Beauty

Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer

Ondanks mijn overweldigende make-up collectie, is er een huidverzorgingsmerk dat ik al jaren zou willen uitproberen. Door mijn dagelijkse blogrondjes en kijken op Youtube heb ik tot nu toen alleen maar goede dingen over Paula’s Choice-producten gehoord. Wat was ik door het dolle heen toen ik de kans kreeg om eindelijk hun nieuwe huidversterkende formule te proberen. Het nieuwste product van Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer.

Als het gaat om huidverzorgingsproducten, heb ik de neiging om anders te gaan dan normaal. Als ik een lippenstift of een palet review, is het een week van testen en voila…….maar voor dit specifieke product heb ik deze behandeling consistent gebruikt voor de laatste 2 maanden( ook 3 weken in mijn vakantie) en ben ik erg blij met het resultaat.

Van de website

Dit zijdezachte, snel absorberende, huidversterkende serum zonder retionol maakt gebruik van een geavanceerde technologie om fijne lijntjes, rimpels en verlies van stevigheid zichtbaar te verbeteren, vooral rond de mond en de ogen
• Anti-Aging, Rimpels
• Voor alle skin types
• Gerichte aminozuurcomplex versnelt cellulaire metabolisme
• Stimuleert de collageenproductie & elastine reparatie
• De state-of-the-art luchtloze druppelsysteem zorgt voor precisie-afgifte

Het geavanceerd druppelsysteem

Wat is goed

 Paula’s Choice is Cruelty-Free 

♥Als het merk zegt dat het snel droogt, dan is dat echt zo. Kennen we niet de crèmes, serums of oliën die lijken op onze huid te zitten maar het enige die voordeel heeft van die producten is onze kussensloop. Als het merk zegt dat het snel opgenomen wordt in de huid, dan is het echt zo.

♥ Als ik in onbekende gebieden terecht kom (wat nieuwe producten betreft), is mijn grootste zorg altijd hoe mijn huid op nieuwe formules zal reageren. Ik heb al jaren een hele gevoelige huid en ik ben altijd bang voor breakouts. Na zo’n lange testperiode met Paula’s Choice “Skin Firming Line Minimizer”, ben ik blij om No Breakout te melden!

♥ Ik hou van de hygiënische verpakking die verspilling van het product voorkomt. Het hypermodern druppelsysteem garandeert een precieze behandeling en beschermt daarbij de ingrediënten tegen blootstelling aan licht en lucht.

♥ Dit product is geurloos, licht en een zijdezachte crème op waterbasis. Ik heb de neiging om heel ver weg te blijven van formules die geuren bevatten, omdat het mijn huid vaak irriteert.

♥ Aangezien het merk suggereert om het product in te masseren op gerichte gebieden, d.w.z rimpels of expressielijnen, kan je met 15ml lang doen (na 2 maanden heb ik nog steeds een heleboel product over)

♥ Niacinamide is een van mijn favoriete ingrediënten. Zoals ik eerder heb opgemerkt, heb ik (acne-)gevoelige huid en gebruik ik retinol in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. In hun productbeschrijvingen verklaart Paula’s Choice zelfs dat Niacinamide echt goed samengaat met elk type retinol. Na het toevoegen van dit product in mijn routine, is mijn gezicht verrassend duidelijker en is hyperpigmentatie verminderd. Mijn totale huidtint is helderder en zelfs de fijne lijntjes lijken minder. Het beste deel is geen bijwerkingen voor zo’n hoge niacinamide concentratie!

NB (1):  Het product is geen Botox of Fillers, dus verwacht geen wonderproduct dat de kraaienpootjes of fronslijnen zal verwijderen. In feite, geen één crème die ik ken, heeft dat soort resultaat!

NB (3): Breng altijd zonnebescherming aan bij gebruik van retinolproducten.

Hoofdingrediënten:

Deze specialistische behandeling bevat een rimpelreducerend complex dat collageen stimuleert om zo rimpels en fijne lijntjes aan te pakken.  De Hoofdingrediënten in dit product zijn:

•Methylglucoside Phosphate: een complex van aminozuren, antioxidanten en huidbarierreherstellende ingrediënten;

•Niacinamide: Een antioxidant en cel-communicerende ingrediënt dat ceramiden en vrije vetzuren in de huid verhoogt, vochtverlies van de huid voorkomt en de microcirculatie in de dermis stimuleert;

•Sodium Hyaluronate: Een huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid, ontstekingen vermindert en vochtverlies van de huid helpt voorkomen;

•Glycosaminoglycans: Een van nature essentieel ingrediënt in het huidweefsel om de huidbarrière te versterken;

•Panthenol: Vitamone B5, dat effectief is voor hydratatie en helpt de collageen productie te stimuleren

Ingrediënten:

Aqua, Glycerin, (skin-repairing ingredient), Niacinamide (cell-communicating ingredient), Glycosaminoglycans (skin-repairing ingredient),  (skin-repairing ingredient), Sodium Chondroitin Sulfate (skin-repairing ingredient), Copper Lysinate/Prolinate (amino acid/mineral complex), Glucosamine HCL (skin-conditioning agent), Panthenol (skin-repairing ingredient), Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract (antioxidant plant extract), Pisum Sativum (Pea) Extract (antioxidant plant extract), Methylglucoside Phosphate (skin-conditioning agent), Polysorbate 20 (emulsifier), Disodium EDTA (chelating agent), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Phenoxyethanol (preservative).

 • De producten van Paula’s Choice zijn vrij van parfum (zowel synthetisch als natuurlijk) en bevatten geen kleurstoffen, zodat de kans op allergie enorm klein is. Paula’s Choice staat erom bekend dat zij alleen ingrediënten gebruikt die 100% veilig zijn en waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. Waar mogelijk kiest Paula’s Choice voor ingrediënten uit duurzame bronnen. De producten (en hun ingrediënten) zijn niet op dieren getest, waardoor het merk in het bezit is van het Leaping Bunny certificaat.

Knopje onder de verpakking die je voorzichtig in kan drukken.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik deze plaatselijke behandeling als laatste stap in je avondroutine. Haal het dopje van de applicator. Druk eenmaal zachtjes op het knopje onder op de verpakking om het product vrij te geven. Masseer zachtjes in huiddelen waar je rimpels of expressielijntjes hebt. Je kunt het product over je gehele gezicht gebruiken, maar de gespecialiseerde functie is ideaal voor expressielijntjes en rimpels zoals je die vaak rond ogen en mond ziet.

Claudia en Paula’s Choice

Geen één huidverzorgingproduct is wonderbaarlijk, maar ik ben positief dat de ingrediënten in dit product op de lange termijn super nuttig zijn en in combinatie met een retinolproduct is het een match made in heaven.  Mijn rimpels zijn zeker niet weg, maar ze zijn zeker minder opvallend.

Ik heb dit product gebruikt rondom mijn ogen en aan de zijkanten van mijn neus en bij een fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen. Mijn huid ziet er anders uit, beter, glanzend, fris en gezond. Zoals ik al heb gezegd, ben ik tevreden met deze behandeling: mijn gezicht voelt goed, mijn huid ziet er fris uit en kleine onvolkomenheden verdwijnen langzaam.  Ik ben gecharmeerd van het gebruik van het product: het absorbeert snel, het laat niks achter op de huid, slechts een kleine hoeveelheid heb je nodig om die gevoelige gebieden te dekken en na 2 maanden elke dag dit product gebruikt te hebben, is mijn huid nog steeds rustig en zijn er geen bijwerkingen te melden! Gezien de resultaten en in vergelijking met wat duurdere producten, krijg je met dit product echt waar voor je geld

Als je eraan denkt om een huidbehandeling toe te voegen speciaal voor de fijne lijntjes en kleine rimpels, zal dit product echt voldoen. Als je nog steeds een babyhuidje hebt (bofkont!) maar je jezelf toch afvraagt hoe je het beste je opperhuid jong houdt, denk ik echt dat dit product het verouderingsproces vertraagt.

Ik ben echt fan van deze formule en ik adviseer je er gewoon voor te gaan. Je krijgt er geen spijt van.

Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer 15 ml  is verkrijgbaar bij Paulaschoice en kost €56


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Heb jij wel eens wat gebruikt van Paula’s choice?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Bianca
  augustus 4, 2017 at 11:25 am

  Dit klinkt goed! Ik heb dit product nog niet echt nodig, maar wie weet ooit op een dag 🙂

 • Reply
  Dyonne Bakker
  augustus 4, 2017 at 11:36 am

  Klinkt als een heel fijn product. Fijn dat het ook werkt met een druppelsysteem.

 • Reply
  Ester
  augustus 4, 2017 at 12:09 pm

  Ziet er erg mooi uit! Dat druppelsysteem zag ik nooit eerder.
  (ik ben dan ook een leek wat beauty betreft, haha 😀 )

 • Reply
  Fleur
  augustus 4, 2017 at 12:28 pm

  Ik ken het merk wel, maar zelf nog niet eerder gebruikt. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden

 • Reply
  MC Kleuver
  augustus 4, 2017 at 1:43 pm

  Ik ben blij om te lezen dat je het product aanraad. Er komt zoveel positiefs vanuit je blog bij mij naar binnen. Dat vind ik fijn. Het lijkt me goed om een frisse blik te hebben. Dit middel ziet er geschikt uit daarvoor.

 • Reply
  Daniëlle
  augustus 4, 2017 at 10:39 pm

  Klinkt op zich goed, op dit moment nog niet nodig. Wie weet voor de toekomst.

 • Reply
  MamaPlaneet
  augustus 4, 2017 at 10:40 pm

  Jouw enthousiasme straalt je ook door naar je lezers. Leuk dat je zo blij bent met dit product.

 • Reply
  Sanne
  augustus 5, 2017 at 12:35 pm

  Ik kende het product nog niet eigenlijk. Maar het klinkt wel goed hoor. Misschien dat ik het ooit wel eens ga gebruiken.

 • Reply
  Ana Rita
  augustus 5, 2017 at 4:31 pm

  Ik heb nog nooit wat geprobeerd van Paula’s Choice, maar lijn met vitamine A/retinol lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Jessica
  augustus 6, 2017 at 9:33 pm

  Ik ken dit merk helemaal niet eigenlijk! Ziet er wel goed uit. Mooie foto’s heb je ook ervan gemaakt.

 • Reply
  Maargy
  augustus 21, 2017 at 9:03 am

  Ik kende het merk niet. Ik wil dit serum gaan proberen want ik heb ook een naar Break outs neigende huid, en net als jij, ben ik altijd huiverig als ik een nieuw product uitprobeer.

 • Leave a Reply