Beauty

Combray Antioxidant Skin care

Ik ben dan als beautyblogger altijd op zoek naar interessante, nieuwe beautyproducten.  Met het product wat ik vandaag aan jullie laat zien, heb ik nu al een speciale band, want zoals jullie weten woon ik in Groningen. De Combray gezichtsoliën worden in het laboratorium in Groningen op ambachtelijke wijze gemaakt. Er wordt uitsluitend in kleine batches geproduceerd zodat de producten aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Deze Nederlandse gezichtsolie met slechts twee ingrediënten verovert de wereld. 

 

Waterless Beauty
Wist je dat de meeste beautyproducten maar liefst voor 70- 80% uit water bestaan? Kijk maar eens op de verpakking en je ziet dat ‘aqua’ het eerste ingrediënt is op de inci-lijst. Dit betekent dat de producten verdund zijn en minder effectief. Oliën daarentegen zorgen ervoor dat het vocht in de huid niet verdampt maar houden dit juist vast waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft.

Wat zijn de voordelen van waterless beauty-producten?
Water is gevoelig voor de groei van micro-organismen wat inhoudt dat waterhoudende producten altijd geconserveerd worden. Producten zonder water als oliën hebben dit niet nodig en bevatten vaak toegevoegde anti-oxidanten om de formule langer houdbaar te maken, die dan ook nog eens een goed effect hebben op de huid. Met andere woorden een olie bevat een hogere concentratie aan werkzame stoffen en kan dus effectiever werken op de huid.

Combray Waterless Beauty
De Facial Oils van Combray bevatten slechts twee ingrediënten. Een olie en Oxofulleram, een anti-oxidant die de huid beschermt huid tegen oxidatieve stress en huidveroudering. De oliën bevatten geen toegevoegde parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere chemische stoffen. Het perfecte waterless beauty product!

Wat het doet
De Combray Facial oils werken kalmerend en verzorgend, zorgen voor optimale hydratatie en verminderen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Ze werken bovendien zeer goed bij roodheid in de huid en bij ontstekingsgerelateerde huidaandoeningen.Assortiment

Combray Regenerating Facial Oil op basis van druivenpitolie € 130
Combray Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado-olie € 140
Combray Nourishing Facial Oil op basis van arganolie € 160
Klik hier als je meer informatie vindt over  Combray Skincare

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,
Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply