Beauty Lifestyle

Liebster Award: Mijn blog in the spotlights

 

Wauw wat ontzettend leuk dat ik genomineerd ben voor de Liebster Award. Waar zijn mijn Louboutin’s  voor de rode loper? en bring out the bubbly. Want wat een eer, een nominatie voor deze virtuele award. Het is de ‘juryprijs’ van mijn blogcollega’s voor de kleinere blogger en het geeft je tevens de mogelijkheid om meer over jezelf te vertellen. Het is erkenning voor je blog en voor dat wat je graag doet – delen! “Liebster” betekent in het Duits iets als liefste, erg gewaardeerd. Dankjewel lieve Lilian van Theladiescorner voor deze nominatie en dat jij mij in het zonnetje hebt gezet.

Dit is wat Lilian heeft gezegd over mijn blog:

Jouw blog spreekt me vooral aan door de afwisseling. Niet alleen reviews van producten, maar ook je recepten en bijvoorbeeld je laatste interview vind ik heerlijk om te lezen. In je artikelen vertel je ook veel over jezelf. Ik heb het gevoel dat ik je daardoor steeds beter leer kennen en dat vind ik erg leuk.

 

Wat Lilian aanspreekt is ook precies wat ik wil bereiken. De afwisseling en mijn eigen mening daarin. Door dit mooie compliment weet ik dat ik goed bezig ben met mijn blog. Bij mijn Liebster Award nominatie hoort het beantwoorden van 11 vragen die Lilian mij heeft gesteld. Op deze manier leert zij en iedereen, mij, de blogger achter de blog, beter kennen. De vragen en mijn antwoorden vinden jullie hieronder.


Nutella

De vragen

Hoe ben jij je blog begonnen?

Ik verloor door privéomstandigheden mijn werk in april 2015 en had toen besloten mijn hart te volgen. 15 jaar geleden wilde ik al iets doen op het gebied van beauty, cosmetica en lifestyle maar koos altijd voor zekerheid. Mijn droom drukte ik continue weg totdat dit in april gebeurde. Ik gebruikte deze gebeurtenis om eindelijk te kiezen voor iets waar ik gelukkig van wordt en het is het beste besluit wat ik ooit gedaan heb. Klinkt misschien cliché maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest en geniet van het bloggen.

Hoelang bestaat je blog al?

Sinds 1 juni 2015! 10 maanden en 10 dagen. Time flies!

Wat doe je naast het bloggen, werk je of studeer je nog?

Ik blogde eigenlijk 6 dagen in de week en ik blog 1 dag in de week voor AlleenPuur. Ik doe op dit moment een tijdelijk project in de farmaceutische industrie voor 4 dagen in de week tot 3 juni a.s. Ik ben verantwoordelijk voor een product wat je geeft aan een patiënt met een schildklieraandoening.

Met wat voor camera maak jij je foto’s?

Van mijn wederhelft kreeg ik een nieuwe camera. De Nikon Coolpix S9900. Ik ga binnenkort een fotografie workshop volgen om nog meer uit het toestel te halen wat erin zit. En ik leer wat belangrijk is om een goede productfoto te maken. Wat super is aan deze camera is Wifi! Waar ik maar wil kan ik mijn pica’s overzetten naar mijn telefoon! Hoe handig is dat!

Hoe kom je aan inspiratie?

Door alles what makes me happy. Dat kan alleen al door een mensen met een mooi verhaal, een bloem, een stuk fruit een prachtig makeup doosje of een inspirerend artikel in een tijdschrift. Ik blog over alles wat ik leuk vindt.

Over welke onderwerpen lees je het liefst?

Beauty is mijn passie en mijn nummero uno. Maar daarnaast lees ik ook steeds meer blogs over food, fashion en travel.

Wat is je favoriete vakantieland?

Op dit moment ben ik verliefd op het magische eiland Bali. In juni ga ik er voor de derde x naar toen. Komt misschien ook door mijn roots dat ik mij zo goed en veilig voel op Bali. Het voelt als thuiskomen elke x als ik daar ben.

Balinees

Wat doe je buiten het bloggen het liefst in je vrije tijd?

Ik beschouw mijn vriendinnen ook als mij familie en investeer erg veel in vriendschappen. Ik vind het heerlijk om met de meiden een terrasje te pakken of lekker ergens te eten, klaverjassen of een filmpje te pakken. Daarnaast houd ik erg veel van lezen, muziek luisteren, series kijken en reizen.

Wat wil je komend jaar bereiken met je blog?

Mijn website is sinds gisteren vernieuwd. Toen ik 10 maanden geleden begon paste het vorige format helemaal bij mij maar nu niet meer. Ik ga met mijn vernieuwde site wat meer met de tijd mee (whahaha). De site is hipper, strakker en trendy. Ook wil ik meer met instagram gaan doen maar hoe en wat precies, dat weet ik nog niet. Mijn belangrijkste doel voor dit jaar is natuurlijk lekker blijven bloggen. Want daar krijg ik energie van.

Waar zie je jezelf en je blog over 5 jaar?

Poeh, zover kijk ik niet vooruit. ik zie mezelf over 5 jaar nog heerlijk aan het bloggen op beautytag en ik hoop daarmee succesvol te zijn om daarmee iets te verdienen, zodat ik ervan kan leven. Ik hoop dat dat alles mij genoeg geluk brengt in combinatie met een goede gezondheid. Ik laat alles een beetje over me heen komen. Ik houd van de dynamiek in de bloggerswereld waar de gedeelde passie en enthousiasme voor het bloggen centraal staat en ik hoop dat er veel leuke dingen op mijn pad komen zodat ik iedereen kan inspireren.

Vijf willekeurige feitjes over mij:

 • Mijn twee katten heten: Purkje en Pluimpje en mijn bonus dochter Lara, waar ik verschrikkelijk trots op ben en waar ik enorm van houdt alsof het mijn eigen is.
 • Waar kun je mij ‘ s nachts wakker voor maken: sushi
 • Mijn quilty pleasure is franse kaas en toffifee
 • Mooi gezegde: “je hebt vaak meer spijt van dingen die je niet hebt gedaan, dan wat je wel hebt gedaan”
 • Favoriete quote: Haal alles uit het leven wat erin zit en Carpe Diem
 • Mijn favoriete beautyproduct is de Vital C Serum

 

And the nominees are!

Bij deze nomineer ik graag Anne- Marie van Myhappykitchen, Cilla van Squatcilla, Jennifer van Seeyanext, Melike van Melikebeauty, Joyce van Joyceelise, Ellen van adaygoedbyunnoticed en Carola en Nadiye van Glamorousbeauty voor de Liebster Award. Voel je niet verplicht tot het beantwoorden van de vragen of het nomineren van andere bloggers. Het is meer dat je een ander blij kan maken als je ervoor kiest mee te doen. In ieder geval bedankt voor jullie inspirerende en leerzame artikelen!

 

Veel plezier beauties!

 

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Mariska
  april 11, 2016 at 1:21 pm

  Dat gezegde, kwam ook zo ongeveer in Dennis P, weet niet of je die film toevallig kent 😛

  Heel erg leuk en mooi om zo het verhaal achter je blog te lezen! En de intro vond ik ook heel lief. Topper!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 11, 2016 at 2:59 pm

   Hi Mariska, ik wilde jou eigenlijk ook nomineren maar ik zag dat jij een tijdje geleden al in het zonnetje was gezet. Wat fijn om te horen dat je het stuk leuk vond om te lezen! Ik vind het echt een eer en zo fijn om waardering te krijgen voor wat je doet. Ik loop op wolkjes. X

 • Reply
  Jennifer
  april 11, 2016 at 5:08 pm

  Van harte gefeliciteerd Claudia!! Écht super leuk om te lezen, vooral het zinnetje louboutin’s en de bubbly moest ik wel om lachen. Je vernieuwde website ziet er ook erg picobello uit, écht super hoor! Dankjewel dat je mij heb genomineerd, voel me écht vereerd en ik ga zeker mee wat doen. 😉 x

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 11, 2016 at 7:39 pm

   Heeee Jennifer, dankjewel! Wat goed dat het je op is gevallen dat ik een nieuwe website heb. Ik moet toch een beetje met mijn tijd mee gaan hihihi. Het was tijd voor een verfrissing. Deze site past helemaal bij de fase waar ik nu in zit met mijn blog. Ik ben ook erg blij dat ik genomineerd ben en vind het ook een hele eer. Nu is het aan jou! Heel veel plezier en ik kijk uit naar de antwoorden! liefsxxx

 • Reply
  Melike
  april 11, 2016 at 8:09 pm

  Nogmaals echt super gaaf dat je genomineerd bent!! Andersom zou ik jouw ook nomineren. Ook echt heel leuk om je op deze manier beter te leren kennen. Ik vind het echt super fijn om te lezen. Vooral het stukje in het begin over altijd voor veilig gaar herken ik heel erg. Ik zal het uitgebreider uitleggen als ik de tag heb ingevuld. Echt zo lief van je! Ik ga hem zo snel mogelijk invullen! Door jouw loop ik nu ook een beetje op wolkjes!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 12, 2016 at 1:47 pm

   Hi Melike, Wat ontzettend lief je bericht. Ja voel me zo vereerd met deze nominatie. Zo leuk dit en idd is het de kans om de schrijfster achter de blog beter te leren kennen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw antwoorden. We delen toch met elkaar dezelfde passie. Geniet ervan en tot horens. :Liefs

 • Reply
  jeapiebel
  april 12, 2016 at 7:28 am

  Wat een mooi bericht van Lilian. Als blogger heb je zeker een doel op het oog. Nu lees ik dat wij ongeveer tegelijkertijd beginnen met onze blog. Wat leuk! Prachtige foto’s van je in Balinese kostuum.

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 12, 2016 at 1:44 pm

   Hi Jeapiebel, wat lief je bericht. Dankjewel. Die foto is in 2007 genomen en idd op Bali. Het is een Balinees trouwkostuum. X

 • Reply
  Mariska
  april 12, 2016 at 3:49 pm

  Claudia, heel erg gefeliciteerd met je nominatie!! Ik vind het helemaal terecht want ik lees iedere dag je blog met heel veel plezier. De nieuwe site ziet er nu nog strakker en hipper uit. Top! X

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 12, 2016 at 8:46 pm

   Dankjewel lieve Mariska en trouwe lezeres! Dat doet mij erg veel plezier om te lezen dat je mijn blog iedere dag leest! Daar doe ik het voor. Wat fijn dat je de nieuwe site ook top vindt. Moet toch een beetje meegaan met de tijd hihihi. X

 • Reply
  Anne-Marie
  april 12, 2016 at 5:03 pm

  Bedankt voor de nominatie, heel lief! Ook heel leuk om jouw invulling van de award te lezen, een blog springt er voor mij altijd met kop en schouders uit als de persoon erachter mij ook meteen aanspreekt. Jouw favoriete gezegde lijkt qua betekenis erg op die van mij: “what if i fall? But my dear, what if you fly?

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 12, 2016 at 8:44 pm

   Lieve Anne-Marie, wat fijn om te lezen dat mijn blog jou aanspreekt! ik vond dat jouw blog ook in het zonnetje gezet moet worden. Jij hebt altijd zoveel inspirerende gerechten die mij enorm aanspreken en niet te moeilijk zijn. The floor is yours! X

 • Reply
  Marjan
  april 12, 2016 at 6:33 pm

  Geweldig Claudia! Ik herken je hier echt helemaal in. Vooral die tweede zin inderdaad 😉 !!!
  En die nieuwe website.. echt helemaal super!!!

  Liefs Marjan

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 12, 2016 at 8:40 pm

   Dankjewel lieve Marjan!! Dat waardeer ik enorm. Als je nog aanvullende feedback hebt om mijn nieuwe site dan hoor ik dat graag! liefs

 • Reply
  Ellen
  april 12, 2016 at 9:23 pm

  Nog eens super bedankt voor de nominatie. Het was heel leuk om de vragen te beantwoorden. Jou antwoorden zijn ook leuk om te lezen. Zo leren we elkaar inderdaad beter kennen. En Bali wauw daar zou ik ook super graag eens naartoe willen✔️?

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 13, 2016 at 11:34 am

   Hi Ellen, Bali is magisch. We krijgen daar een kookworkshop van Lonny, de tv kok van vroeger. Zo’n zin in! Ja enorm leuk om zo elkaar beter te leren kennen. Door social media wordt de wereld echt heel klein. X

 • Reply
  Lilian - www.theladiescorner.nl
  april 14, 2016 at 12:00 pm

  Gaaf je nieuwe layout Claudia! Altijd heerlijk, vernieuwen. Wat lief dat je een nieuwe camera hebt gekregen! En leuk dat je een fotocursus gaat volgen, dat staat ook nog steeds op mijn to do lijstje. Ik ben zeer benieuwd naar je foto’s van Bali, als je straks weer terug bent van je reis. Liefs!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 14, 2016 at 2:43 pm

   Hi Lilian, wat lief je reactie op mijn nieuwe layout. Ik ben er ook zo blij mee. Beetje meegaan met de tijd hahahah is niet verkeerd. Krijg ook veel positieve reacties. Jaaaaa heb ookz o’n zin in mijn reis naar Bali. Ik ga een kookworkshop volgen bij Lonny, ken je die nog van vroeger? Hij was de Indonesische tv kok van de Tros. Hij woont nu op Bali en heeft daar een restaurant. Liefs xx

 • Reply
  Astrid
  april 19, 2016 at 6:14 pm

  Gefeliciteerd met de nominatie 🙂 Leuk om meer te lezen over de blogster achter beautytag.nl. Je hebt toch in 10 maanden al vet veel bereikt, supergaaf!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 2:11 pm

   Dankjewel Astrid! Ben er ook erg blij mee. Zo leer je elkaar toch beter kennen idd. Ja klopt maar dat kwam ook omdat ik 6 dagen in de week blogde. Nu is dat 3 x in de week. Omdat ik een tijdelijk project doe in de farmaceutische industrie. X

 • Reply
  Linda
  april 24, 2016 at 10:23 pm

  Lieve Clau, gefeliciteerd met je nominatie! Je hebt de afgelopen periode super hard gewerkt aan je blog. Deze is vernieuwend, afwisselend en verfrissend en hélemaal Claudia! Heerlijk om je blog te volgen. Ga zo door!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 25, 2016 at 6:43 am

   Lieve Linda, wat ontzettend lief je bericht! Bedankt! Daar doe ik het voor, tevreden lezers! Ik deel heel graag mijn passie met jullie en fijn om te horen dat dat overkomt. X

  Leave a Reply