Beauty

Natuurlijke zonbeschermingsproducten van LavieSage

 

Nu de zon weer heerlijk gaat schijnen is het belangrijk dat we ook aan de juiste zonbescherming denken.  Smeren, smeren, smeren is hierin heel erg belangrijk. Hoe heerlijk de zonnestralen ook zijn, het blijft oppassen geblazen. Maar wist jij ook dat er nog een effectieve manier van zonbescherming is? Dat is je huid van binnenuit met actieve antioxidanten beschermen tegen ongewenste invloeden van zonlicht, zoals uitdroging, verbranden en huidveroudering.  Dat kan met de natuurlijke zonbeschermingsproducten van LavieSage.

Het is dus erg belangrijk om genoeg antioxidanten binnen te krijgen om de huid en het DNA te beschermen. Hoe meer antioxidanten, hoe sneller en beter je huidvernieuwing verloopt en hoe minder verouderingsverschijnselen er optreden. Voorbeelden van antioxidanten zijn carotenoïden, vitamines A, C en E en polyfenolen. Daarnaast zijn mineralen zoals selenium en zink belangrijk omdat ze deel uitmaken van enzymen die als antioxidant werken. De skin protect en de skin balance zijn twee topproducten die de huid van binnenuit beschermen. Het ideale duo voor de zomer.


Zomer, tijd voor natuurlijke zonbescherming

Het zomerseizoen staat op het punt van beginnen. Om veilig van de zon te kunnen genieten, moet de huid goed gevoed en beschermd worden. Laviesage heeft twee uitstekende producten voor de natuurlijke bescherming van de huid van binnenuit: Skin Balance en Skin Protect.

Natuurlijke zonbeschermingsproducten LavieSage.4

SKIN PROTECT: KRACHTIGE ANTIOXIDANTEN VOOR
DE BESCHERMING VAN ALLE CELLEN IN HET LICHAAM.

Skin Protect bevat geconcentreerde antioxidanten waaronder de vitamines C en E, zink en selenium die het lichaam en de huid beschermen tegen
oxidatieve schade en ondersteunen bij het aanmaken van nieuwe huidcellen en weefsels. Skin Protect vermindert het schadelijke effect van zonlicht op basis van extracten en kleurstoffen die planten gebruiken om zichzelf tegen zonlicht te beschermen. Daarmee krijgt de huid haar natuurlijke beschermende vermogen tegen de schadelijke invloeden van het zonlicht terug.

Natuurlijke zonbeschermingsproducten LavieSage.3

SKIN BALANCE VOEDT DE HUID VAN BINNENUIT

Skin Balance is een huidproduct op basis van vis- en krill olie dat voldoet aan de strengste eisen qua zuiverheid en kwaliteit. Naast een hoge concentratie omega-3 vetzuren (60%), EPA en DHA bevat het fosfolipiden en de voor de huid onontbeerlijke vitamines A en E.

 Voor de Nederlandse zon is een dosering van 4 Skin Balance + 2 Skin Protect per dag voor volwassenen voldoende.
Voor landen met meer zonkracht is het voor mensen met een gevoelige en lichte huid verstandig om 6 Skin Balance + 3 Skin Protect per dag te gebruiken.

laviesage

LavieSage aanbiedingen

Aanbieding 25% korting op natuurlijke zonbeschermingsproducten!

3 maanden Skin Balance & 3 maanden Skin Protect
+
1 maand Skin Balance & 1 maand Skin Protect
GRATIS
van € 245,- voor slechts € 184,-


Natuurlijke zonbeschermingsproducten LavieSage.JPG2

Aanbieding Vakantieverpakking

Skin Balance 60 + Skin Protect 30 + GRATIS VitaSkin-C 60 t.w.v. € 17,95 + toilettasje t.w.v. € 3,95.


Hoe verzorg ik mijn huid tijdens de vakantie?

Ik ben maanden geleden al begonnen met het slikken van het gouden duo. Puur vanwege de buitengewone anti-aging voordelen van de skin protect en skin balance. Maar daarnaast blijf ik me ook insmeren met een SPF factor 30 en na het zonnebaden gebruik ik ook lekker een after sun of huidolie.  Ik  denk namelijk dat dat voor mij de beste combinatie is. Ik testte de zonnespray uit van Acorelle. Hierover later meer op mijn blog.


Wil jij je ook eens laten voorlichten over de Laviesage supplementen en/of de natuurlijke zonbeschermingsproducten van LavieSage klink dan op de link voor een salon in jouw buurt schoonheidssalon


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Melike
  juni 17, 2016 at 1:50 pm

  Ik heb hier al wel eens over gelezen. Ik ben al een tijdje heel benieuwd naar de werking hiervan. Het klinkt echt heel goed! Ik vind het jammer maar begrijpelijk dat het zo duur is. Misschien dat ik er ooit nog wel in ga investeren;)

  • Reply
   Claudia Struijck
   juni 19, 2016 at 9:46 am

   Klopt Melike. Het is ook echt duur. Ik gebruikte al jaren voedingssupplemeten van een ander merk die heb ik eerst opgemaakt voordat ik de spullen van LavieSage ging aanschaffen. Ik laat over een maand weer een huidscan maken van voor en na. Dus ik ben zelf ook heel erg nieuwsgierig wat het resultaat is. Daar ga ik ook een artikel over schrijven.

 • Reply
  Jennifer
  juni 20, 2016 at 11:52 am

  Jammer dat het niet zo goed weer is hier in Nederland. Want waar blijft de ZOMER? 🙁 Dus zelf heb ik tot nu toe geen zonnebrand producten moeten gebruiken. Deze producten van LaVieSage zien er goed uit.

 • Leave a Reply