijnlijke bijwerkingen

Belangrijkste ingrediënt

Organiclarine, is de meest krachtige actieve ingrediënt in dit product. Organiclarin is de veiligste en meest effectieve natuurlijke stof die op de markt verkrijgbaar is. Een van de beste dingen bij het gebruik van Organiclarine, is dat je weet dat het zelfs veilig is voor de meest gevoelige huid. Het laat je huid volledig gehydrateerd en glad aanvoelen met de uitstraling van een frisse, heldere huid. Organiclarine is een bewezen, veilig en doeltreffend middel tegen beschadigde huid.

Allantoïne en Wortel-olie-extracten die de huid helpen om meer water te absorberen en zijn zachtheid en helderheid te behouden.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Propylen Glycol, Carbomer, Glycerin, Sodium Lactate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Mulberry (Morus Alba) Root Extract, Citrus Limonum, Arbutin, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Citrus Acid, Allantoin, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Disodium EDTA, A-Isomethyl Ionone, Benzyle Alcohol, Benzyl Salicylate.

Zonder

Met

Claudia en Makari

Het flesje is een beauty om te zien en oogt bijzonder luxe. In de kleur bruin met gouden letters en een handige en hygiënische pompflacon. En het product ruikt echt heel lekker. Zijn frisse en actieve formule dringt meteen door in het hart van de opperhuid voor een onmiddellijk stralende huid. Makari Advanced Lightening Toning Serum € 38,95 is een lichtgewicht serum en doet het erg goed op mijn droge vochtarme huid. Ik gebruikte dit product 1x per dag nu 1,5 maand. Het serum is niet zoals een serum zoals je gewend bent. Het is een lotion. Dus gebruik ik naast dit product ook nog gewoon een nachtcrème/moisturizer. De lotion werkt heel goed. Mijn huid met pigmentvlekjes is eindelijk eindelijk verlicht! Ik zie mijn huid na elk gebruik stralen met een nieuwe frisheid. Ook, ziet mijn huid er meer jeugdig uit. Ik ben zo blij met het resultaat van dit product. Dit serum is een ideaal product voor gebieden die moeilijk te verlichten zijn. Makari bereikt het onmogelijke met dit serum: het verwijdert donkere vlekken en verkleuringen wat andere producten niet kunnen. Organiclarine, het actieve bestanddeel, is een van de meest krachtige huidverlichters op de markt. Alle Makari producten zijn gemaakt van natuurlijke plantenextracten uit moeder aarde en bevatten eigenschappen uit de zee. De Makari lijn bevat geen bleekmiddel, geen chemicaliën en geen hydrochinon( dat is een ingrediënt wat schadelijk is voor de huid). Ik heb geen voor-en na foto gemaakt omdat ik na de vakantie van 3 weken heel erg bruin was en mijn vlekken daardoor bijna niet opvielen. Ik heb wel even twee foto’s gemaakt van mijn hand zonder en met het product. Zodat je gelijk kunt zien wat het product doet. Ik gebruik deze lotion niet meer omdat ik tevreden ben hoe mijn huid er nu uitziet.  Een zachtere, stralendere huid is binnen enkele weken mogelijk.

 


Heb jij ook last van verkleuringen, pigmentatie, littekens en rimpels dan is dit product misschien ook echt iets voor jou.

De website Shytobuy is een toonaangevende website en alle  producten zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en komen uit diverse delen van de wereld. Het is heel belangrijk dat alles veilig en doeltreffend werkt, en hoewel veel van deze producten voedingssupplementen zijn, worden de ingrediënten hiervan al vele duizenden jaren gebruikt om hun positieve eigenschappen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Ken jij het merk Makari?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  MC Kleuver
  september 12, 2017 at 11:15 am

  Super nice dat je dit product hebt kunnen gebruiken. Aan je blog te merken ben je er erg tevreden mee 🙂 . En 1,5 maand lijkt mij een prima tijd!

 • Reply
  maargy
  september 12, 2017 at 12:18 pm

  Nog nooit van gehoord, maar ik wil het eigenlijk wel proberen. Dat je er na 1,5 maand gebruik zo enthousiast over bent, wil toch wel wat zeggen !

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  september 12, 2017 at 3:30 pm

  Oh dit ken ik helemaal niet maar het ziet er wel een super fijn product uit!

 • Reply
  MamaPlaneet
  september 12, 2017 at 7:23 pm

  Ook ik ben getint en herken je strugle. Makari kende ik niet. Maar ik ga er zeker naar uit kijken. Ik ben heel benieuwd hoe het mij bevalt.

 • Reply
  Judith
  september 12, 2017 at 8:52 pm

  Ah ik heb mazzel dat mijn pigmentvlekken inmiddels weg zijn met een ander product, maar zal deze zeker even onthouden

 • Reply
  mirteblogt
  september 12, 2017 at 9:20 pm

  het ziet er uit als een heel erg fijn product, misschien moet ik mezelf ook maar eens gaan proberen.

 • Reply
  Bianca
  september 13, 2017 at 7:15 am

  Volgens mij ken ik dit merk nog helemaal niet, maar het klinkt wel erg goed x

 • Reply
  Babs
  september 13, 2017 at 8:33 pm

  Dit merk ken ik niet, maar ik weet precies wat je bedoeld met die verkleuringen. Ik heb ze ook…
  Klinkt in ieder geval goed!

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  september 13, 2017 at 11:33 pm

  Nog nooit eerser van dit merk gehoord maar zoals je het omschrijft klinkt het als een super product!

 • Reply
  Blog & Beauty
  september 20, 2017 at 4:17 pm

  Ik heb een tijdje geleden ook kennis gemaakt met de producten van Makari en ik ben er zeker blij mee.

 • Leave a Reply