Beauty

Nooit meer je spullen kwijt met een airtag sleutelhanger

Nooit meer je spullen kwijt met een airtag sleutelhanger

Ben jij altijd je sleutels kwijt? Je was zo zeker dat je ze in het bakje bij de deur, in het sleutelkastje of op tafel hebt achter gelaten, maar… ze liggen er niet. En hoe zit het met je portemonnee of die ene kleine handtas? Je hoeft geen sloddervos te zijn om iets te misplaatsen. Maar ja, tijd om te zoeken is er vaak niet. Heb je dan al eens aan een airtag sleutelhanger gedacht?

Zoeken én snel terugvinden

Een airtag sleutelhanger is een sleutelhanger waarin een speciale tracker gaat. Deze tracker is niet groter dan een muntstuk; de sleutelhanger zelf is ietsje groter. Dankzij het opvallende, maar stijlvolle, formaat zal je je sleutelbos ook al sneller vinden. Nog handiger wordt het als je iPhone erbij gebruikt. De airtag sleutelhanger werkt namelijk samen met de ‘zoek mijn’-app. Heb je de tracker geactiveerd, dan vind je met de app zo je misplaatste spulletjes terug. Let wel: ze zijn niet bedoeld om het gaan en staan van personen te tracken.

Bij je in de buurt

Nu is het wel zo handig om te weten dat airtag sleutelhangers werken met Bluetooth. Dat houdt dus in dat je op korte afstand (binnen Bluetooth range) je met gemak je spulletjes terugvindt. Sleutels kwijt? Je vindt ze met gemak. De app geeft zelfs de route aan waar je heen moet om je sleutels (of andere van airtags voorziene spulletjes) terug te vinden. Dat scheelt heel veel tijd.

Geschikt voor ver weg

Het klinkt alsof deze tracker alleen gebruikt kan worden bij je in de buurt. Daar is het wel voor ontworpen, terwijl het zo handig lijkt om te gebruiken als je heerlijk op vakantie gaat. Goed nieuws: het is wel degelijk mogelijk om je koffers van een tag te voorzien en later op te sporen. De airtag sleutelhanger kun je namelijk – net als je iPhone – op ‘verloren’ zetten. Als hij in deze Lost Mode staat, kan iemand de tracker aan zijn iPhone koppelen om je contactinformatie te krijgen. Handig. Zit je airtag tracker in een verloren gewaande koffer? iPhones helpen elkaar. Is een andere iPhone gebruiker binnen Bluetooth-bereik van jouw tracker? Dan wordt anoniem dat netwerk gebruikt. Je krijgt dan een signaal op je eigen iPhone, zodat je precies weet waar je koffer met tracker is gebleven.

Wellicht ook voor Android

Voor nu zijn de airtag sleutelhangers vooral bedoeld voor iPhone, maar er wordt gewerkt aan Android varianten. En dat de airtags van iPhone ook opgespoord kunnen worden door Android telefoons. De handige airtags zijn wel aan de prijs, maar als je echt altijd alles kwijt bent, het zeker waard. Je vindt de airtag sleutelhangers via Smartphonehoesjes.nl. En als je daar dan toch bent, dan maak je toch meteen een nieuw outfitje voor je iPhone erbij? Dan valt je mobiel in ieder geval lekker op en raak je deze niet zo snel kwijt. En voor al je andere spulletjes gebruik je zo een leuke airtag sleutelhanger.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply