Beauty

De Nieuwe Kneipp Goodbye Stress Collectie

De Nieuwe Kneipp Goodbye Stress Collectie

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten dat je het kunt omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach! Met de jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie wil Kneipp je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet je stress om in positieve energie.

De Nieuwe Kneipp Goodbye Stress Collectie

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee*. Ze zijn te bestellen in de webshop en vanaf nu verkrijgbaar bij diverse drogisten. Voel de spanning verdwijnen in bad of onder de douche. Gebruik ook de geurkaars en een lekkere kop thee om je mindset thuis te veranderen.

Duurzame materialen

Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De verpakking van Kneipp Douche Goodbye Stress is gemaakt van 100% gerecycled en volledig recyclebaar PET. Dat is gerecycled materiaal dat grotendeels afkomstig is van plastic afval. Het kan opnieuw gerecycled worden. De etiketten van de doucheflacon zijn gemaakt van ‘boomvrij’ steenpapier. Dit is duurzamer in productie en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken. Voor de bedrukking van de labels van Kneipp Goodbye Stress wordt een minimale
hoeveelheid inkt gebruikt. De Kneipp thee bevat biologisch afbreekbare pyramide zakjes. De geurkaars heeft herbruikbaar glas zonder plastic venster. Daarnaast heeft de geurkaars een bamboe deksel.

Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.

Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Vanuit de holistische Kneipp
filosofie zal Kneipp meer tips bieden voor meer ontspanning en plezier in het leven. Neem een kijkje op Kneipp

Wist je dat de Kneipp pop-up store in Hoogcatharijne geopend is tot en met 5 december? ?

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress:

  • Badolie Goodbye Stress (100 ml) €9,99
  • Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) €6,99
  • Douche foam Goodbye Stress (200 ml) €8,49
  • Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) €7,99
  • Thee Goodbye Stress (15 zakjes) €4,99


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply