Beauty Fashion

Marlies Dekkers: My Lady Shanghai Collectie

Marlies Dekkers geboren in Oosterhout op 29 november 1965 is een beroemde, Nederlandse modeontwerpster. Wie kent haar nou niet? Ze heeft internationaal veel succes geboekt met haar lingerielijnenMarlies Dekkers heeft als pionier van de trend ‘innerwear as outerwear’ haar verscheidenheid en talent bewezen. Over de hele wereld wordt ze gezien als trendsetter, innovatief en baanbrekend. Ze is een inspiratie voor anderen door haar vrouwelijke designs en persoonlijke touch!  Het is haar doel vrouwen meer zelfvertrouwen en power te geven. Het ondergoed als dagelijkse kleding is een populaire trend op het moment en ik draag haar lingerie met verve. Ik ben al fan van haar sinds ze haar eerste lingerie lijn(1993) op de markt bracht en heden ten dage draag ik nog steeds alleen haar lingerie.

My lady Shanghai collectie

De reden waarom ik alleen beha’s draag van Marlies Dekkers is dat de beha super comfortable, sexy, spectaculair  en draagbaar is. Ik voel me op en top vrouw in een Marlies Dekkers. Mijn laatste aanwinst deel ik graag met jullie. Het is de My Lady van de Shanghai collectie. Marlies Dekkers heeft de My Lady from Shanghai collectie  ontworpen voor vrouwen met oog voor het exotische. That’s me! Ze heeft zich dus laten inspireren door Shanghai’s “roaring twenties”. Deze culturele hotspot stond bekend als het “Parijs van de Oriënt” en gold als de Oosterse parallelwereld van Misia Serts Europese kunstscene.

Style-Lady-of-Shanghai-Black-detail-1Style-Lady-of-Shanghai-Black-detail-2Style-Lady-of-Shanghai-Black-detail-3

Omschrijving

De my lady is  een zwarte balconette beha. Een balconette bh bedekt de borsten minder als een “normale” BH. De zwarte stof is rijkelijk verfraaid met gouden glitters en heeft een subtiele glans om de sfeer van Shanghai roaring twenties vast te leggen. Deze black super push up beha is de koningin onder de push-ups. De voorgevormde cups geven je extra ondersteuning. Kleine kussentjes en nauwgesloten beugels creëren een duizelingwekkend diep decolleté.

Op en top vrouw

Ik houd enorm van zwart en goud en de combinatie in deze beha vind ik echt super mooi. Ik was er eigenlijk gelijk verliefd op. De beha is the perfect companion voor laag uitgesneden topjes en strapless jurkjes omdat je dan die spannende halterbandjes met gouden kettingen ziet zitten en met het mooie kleine strikje versier je je borsten, halslijn en decolleté. Ik voel me op en top vrouw!Marlies Dekkers voorkant (Medium)

Materiaal en wasvoorschriften

81 % polyamide en 19 % elasthan.  Verzorgingsinformatie : wasmachine max . 30 ° C , wassen met een soortgelijke kleuren, wassen in waszak, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen en niet in de droger.

Wat vind jij van de beha’s van marliesdekkers?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Sabine
  april 19, 2016 at 3:52 pm

  Ik HOUUUUU echt van M|D! Draag ze nu vanaf 2003 dus al een behoorlijke poos haha, was toen helemaal hot, tijdje idd stiller geweest ivm het faillissement maar blij dat er regelmatig leuke collecties uit komen jiehoe! Deze bh Is ook echt prachtig!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 4:36 pm

   Dankjewel lieve Sabine. Wat leuk dat jij ook zo’n fan bent! Ik ben ook zo blij dat ze nog steeds van die prachtige creaties maakt. Aan mijn lijf alleen Marlies hihihi. X

 • Reply
  Linda
  april 19, 2016 at 2:09 pm

  Ik ben fan! Alleen in dacht dat zij een tijdje terug failliet was verklaard. Is zij weer terug?? En waar kan ik haar items kopen?? Echt tof dat jij hier een artikel over schrijft, dat zie je eigenlijk nooit! Leuk! -x-

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 3:12 pm

   Heeeee Linda, wat leuk je reactie. Daar doe ik het voor. Ja klopt maar ze heeft een comeback gemaakt en ze is weer helemaal terug en haar lingerie kan je kopen op http://www.marliesdekkers.com. Daar komt deze beha ook vandaan! Ontzettend leuk dat jij ook zo’n fan bent. X

 • Reply
  jeapiebel
  april 19, 2016 at 2:19 pm

  Ik heb nooit ervaring met de beha’s van Marlies Dekkers maar kan goed voorstellen dat je je op en top vrouw hier in voelt. Het ziet er goed uit!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 3:13 pm

   Dankjewel Jeapiebel. Voor mij alleen maar Marlies Dekkers hihihi. Heb ook wel eens andere merken geprobeerd maar dat was het toch net niet voor mij. X

 • Reply
  The Fashion Mom
  april 19, 2016 at 2:25 pm

  Mooi!

  xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 3:14 pm

   Dankjewel! Lief. X

 • Reply
  Jolanda
  april 19, 2016 at 4:29 pm

  Mooi, staat je prachtig!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 4:36 pm

   Dankjewel lieve Jolanda!! X

 • Reply
  Anne-Marie
  april 19, 2016 at 5:29 pm

  Wat een mooie bh, staat je prachtig. En wat straalt de huid van je gezicht ontzettend mooi op de eerste foto. Toch de poeder die gaat werken?

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 2:08 pm

   Dankjewel lieve Anne-Marie. Dat is ook de reden waarom ik alleen Marlies draag, het zit mij als gegoten. Ja ik denk het wel, ik zie ook al verschil, zelfs in de ochtend als ik net wakker ben. Ik ben op deze foto wel opgemaakt, maar heel erg bedankt voor je compliment. Liefs

 • Reply
  Jennifer
  april 20, 2016 at 2:40 pm

  Nee nog nooit iets van Marlies Dekkers gekocht. Het ziet er super uit haar collectie, maar de stijl is niet voor mij weg gelegd. Super om te horen hoe blij je mee bent! Dat is ook het belangrijkste als jij maar goed bij voelt. 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 4:07 pm

   Je hebt helemaal gelijk Jennifer. Dat is natuurlijk ook iets persoonlijks. X

 • Reply
  Melike
  april 20, 2016 at 8:51 pm

  Wauw!!!! Hij staat je echt prachtig!! Zo stoer dat je hier een artikel over maakt en laat zien! Ik heb nog nooit een Marlies Dekkers bh geprobeert. Nu ben ik ook niet gezegend met een hele mooie boezem hihi. Meestal heb ik een h&metje. Je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 7:19 am

   Lieve Melike, wat lief je reactie. Dankjewel. Daar doe ik het voor! Marlies Dekkers heeft beha’s voor elke vrouw en elk type borst. Zij wil juist dat alle vrouwen door middel van haar lingerie lekker zelfverzekerd zijn en meer zelfvertrouwen te geven. X

  Leave a Reply